stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Април 30, 2011, 14:18:01 » |
Нагоре
|
ай честито за сделката ,Поли да спретнеш нещо убо да почерпиш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #541 -: Април 30, 2011, 14:23:47 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа ..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #542 -: Април 30, 2011, 14:39:16 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа .. Ми ,вчера ми изтресоха,че крайния срок за капаро бил сега до края на месеца па то днес,ще го мисля нещУ,че щерката ше ме изяде с парцалите,че обещах
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #543 -: Април 30, 2011, 14:44:33 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа .. Ми ,вчера ми изтресоха,че крайния срок за капаро бил сега до края на месеца па то днес,ще го мисля нещУ,че щерката ше ме изяде с парцалите,че обещах Баси майката ,ужас .Къ да помогнем мааа да зберем кинтите за детето ?? И аз тъй събирах скоростно ама 1000лв за екскурзия до франция на детето тамън ги събрах от близьки роднини и те отложиха екскурзията по незнай ни причини ..ККу моа съм полезна с нещуу бафкай веднага помагам с квото мога
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #545 -: Април 30, 2011, 15:25:16 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа .. Ми ,вчера ми изтресоха,че крайния срок за капаро бил сега до края на месеца па то днес,ще го мисля нещУ,че щерката ше ме изяде с парцалите,че обещах Баси майката ,ужас .Къ да помогнем мааа да зберем кинтите за детето ?? И аз тъй събирах скоростно ама 1000лв за екскурзия до франция на детето тамън ги събрах от близьки роднини и те отложиха екскурзията по незнай ни причини ..ККу моа съм полезна с нещуу бафкай веднага помагам с квото мога Женооо да не бех ти писала тук Никога нЕма да взема пари така и то за море Бих си поискала само ако е гладна Ако трябва ще я водя по рекички,каналчета,локвички ,ще забрави
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #546 -: Април 30, 2011, 15:28:30 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа .. Ми ,вчера ми изтресоха,че крайния срок за капаро бил сега до края на месеца па то днес,ще го мисля нещУ,че щерката ше ме изяде с парцалите,че обещах Баси майката ,ужас .Къ да помогнем мааа да зберем кинтите за детето ?? И аз тъй събирах скоростно ама 1000лв за екскурзия до франция на детето тамън ги събрах от близьки роднини и те отложиха екскурзията по незнай ни причини ..ККу моа съм полезна с нещуу бафкай веднага помагам с квото мога Женооо да не бех ти писала тук Никога нЕма да взема пари така и то за море Бих си поискала само ако е гладна Ако трябва ще я водя по рекички,каналчета,локвички ,ще забрави Политуу ,надявъм се да не съм та уБидилаа )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #547 -: Април 30, 2011, 15:30:21 » |
Нагоре
|
аз пЪ да се пофала от Ериата ша ми уреди дететУ с банцки само дет не знам дали ще оди на море ам нищу де,важнУто е,че по двора нема тича по гъзе у басейна Политууу ,оти съ хвалиш мааа ся всеки БанЦки ша иска от мен ..Нъл каза детенце ша върви на моретуу и иска банцки ,къ ша го остава по дупара да тичааа .. Ми ,вчера ми изтресоха,че крайния срок за капаро бил сега до края на месеца па то днес,ще го мисля нещУ,че щерката ше ме изяде с парцалите,че обещах Баси майката ,ужас .Къ да помогнем мааа да зберем кинтите за детето ?? И аз тъй събирах скоростно ама 1000лв за екскурзия до франция на детето тамън ги събрах от близьки роднини и те отложиха екскурзията по незнай ни причини ..ККу моа съм полезна с нещуу бафкай веднага помагам с квото мога Женооо да не бех ти писала тук Никога нЕма да взема пари така и то за море Бих си поискала само ако е гладна Ако трябва ще я водя по рекички,каналчета,локвички ,ще забрави Политуу ,надявъм се да не съм та уБидилаа ) Ох таз пЪ,ся ако си до мен ща ощипа и после ща цуня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #548 -: Април 30, 2011, 17:26:10 » |
Нагоре
|
ИВКЕЕЕЕ ,РУСОТО Е НА МАЧ чаках е да се борим заедноза един маркувв парфюм ,който още се налива във фабриката (ама вече е пуснат за проба: Аххххх.Ерийке,вие все се вреждате с нещоооооо.Ту парафум,ту батушкии,а Русичката ютрей я чакам у наше село па на мач,де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #549 -: Април 30, 2011, 17:57:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #550 -: Май 01, 2011, 16:31:26 » |
Нагоре
|
ЗДравейтееее вааа ,дека стеее ..Ша има наказания оти въ нема.. КУ не съ явите една по една тук ,ша ва бафна на шефаа..ЯСНА ЛИ СЪМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #551 -: Май 01, 2011, 16:47:58 » |
Нагоре
|
ЕТО МЪЪЪЪ,не щъ да мъ порицавате Ко праите на това скапаняшко време бре?Русата е ясна - на ревю с футболен отбор е ,а виеееее
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #552 -: Май 01, 2011, 16:53:08 » |
Нагоре
|
ЕТО МЪЪЪЪ,не щъ да мъ порицавате Ко праите на това скапаняшко време бре?Русата е ясна - на ревю с футболен отбор е ,а виеееее Чопла семки и гледам некъФ канал праят мекици
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #553 -: Май 01, 2011, 16:58:27 » |
Нагоре
|
А аз си чопла ноЦлетоо:) Днес ме е налегнал жесток мързел ( като всеки ден)...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #554 -: Май 02, 2011, 08:46:43 » |
Нагоре
|
Де сте вааааае Излочихте ли си кафето........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|