bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #555 -: Май 02, 2011, 08:49:19 » |
Нагоре
|
Аз съм веке на второооо
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #557 -: Май 02, 2011, 09:10:08 » |
Нагоре
|
опаа-дубруютру!!аз локнах ино кафе,са отивам си земна пощата за деня ивкеееей-тия ваште голем отбор бре-язьк че са пьрви у групата!!вчера зорлем изравниха у 88-мата минута сритали ми детиту докат сьм зяпала настрана и ше има вьргали кат додем!!гадовете му с гадове-само да мине хабитурентската и ше гу дам на балет! ко сте аресали пак бре?нещо се редите тука,нещо замисляте май...?таа тишина не е много на убаво...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #558 -: Май 02, 2011, 09:21:01 » |
Нагоре
|
Русичкаааааааааааааа, теб докат те нямаше ний у фейса почнахме да се срещаме. И аме измислили даже пълна програма за Шкорпиловци. http://vbox7.com/play:3b02799bвсички да тренират усилено вкъщи Само не знам дали Деси е очарована, ама...
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #559 -: Май 02, 2011, 09:21:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #560 -: Май 02, 2011, 09:22:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #561 -: Май 02, 2011, 09:24:22 » |
Нагоре
|
Русичкаааааааааааааа, теб докат те нямаше ний у фейса почнахме да се срещаме. И аме измислили даже пълна програма за Шкорпиловци. http://vbox7.com/play:3b02799bвсички да тренират усилено вкъщи Само не знам дали Деси е очарована, ама... хихихиииииииииииииии-егати якия танц!трее го науча до хабитуриентската на мартин!и как не се наденаха един друг-само лелката отзад изпортва нещата,ма затова пьк е отзад
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #562 -: Май 02, 2011, 09:35:06 » |
Нагоре
|
Русичкаааааааааааааа, теб докат те нямаше ний у фейса почнахме да се срещаме. И аме измислили даже пълна програма за Шкорпиловци. http://vbox7.com/play:3b02799bвсички да тренират усилено вкъщи Само не знам дали Деси е очарована, ама... Май не е ,изпокри се....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #563 -: Май 02, 2011, 09:36:20 » |
Нагоре
|
са ше и звьнна да и кажа да стане да се изчишка!! давам си десет минутки да отскоча до пощата че вече любопитството ме гложди и от крьста надолу
|
|
« Последна редакция: Май 02, 2011, 09:38:57 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #564 -: Май 02, 2011, 10:53:39 » |
Нагоре
|
опаа-дубруютру!!аз локнах ино кафе,са отивам си земна пощата за деня ивкеееей-тия ваште голем отбор бре-язьк че са пьрви у групата!!вчера зорлем изравниха у 88-мата минута сритали ми детиту докат сьм зяпала настрана и ше има вьргали кат додем!!гадовете му с гадове-само да мине хабитурентската и ше гу дам на балет! ко сте аресали пак бре?нещо се редите тука,нещо замисляте май...?таа тишина не е много на убаво... Ма Ренка,ма,нали знаеш,че до сутринта са при Добрина,а след обяд на стадоина-па те не знаят до вторника кои са,камо ли в неделя защо са на стадионаааа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #565 -: Май 02, 2011, 11:07:24 » |
Нагоре
|
Алююю ,ко чувъм мойто име ваааа ..Въйй танца е страхотен ,ша го разуча ....почвам даже.. Бях до пощата ваааа ,РУСООООООО ОБИЧАМ ТЪЪЪ МААА ,МНОУ СА УБАВИ ДУПЧЕНИТЕ БОТУШКИ МААА И МИ СТАВАТ . Ощии пред пощата реших да съ пробам да натикъм крака ,представи си от раз го натиках ..После ща ти кача снимка от апарата е у снаати ,да не кажеш че лъжааа Ша ми кажеш на личну колко лев иска да пратам БИбкеее изчезна ти даже и у фейсу те нема ,с Аниту си хортуваме таме ,,
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #566 -: Май 02, 2011, 11:13:48 » |
Нагоре
|
Алююю ,ко чувъм мойто име ваааа ..Въйй танца е страхотен ,ша го разуча ....почвам даже.. Бях до пощата ваааа ,РУСООООООО ОБИЧАМ ТЪЪЪ МААА ,МНОУ СА УБАВИ ДУПЧЕНИТЕ БОТУШКИ МААА И МИ СТАВАТ . Ощии пред пощата реших да съ пробам да натикъм крака ,представи си от раз го натиках ..После ща ти кача снимка от апарата е у снаати ,да не кажеш че лъжааа Ша ми кажеш на личну колко лев иска да пратам БИбкеее изчезна ти даже и у фейсу те нема ,с Аниту си хортуваме таме ,, Там съм мааааа,не съм ви надушила инак щях да са включааа.Айде честити калевриии
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #567 -: Май 02, 2011, 11:15:19 » |
Нагоре
|
Ренка,като видиш тая публикация моля те пиши,че са ме прецакакли жестоко в пощата.Направо откачихххххх!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #568 -: Май 02, 2011, 11:15:49 » |
Нагоре
|
Алююю ,ко чувъм мойто име ваааа ..Въйй танца е страхотен ,ша го разуча ....почвам даже.. Бях до пощата ваааа ,РУСООООООО ОБИЧАМ ТЪЪЪ МААА ,МНОУ СА УБАВИ ДУПЧЕНИТЕ БОТУШКИ МААА И МИ СТАВАТ . Ощии пред пощата реших да съ пробам да натикъм крака ,представи си от раз го натиках ..После ща ти кача снимка от апарата е у снаати ,да не кажеш че лъжааа Ша ми кажеш на личну колко лев иска да пратам БИбкеее изчезна ти даже и у фейсу те нема ,с Аниту си хортуваме таме ,, Там съм мааааа,не съм ви надушила инак щях да са включааа.Айде честити калевриии ША ЧЕРПААА ,АМА ДРУГ ПЪТ ХАХАХА !! Русата ша е черпъ на моретуу ,мноуу..Ку дойдеш и ти бибке и теб една грапа +салатака ша почерпъъ маа ,само ела !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #569 -: Май 02, 2011, 11:16:41 » |
Нагоре
|
Ренка,като видиш тая публикация моля те пиши,че са ме прецакакли жестоко в пощата.Направо откачихххххх!
КО станало,бре?Да идваме де ги тепаме овците..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|