{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 51   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ - САМО ЗА НАЛУДНИЧАВО ЩУРИ! Тема 4  (Прочетена 162562 пъти)
0 Членове и 24 Гости преглежда(т) тази тема.
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #600 -: Май 02, 2011, 13:58:23 »
Раздели ТемаНагоре

ИИИИИИИ,НЕ МОЬ ВИ ИЗЧЕТЬ БРЕ!
1.ИВКЕ-НЕ БЕХ НА БАЧ-ЧИСТИХМЕ СИ МАЗАЛОТО ОТ БАНКЕТА-ДЕМЕК АЗ ЧИСТИХ С ЕДИН МЬЖ САМО...МА НЕМА ЯДОВЕ-УТРЕ СЬМ ВТОРА И МОГА ДА ТИ СВЬРША РАБОТА!ТОЙ ПАКЕТ ЛИ ГО Е ПУСНАЛ ИЛИ КОЛЕТ?ТАЯ ТАКСА ШЕ ДА Е ЗА КОЛЕТЧЕ МАЙ,ИЛИ НЕ!ДНЕС ПОЛУЧИХ СТРАШНА ТАПИЦЕРИЯ ЗА КОЛАТА,ОТ ПЕПИ63,С ОРИГИНАЛНИЯ БЕГ-КОЛЕТ ЗА 2.60,А БЕШЕ 2.100КГ-ЗНАЧИ БАСИ РОКЛЯТА СИ ПРАТИЛА-С КРИНОЛИНИ ЛИ Е БИЛА?!НАПРАВО УЖАС,МА НЕ СЕ РАЗКАРВАЙ...АКО СИ ПРАЩАЛА ДЕТЕ-НЯМА ЗНАЧЕНИЕ-БЕЛЕЖКА ТРЯБВА ДА ДАДАТ!!ИМА ЛИ ПОНЕ КАСОВ БОН?НЕ МОЖЕ ДА НЯМА,МОЖЕ ТО ДА ТЕ ЛЬГОСВА,ПЬРВО СЕ УВЕРИ ТИ САМАТА!!АКО НЕ-ПИШИ МИ ТУКА ЧАСА И АДРЕСА НА КОЙТО Е ТРЬГНАЛ ПАКЕТА И ТВОИТЕ ИМЕНА СЬЩО!
2-ЕРИА МАЦКО-МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА БОТУШКИТЕ-ЗНАМ ЧЕ С КЕФ ЩЕ СИ ГИ НОСИШ-АЗ СЬМ КОРУМПИРАНА И ПРИЕМАМ ДАРОВЕ,МА ПАРИ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛА МИ ПРАЩАШ,ЧЕ ШЕ ТЕ ЗАВРЕМ НЕЗНАМ КЬДЕ!!
3-ЕЙ,КВО СИ КУПИХТЕ?ЕЛЕНЦЕ?ГАЩИ ЗА 65 ЛВ?!ДА НЕ СА С НЕЩО ЗАБРАВЕНО У ТЕХ?! Wink

Ма чайте да чуете какво станааааа...
Озлобях и от Друган та на Радомир в пощата.Отивам аз първо на колетно гише и питам за пакета-ми не е пускан такъв пакет ми казват.Тая там разправя,че сега била застъпила и не е на ясно.Ок,казвам и питам къде могат да ми дадът отговор за пакета и тя гън-мън при шефката ме праща с един от охраната;)-немой да ги избия,не че не съм способна.....ама отивам аз и Шефката там вика ми ето тук са разписките и такъв пакет не бил пускан....Аз осфирепях тотално...А и ми викат да доведа момчето.Ок,от Радомир та у нас,взех детето и момчето и ай пак в пощата.И със самото пристигане веднага ми бутат в ръцете разписка-и викам ама как така ми давате разписка,като твърдяхте,че такъв пакет не е пускан?!Те като мишки се изпокриха и това та там.
Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #601 -: Май 02, 2011, 14:00:57 »
Раздели ТемаНагоре

добре де,а паричките? Shockedзащо са толкова?
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
ivka1986
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 148

Профил
« Отговор #602 -: Май 02, 2011, 14:07:02 »
Раздели ТемаНагоре

добре де,а паричките? Shockedзащо са толкова?

Е,нищо не казаха....Майната им на тея 70-80 стотинки,но важното е,че имам разписка.Ако не все едно съм прецакала,мацката,която я иска.
Активен
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 937

Профил
« Отговор #603 -: Май 02, 2011, 14:20:48 »
Раздели ТемаНагоре

ХОРААА ВЕКИ НЕ ИЗДЪРЖАММ,ГЛЕДАМ ТУК МАРАТОНКИ И СЕ ДИВЯ ..Е ТО НЕКА СА ПУМА ,АМА КАТО СА ПОЧТИ БЕЗ ПЕТА АКО ЩЕ И С КАМЪНИ ДИАМАНТИ ДА СА ВСЕ ТАЯ
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=169320&cat=22

Tо и аз одя с такива ама не знам да има с камъни Swarovski Huh? Huh?  пък че и 30 кинта ЮХУУУУ ало продавачкатъ аз мойте чистак бърсак нови си ги купувах за 40 кинти  Shocked
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #604 -: Май 02, 2011, 14:22:28 »
Раздели ТемаНагоре

ХОРААА ВЕКИ НЕ ИЗДЪРЖАММ,ГЛЕДАМ ТУК МАРАТОНКИ И СЕ ДИВЯ ..Е ТО НЕКА СА ПУМА ,АМА КАТО СА ПОЧТИ БЕЗ ПЕТА АКО ЩЕ И С КАМЪНИ ДИАМАНТИ ДА СА ВСЕ ТАЯ

Tо и аз одя с такива ама не знам да има с камъни Swarovski Huh? Huh?  пък че и 30 кинта ЮХУУУУ ало продавачкатъ аз мойте чистак бърсак нови си ги купувах за 40 кинти  Shocked
СЕга вода спор с нея под обявата й ,включете се и вие ..
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #605 -: Май 02, 2011, 14:23:03 »
Раздели ТемаНагоре

Марооо,къде се скътаваш мъъъ?Приеха ли ви на ясла?Нас ни вземахаааааа
КАК ДА ГИ ПРИЕМАТ,ТО НЕЙНОТО ЗВЕРЧЕ ДЕТ ЯДЕ ПЪК НЕ НАДАВА -НЕМОГАТ ГО ИЗРАНЯТ НА ЯСЛАТА.ЗА ЕДНА СЕДМИЦА 20 Л.МЛЯКО МУ КУПУВАТ .ГОРКИЯ И МЪЖ ,СКОРО ША МУ ПОБЕЛЕЙ КОСАТА .ТЕЗ ДВЕТЕ МОМИ ДЕТ СА МУ У КЪЩАТА -АРЧАТ КАТ РАЗПРАНИ.
Да идва в нашата градина - моя пък нищо не яде/цял ден на две солети кара/ много е икономичен - ще се компенсират със снаата Wink
Мале Бибке щом е икунумичен мъж ми ще го ареса .Че той все е по икономиите ама ний халите му е..вами икономийката от всякъде  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #606 -: Май 02, 2011, 14:23:38 »
Раздели ТемаНагоре

СЕга вода спор с нея под обявата й ,включете се и вие ..
Идвам и аз ама Шефа да не ни бие  Embarrassed Embarrassed
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #607 -: Май 02, 2011, 14:28:00 »
Раздели ТемаНагоре

КАК ДА ГИ ПРИЕМАТ,ТО НЕЙНОТО ЗВЕРЧЕ ДЕТ ЯДЕ ПЪК НЕ НАДАВА -НЕМОГАТ ГО ИЗРАНЯТ НА ЯСЛАТА.ЗА ЕДНА СЕДМИЦА 20 Л.МЛЯКО МУ КУПУВАТ .ГОРКИЯ И МЪЖ ,СКОРО ША МУ ПОБЕЛЕЙ КОСАТА .ТЕЗ ДВЕТЕ МОМИ ДЕТ СА МУ У КЪЩАТА -АРЧАТ КАТ РАЗПРАНИ.
Да идва в нашата градина - моя пък нищо не яде/цял ден на две солети кара/ много е икономичен - ще се компенсират със снаата Wink
Мале Бибке щом е икунумичен мъж ми ще го ареса .Че той все е по икономиите ама ний халите му е..вами икономийката от всякъде  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
ХАХАХА и при нас е такааа Tongue,ама сме 2 на 2....
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #608 -: Май 02, 2011, 14:32:33 »
Раздели ТемаНагоре

ХАХАХА и при нас е такааа Tongue,ама сме 2 на 2....
БИБКЕЕЕ ,ЛИПСВАТ КАМЪНИ МААА ..СВАРОВСКИ ЛИ ИСКАШ ДА НОСИШ .ША НОСИШ МЪ С 7 БР ПО МАЛКУУ Smiley)и без пета..то пък за ко ли ти е пета ,лято иде
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #609 -: Май 02, 2011, 14:34:33 »
Раздели ТемаНагоре

тамън кът я няма петата ша става проветрение  (laugh2)
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #610 -: Май 02, 2011, 14:36:51 »
Раздели ТемаНагоре

тамън кът я няма петата ша става проветрение  (laugh2)
МАРООО ТИ МЪ УБИИ ,СМЕЯ СЕ КАТ АЛТАВА МАААА (с поста си на обявата за камъните )
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #611 -: Май 02, 2011, 14:38:45 »
Раздели ТемаНагоре

що мър ко станало толкузззз
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #612 -: Май 02, 2011, 14:40:14 »
Раздели ТемаНагоре

АМА И ОНА НАХАЛНА И БЕЗОЧЛИВА ..БРЕЙЙЙЙ МНОГО ДОБРО ТА МНОГО ДОБРОО
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #613 -: Май 02, 2011, 14:40:43 »
Раздели ТемаНагоре

ама тя има и още едни ако искате мож да я накараме та напрай комплект  .Да по размести двата чифта и да се получи нещу кату на пимер  две с кусур и две без  Tongue
Активен

stefani220609
Мария
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #614 -: Май 02, 2011, 14:42:44 »
Раздели ТемаНагоре

АМА И ОНА НАХАЛНА И БЕЗОЧЛИВА ..БРЕЙЙЙЙ МНОГО ДОБРО ТА МНОГО ДОБРОО
ТИ в по грния и пост непрочетели какво е написала (да много добро е състоянието .)и след това(но оригинални маратонки на тая цена в отлично състояние - няма къде да намерите) е как да няма аз мойте кът стигнат в туй състояние ги оставям до кофата за боклук не ги продавам тук Tongue
Активен

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 51   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: