eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #585 -: Май 02, 2011, 12:04:36 » |
Нагоре
|
Многу пара маааа ,няма ли да ти се изприщи гзьььь Тиии пък ,как ша са изприщи маа ..Аку от толкоз пара зъ изприщва га давам по 300-350лв тря да ми изгори напрауу ..Ама ся мъ е ударила кризътаа и затуй немоа си купя такива .Па и с тая коза .....само иска иска .. Ми Русата да взима козата - да не се ослушва,че да ти падне разхода Амиии тя иска неиска и е пращам на 1.07 . ша и е прата с ЕКОНТ !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #586 -: Май 02, 2011, 12:14:14 » |
Нагоре
|
Многу пара маааа ,няма ли да ти се изприщи гзьььь Тиии пък ,как ша са изприщи маа ..Аку от толкоз пара зъ изприщва га давам по 300-350лв тря да ми изгори напрауу ..Ама ся мъ е ударила кризътаа и затуй немоа си купя такива .Па и с тая коза .....само иска иска .. Ми Русата да взима козата - да не се ослушва,че да ти падне разхода Амиии тя иска неиска и е пращам на 1.07 . ша и е прата с ЕКОНТ !! ТИ НА РУСАТА ПРАТИ КОЗАТА ,А АЗ ЕДНО МАГАРЕ ИМАМ ДА ПРАЩАМ ,ОТ ВЧЕРА СТОИ БЕЗСТОПАНСТВЕННО ВЪРЗАНО СРЕЩУ НАС И МИ СА СТУВА ,ЧЕ ИМА ОЩЕ 2,3 ДЕНА ЖИВОТ АЙВАНЧЕТО ,ЩОТ ПОЧНА ДА РИТА С КРАКАТА.АКО НЯКОЯ ГО ИСКА ША ГО ПРАЩАМ-БЕЛКИМ ОЦЕЛЕЕ ДОКАТ ПРИСТИГНЕ ПРИ НОВИЯ СИ СОПСТВЕНИК.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #587 -: Май 02, 2011, 12:19:19 » |
Нагоре
|
ЛУдааа ли си мааа ,къ ша го уставиш да рита тъййй ..Требва нии за куриер ,нарани го напои го и го пращай с пратките ти !! Козътааа е в кърпа вързана на РУСАТА ,младите са аресаха тъй че .....максималнуууу ша е пращам
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #588 -: Май 02, 2011, 12:24:47 » |
Нагоре
|
Марооо,къде се скътаваш мъъъ?Приеха ли ви на ясла?Нас ни вземахаааааа
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #589 -: Май 02, 2011, 12:37:13 » |
Нагоре
|
Ей туй много ми ареса http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299,аку шъ решите подаръци да ми правите за рождения ден!Невероятно,изчерпано по складовете,уникалнооооо..............малко ша ми е голямо ,ама сватята ще ми го изремонти :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299 що не се отваря ненам
|
|
« Последна редакция: Май 02, 2011, 12:38:55 от bibkaribka »
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #590 -: Май 02, 2011, 12:38:40 » |
Нагоре
|
КАК ДА ГИ ПРИЕМАТ,ТО НЕЙНОТО ЗВЕРЧЕ ДЕТ ЯДЕ ПЪК НЕ НАДАВА -НЕМОГАТ ГО ИЗРАНЯТ НА ЯСЛАТА.ЗА ЕДНА СЕДМИЦА 20 Л.МЛЯКО МУ КУПУВАТ .ГОРКИЯ И МЪЖ ,СКОРО ША МУ ПОБЕЛЕЙ КОСАТА .ТЕЗ ДВЕТЕ МОМИ ДЕТ СА МУ У КЪЩАТА -АРЧАТ КАТ РАЗПРАНИ.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #591 -: Май 02, 2011, 12:43:36 » |
Нагоре
|
КАК ДА ГИ ПРИЕМАТ,ТО НЕЙНОТО ЗВЕРЧЕ ДЕТ ЯДЕ ПЪК НЕ НАДАВА -НЕМОГАТ ГО ИЗРАНЯТ НА ЯСЛАТА.ЗА ЕДНА СЕДМИЦА 20 Л.МЛЯКО МУ КУПУВАТ .ГОРКИЯ И МЪЖ ,СКОРО ША МУ ПОБЕЛЕЙ КОСАТА .ТЕЗ ДВЕТЕ МОМИ ДЕТ СА МУ У КЪЩАТА -АРЧАТ КАТ РАЗПРАНИ. Да идва в нашата градина - моя пък нищо не яде/цял ден на две солети кара/ много е икономичен - ще се компенсират със снаата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #592 -: Май 02, 2011, 12:46:02 » |
Нагоре
|
Ей туй много ми аресаhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299,аку шъ решите подаръци да ми правите за рождения ден!Невероятно,изчерпано по складовете,уникалнооооо..............малко ша ми е голямо ,ама сватята ще ми го изремонти :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299 що не се отваря ненам:(
Айваааа 65лввв ,баси майката за тоз парцал ..СЯ да ви кажа за некст ,там У ЛОндона некст е една обикновенна ефтина марка ,тук цените са ужасни и кат кажът НЕКСТ ,ЪРЛИ ДЕЙС(са почти жълти стотинки) ,марк спенсър .Тези марки са ужасно ефтини и и големи парцаляци !! Магазините на НЕКСТ , МАРК СПЕНСЪР ,ПРАЙМАРК И ЪРЛИ ДЕЙС мясат на нашите магазини за 1 лев . Ония ден гледам една продава сутиен 18лв марк спенсър направо се изцъклих ,там са от 2 до 5 паунда масовите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #593 -: Май 02, 2011, 12:49:12 » |
Нагоре
|
Ей туй много ми аресаhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299,аку шъ решите подаръци да ми правите за рождения ден!Невероятно,изчерпано по складовете,уникалнооооо..............малко ша ми е голямо ,ама сватята ще ми го изремонти :Phttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169299 що не се отваря ненам:(
Айваааа 65лввв ,баси майката за тоз парцал ..СЯ да ви кажа за некст ,там У ЛОндона некст е една обикновенна ефтина марка ,тук цените са ужасни и кат кажът НЕКСТ ,ЪРЛИ ДЕЙС(са почти жълти стотинки) ,марк спенсър .Тези марки са ужасно ефтини и и големи парцаляци !! Магазините на НЕКСТ , МАРК СПЕНСЪР ,ПРАЙМАРК И ЪРЛИ ДЕЙС мясат на нашите магазини за 1 лев . Ония ден гледам една продава сутиен 18лв марк спенсър направо се изцъклих ,там са от 2 до 5 паунда масовите Като ще затръгваш другия път натам ще ни питаш ко ни се иска - даваме ти пара да пазариш,да са кефиме на еФтиниика и ние
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #594 -: Май 02, 2011, 12:56:59 » |
Нагоре
|
Айваааа 65лввв ,баси майката за тоз парцал ..СЯ да ви кажа за некст ,там У ЛОндона некст е една обикновенна ефтина марка ,тук цените са ужасни и кат кажът НЕКСТ ,ЪРЛИ ДЕЙС(са почти жълти стотинки) ,марк спенсър .Тези марки са ужасно ефтини и и големи парцаляци !! Магазините на НЕКСТ , МАРК СПЕНСЪР ,ПРАЙМАРК И ЪРЛИ ДЕЙС мясат на нашите магазини за 1 лев . Ония ден гледам една продава сутиен 18лв марк спенсър направо се изцъклих ,там са от 2 до 5 паунда масовите Като ще затръгваш другия път натам ще ни питаш ко ни се иска - даваме ти пара да пазариш,да са кефиме на еФтиниика и ние Русата ша писва у некоректните има проблем ,фърляйте по едно укоо там да писваме и ние.. Ша ти взема маа ,саму да ида пак ..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #595 -: Май 02, 2011, 12:58:12 » |
Нагоре
|
Айваааа 65лввв ,баси майката за тоз парцал ..СЯ да ви кажа за некст ,там У ЛОндона некст е една обикновенна ефтина марка ,тук цените са ужасни и кат кажът НЕКСТ ,ЪРЛИ ДЕЙС(са почти жълти стотинки) ,марк спенсър .Тези марки са ужасно ефтини и и големи парцаляци !! Магазините на НЕКСТ , МАРК СПЕНСЪР ,ПРАЙМАРК И ЪРЛИ ДЕЙС мясат на нашите магазини за 1 лев . Ония ден гледам една продава сутиен 18лв марк спенсър направо се изцъклих ,там са от 2 до 5 паунда масовите Като ще затръгваш другия път натам ще ни питаш ко ни се иска - даваме ти пара да пазариш,да са кефиме на еФтиниика и ние Русата ша писва у некоректните има проблем ,фърляйте по едно укоо там да писваме и ние.. Ша ти взема маа ,саму да ида пак .. Отивам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #596 -: Май 02, 2011, 13:24:44 » |
Нагоре
|
ИИИИИИИ,НЕ МОЬ ВИ ИЗЧЕТЬ БРЕ! 1.ИВКЕ-НЕ БЕХ НА БАЧ-ЧИСТИХМЕ СИ МАЗАЛОТО ОТ БАНКЕТА-ДЕМЕК АЗ ЧИСТИХ С ЕДИН МЬЖ САМО...МА НЕМА ЯДОВЕ-УТРЕ СЬМ ВТОРА И МОГА ДА ТИ СВЬРША РАБОТА!ТОЙ ПАКЕТ ЛИ ГО Е ПУСНАЛ ИЛИ КОЛЕТ?ТАЯ ТАКСА ШЕ ДА Е ЗА КОЛЕТЧЕ МАЙ,ИЛИ НЕ!ДНЕС ПОЛУЧИХ СТРАШНА ТАПИЦЕРИЯ ЗА КОЛАТА,ОТ ПЕПИ63,С ОРИГИНАЛНИЯ БЕГ-КОЛЕТ ЗА 2.60,А БЕШЕ 2.100КГ-ЗНАЧИ БАСИ РОКЛЯТА СИ ПРАТИЛА-С КРИНОЛИНИ ЛИ Е БИЛА?!НАПРАВО УЖАС,МА НЕ СЕ РАЗКАРВАЙ...АКО СИ ПРАЩАЛА ДЕТЕ-НЯМА ЗНАЧЕНИЕ-БЕЛЕЖКА ТРЯБВА ДА ДАДАТ!!ИМА ЛИ ПОНЕ КАСОВ БОН?НЕ МОЖЕ ДА НЯМА,МОЖЕ ТО ДА ТЕ ЛЬГОСВА,ПЬРВО СЕ УВЕРИ ТИ САМАТА!!АКО НЕ-ПИШИ МИ ТУКА ЧАСА И АДРЕСА НА КОЙТО Е ТРЬГНАЛ ПАКЕТА И ТВОИТЕ ИМЕНА СЬЩО! 2-ЕРИА МАЦКО-МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА БОТУШКИТЕ-ЗНАМ ЧЕ С КЕФ ЩЕ СИ ГИ НОСИШ-АЗ СЬМ КОРУМПИРАНА И ПРИЕМАМ ДАРОВЕ,МА ПАРИ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛА МИ ПРАЩАШ,ЧЕ ШЕ ТЕ ЗАВРЕМ НЕЗНАМ КЬДЕ!! 3-ЕЙ,КВО СИ КУПИХТЕ?ЕЛЕНЦЕ?ГАЩИ ЗА 65 ЛВ?!ДА НЕ СА С НЕЩО ЗАБРАВЕНО У ТЕХ?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #597 -: Май 02, 2011, 13:50:42 » |
Нагоре
|
ХОРААА ВЕКИ НЕ ИЗДЪРЖАММ,ГЛЕДАМ ТУК МАРАТОНКИ И СЕ ДИВЯ ..Е ТО НЕКА СА ПУМА ,АМА КАТО СА ПОЧТИ БЕЗ ПЕТА АКО ЩЕ И С КАМЪНИ ДИАМАНТИ ДА СА ВСЕ ТАЯ http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169320&cat=22
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #598 -: Май 02, 2011, 13:50:56 » |
Нагоре
|
хихиии може ли да ти дойда на гости летото?че моя мьж само ми се смее-влизам в ДЬЛБОКОТО ДО КОЛЕНЕ и СЕ ХВЬРЛЯМ кьм брега -иначе сьм зодия риба де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #599 -: Май 02, 2011, 13:54:01 » |
Нагоре
|
за тия пари ше си зема пернишки гуми с УЕти джанти бре,егати пумките!да ти покажа ли моите?взех ги от една балерина от сьседния сайт за 38 лева,ма разликата е убийствена-те тва е оригинал/стаам да снимам-с прашоляка,нема да ги чистя!/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|