eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #720 -: Май 03, 2011, 10:42:22 » |
Нагоре
|
ДЕСКА,Е НЕМА НАЧИН НА РЕЦЕПЦИЯТА ДА НЕМА НЕТ БРЕЕЕ!КУ ЛИ НЕ-ПЛАТЕН НАОКОЛО ПО БАЗИТЕ СЕ ИМА!МА ПА ШЕ СЕ ЧУВАМЕ И ПО ТАЛИФОНЧЕТО МАЦКО ГА НЕ СИ НАДРУСАНА ДЕ ДРЪЖ ТЕ СЕ ПРИЛИЧНО НЕ ПИСВАЙТЕ ДРУСАНИ ГЛУПОСТИ ОТИ НИ ЧЕТАТ В МОМЕНТАА !!вижте четците аку не избягат бързу
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #721 -: Май 03, 2011, 10:43:54 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #722 -: Май 03, 2011, 10:49:12 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС ТО УБАВО ИЗМРЕМ ОТ СМЕХ ,АМОИ УТРЕ ГА МИ ЛЕПНАТ СНИМКАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА (работното ми място) ВНИМАНИЕ ДРОГИРАНА -КО ША ПРАВА АЗИ МААА ,ЧЕ ПУКНЕМ ОТ ГЛАД ) пъ и козата покрай мен
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #723 -: Май 03, 2011, 10:57:55 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС Ренкааа,айди ма джанъм,сакам си роклетата....Наближава абитуренската на детето,ма.Нали ше съм домакиня,требва са подготва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #724 -: Май 03, 2011, 11:01:50 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС Ренкааа,айди ма джанъм,сакам си роклетата....Наближава абитуренската на детето,ма.Нали ше съм домакиня,требва са подготва ИВКЕЕЕ ИМАМ ЕДИН ПЕНУАР ,ОСТАМАЛ СПОМЕН ОТ ЧЕИЗА НА СВЕКИТО КУ ИСКАШ ДА ТИ ГО ПРАТА МАА ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #725 -: Май 03, 2011, 11:31:46 » |
Нагоре
|
ВЪВ КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ..............
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #726 -: Май 03, 2011, 11:40:29 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС Ренкааа,айди ма джанъм,сакам си роклетата....Наближава абитуренската на детето,ма.Нали ше съм домакиня,требва са подготва ИВКЕЕЕ ИМАМ ЕДИН ПЕНУАР ,ОСТАМАЛ СПОМЕН ОТ ЧЕИЗА НА СВЕКИТО КУ ИСКАШ ДА ТИ ГО ПРАТА МАА ?? Хихихи!Вий са е...вайте,ама на мене ми остават 10 дена до събитиетоооооо и какво ша са праи,незнам....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #727 -: Май 03, 2011, 11:53:41 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС Ивке имам всичку на всичку 3 рокли и една пола ,ако си мой калър пратам ти ги да си избереш за празника и посли връщаш Ренкааа,айди ма джанъм,сакам си роклетата....Наближава абитуренската на детето,ма.Нали ше съм домакиня,требва са подготва ИВКЕЕЕ ИМАМ ЕДИН ПЕНУАР ,ОСТАМАЛ СПОМЕН ОТ ЧЕИЗА НА СВЕКИТО КУ ИСКАШ ДА ТИ ГО ПРАТА МАА ?? Хихихи!Вий са е...вайте,ама на мене ми остават 10 дена до събитиетоооооо и какво ша са праи,незнам....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #728 -: Май 03, 2011, 13:05:02 » |
Нагоре
|
ДЕСКААА,УМРЕХ!!!ТО ТВА Е НЕКОЯ ДЕТ НЕ НИ ЗНАЕ ЩО ЗА ПТИЦИ СМЕ ПА НИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КВИ ИЗГЛЕЖДАМЕ В ОЧИТЕ НА ОКОЛНИТЕ НЕПОЗНАТИ? СИГУРНО СИ МИСЛЯТ ЧЕ И ТЕ МОГАТ ДА ПИШАТ ТАКА НА НАС,ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК НЕКВО ТАКОВА КАТО АЛЕКС МИ ПИШЕ-АМА СЕЛЯНКОО,ОТ КОЯ КОФА СИ ИЗВАДИЛА ТИЯ ДВЕ ЛЕВИ ОБУВКИ ИЛИ-НЕМА ЛИ КОЙ ДА ТЕ УТЕПА ТЕБЕ С ТОЯ ЧУК-ОХХХ,КИСКАХ СЕ СУМА ТИ ВРЕМЕ ОТ ОБЯВАТА НА ЕЛИТО-ШЕ УМРЕМ ОТ ВАС/НАС Ивке имам всичку на всичку 3 рокли и една пола ,ако си мой калър пратам ти ги да си избереш за празника и посли връщаш Ренкааа,айди ма джанъм,сакам си роклетата....Наближава абитуренската на детето,ма.Нали ше съм домакиня,требва са подготва ИВКЕЕЕ ИМАМ ЕДИН ПЕНУАР ,ОСТАМАЛ СПОМЕН ОТ ЧЕИЗА НА СВЕКИТО КУ ИСКАШ ДА ТИ ГО ПРАТА МАА ?? Хихихи!Вий са е...вайте,ама на мене ми остават 10 дена до събитиетоооооо и какво ша са праи,незнам.... Я па я тая....Ша ти праща,после връщашшш.ХИИХИХИХИ - па нали веднага на битако ша ги закарвам Ери.... Ма а ся сериозно - дай сникми да скивам на тез рокли на скайп bojidarcho2010 - iva petrova
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eria
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #730 -: Май 03, 2011, 14:23:15 » |
Нагоре
|
СПОКО МАРО ТЯ ЧЕТЕ ТАЙНИЧКУУ !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #731 -: Май 03, 2011, 14:34:35 » |
Нагоре
|
И АЗ СЯ ЧЕТА,МНОГО БЕ!1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #733 -: Май 03, 2011, 14:36:30 » |
Нагоре
|
И АЗ СЯ ЧЕТА,МНОГО БЕ!1
Русо-черната де си се зачела мър ?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #734 -: Май 03, 2011, 14:37:48 » |
Нагоре
|
Да ти казввам ся надникнах у профила и.Виждам че ни е чела до сега май
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
|
|