Bonbon
new user
Неактивен
Публикации: 85
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Септември 17, 2010, 10:30:15 » |
Нагоре
|
както и възможно ли е да има опция за преглеждане на обявите наприме от последния ден,или най новите от всички категории едновременно
Има такава опция.Когато кликнеш на календара ( в ляво ) ти излизат обявите за датата която желаеш. В червено е текущата дата. също и горе в дясно има :Последни обяви: "през последния ден" "последните 7 дни" "последните 14 дни" "всички обяви" в зависимост от периода който желаеш да разгледаш, може да си ги доподредош и от падащото меню. Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
teodopa
new user
Неактивен
Публикации: 8
Щастливка
|
|
« Отговор #196 -: Септември 20, 2010, 14:32:30 » |
Нагоре
|
Здравейте, предварително се извинявам, ако е било споменато някъде по-напред, но някъде прочетох за опция за плащане чрез Epay или Paypal. Ще има ли развитие по въпроса, ще има ли тази опция на сайта? Мисля, че е много добре като идея, просто не ми се занимава постоянно с пощенски записи. Отделно, ако се направи, трябва да има доста добро обяснение и информация за потребители, които не са много на "ти" с интернет разплащанията. Между другото много малко потребители могат дори да предоставят банковата си сметка, за да се направи банков превод (с интернет банкиране от вкъщи). Така че би било трудно в началото, но не и невъзможно, трябва да бъдем в крак с технологиите.
|
|
|
Активен
|
Коректност: Коректен и честен потребител съм Качество: В обявите се публикуват само качествени дрехи, състоянието е отлично или много добро, всяка забележка, ако има такава, се описва. Винаги публикувам дрехи, които имат живот и бих се радвала да получа. Всички дрехи се изпращат в чист и изпран вид (гладенето не е моята стихия). Ако все пак се случи да допусна грешка, моля пишете ми, ще решим проблема заедно Начин на плащане: Еконт/наложен платеж на пощенска пратка/, банков превод (сметката е в Банка ДСК) или пощенски запис; С предимство за писалите на ЛС или с изпратена оферта; Моля след като отправите Вашата оферта, да потвърдите желанието си на ЛС, така ще установим по-бърз контакт; Номерация: Всички дадени номера са по европейска/английска номерация; Доставка: Предпочитам пощенска пратка на Еконт с НП, цената, която включвам за доставка е възможно най-ниската = 2,50 лв; мога да ви предложа и БГ пощи (за съжаление не мога да ви предложа лично предаване, тъй като съм ангажирана 7 дни в седмицата...) Отстъпки: За суми над 20 лв, поемам доставката на пощенска пратка по Еконт, при по-големи суми има допълнителни отстъпки. Ако желаете да ме "следвате", всяка седмица публикувам нови обяви за бебешки, детски и дамски дрехи и обувки ПРИЯТНИ ЧАСОВЕ В БГДОМАКИНЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #197 -: Септември 20, 2010, 15:17:40 » |
Нагоре
|
Здравейте, предварително се извинявам, ако е било споменато някъде по-напред, но някъде прочетох за опция за плащане чрез Epay или Paypal. Ще има ли развитие по въпроса, ще има ли тази опция на сайта? Мисля, че е много добре като идея, просто не ми се занимава постоянно с пощенски записи. Отделно, ако се направи, трябва да има доста добро обяснение и информация за потребители, които не са много на "ти" с интернет разплащанията. Между другото много малко потребители могат дори да предоставят банковата си сметка, за да се направи банков превод (с интернет банкиране от вкъщи). Така че би било трудно в началото, но не и невъзможно, трябва да бъдем в крак с технологиите. Ще има такива опции и скоро ще бъде въведено
|
|
|
Активен
|
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #198 -: Септември 21, 2010, 13:26:13 » |
Нагоре
|
и аз имам едно предложение ако е възможно в полето "добави коментар" лентите " BB Code легенда Легенда за Емотиконки" да се изместят отгоре например, за да може коментарите да могат да се изпращат по бързо с клавиш Tab защото в момента ако искам да ползвам Tab както правя по навик), трябва да обходя всички опции за форматиране на текста за да стигна до "изпрати" извинявам се ако вече е коментирано, благодаря!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #199 -: Септември 21, 2010, 14:35:36 » |
Нагоре
|
и аз имам едно предложение ако е възможно в полето "добави коментар" лентите " BB Code легенда Легенда за Емотиконки" да се изместят отгоре например, за да може коментарите да могат да се изпращат по бързо с клавиш Tab защото в момента ако искам да ползвам Tab както правя по навик), трябва да обходя всички опции за форматиране на текста за да стигна до "изпрати" извинявам се ако вече е коментирано, благодаря!!! Ще го коригирам утре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #200 -: Септември 22, 2010, 21:10:48 » |
Нагоре
|
Здравейте Да попитам пак дали е възможно дрехите да се разделят на нови и употребявани. Наложи ми се да търся подарък за едно бебче и стигнах до 15 страница и ми писна да разглеждам по- нататък. Ако може да се направи ще е супер
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Tonita75
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #201 -: Септември 25, 2010, 13:51:09 » |
Нагоре
|
Може ли да се направи нещо по отношение на "повдигането" на обяви нагоре в съответната категория. Така ще се отсяват по-лесно стоките,които не са продадени и тези, които имат най-много коментари, съотв. интерес към тях....Сега, доколкото виждам редът е според деня на добавянето на обявата.
|
|
|
Активен
|
Изпращам след предварително заплащане за нови потребители. Суми над 20 лв. - предварително заплащане. Получавам и изпращам по поща. Коректна съм и очаквам същото. Изчаквам до 8 часа след записване. Следя реда на записаните. Очаквам ЛС след записване в обявата.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #202 -: Септември 25, 2010, 16:06:10 » |
Нагоре
|
Може ли да се направи нещо по отношение на "повдигането" на обяви нагоре в съответната категория. Така ще се отсяват по-лесно стоките,които не са продадени и тези, които имат най-много коментари, съотв. интерес към тях....Сега, доколкото виждам редът е според деня на добавянето на обявата. А тези които са хубави и без коментари - кучета ги яли. Сега поне има равнопоставеност
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tonita75
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #203 -: Септември 25, 2010, 16:37:51 » |
Нагоре
|
Може ли да се направи нещо по отношение на "повдигането" на обяви нагоре в съответната категория. Така ще се отсяват по-лесно стоките,които не са продадени и тези, които имат най-много коментари, съотв. интерес към тях....Сега, доколкото виждам редът е според деня на добавянето на обявата. А тези които са хубави и без коментари - кучета ги яли. Сега поне има равнопоставеност Така парцалите, пуснати днес, ще засенчат добрите неща от вчера Освен това сайтът ще се напълни с едни и същи обяви месец след месец. Както и да е. Успех! Беше предложение.
|
|
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 16:39:40 от Tonita75 »
|
Активен
|
Изпращам след предварително заплащане за нови потребители. Суми над 20 лв. - предварително заплащане. Получавам и изпращам по поща. Коректна съм и очаквам същото. Изчаквам до 8 часа след записване. Следя реда на записаните. Очаквам ЛС след записване в обявата.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #204 -: Септември 25, 2010, 16:41:10 » |
Нагоре
|
Може ли да се направи нещо по отношение на "повдигането" на обяви нагоре в съответната категория. Така ще се отсяват по-лесно стоките,които не са продадени и тези, които имат най-много коментари, съотв. интерес към тях....Сега, доколкото виждам редът е според деня на добавянето на обявата. А тези които са хубави и без коментари - кучета ги яли. Сега поне има равнопоставеност Така парцалите, пуснати днес, ще засенчат добрите неща от вчера Освен това сайтът ще се напълни с едни и същи обяви месец след месец. Както и да е. Успех! Беше предложение. По тази логика всеки може да си повдигне парцала днес и да засенчи хубавите неща от вчера Влизаме в една полемика ... Надявам се метода който сме избрали да е най коректен.
|
|
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 09:56:44 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #205 -: Септември 25, 2010, 16:42:25 » |
Нагоре
|
Tonita75 ,идеята ти е обсъждана много отдавна,но повече от потребителите са доволни на това,което е сега.Виддимо е колко коментара има и без да се влиза в обявата Всички искаха равноправие,има го!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #206 -: Септември 28, 2010, 13:26:21 » |
Нагоре
|
и аз имам едно предложение ако е възможно в полето "добави коментар" лентите " BB Code легенда Легенда за Емотиконки" да се изместят отгоре например, за да може коментарите да могат да се изпращат по бързо с клавиш Tab защото в момента ако искам да ползвам Tab както правя по навик), трябва да обходя всички опции за форматиране на текста за да стигна до "изпрати" извинявам се ако вече е коментирано, благодаря!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #207 -: Октомври 02, 2010, 15:25:26 » |
Нагоре
|
1. Да има възможност да се сортира по цена 2. Да има и друг филтър със състоянието на стоките. 3. Допадна ми предложението за добавяне на ... ново с етикет, ново без етикет...
------ Май след мен всички замлъкнаха. administrator, колко време би отнело добавянето на тези филтри и въобще смятате ли че ще са полезни? Лично за мен много често ми се иска да ги има
|
|
« Последна редакция: Октомври 04, 2010, 14:01:46 от maminko »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #208 -: Октомври 05, 2010, 08:38:35 » |
Нагоре
|
1. Да има възможност да се сортира по цена 2. Да има и друг филтър със състоянието на стоките. 3. Допадна ми предложението за добавяне на ... ново с етикет, ново без етикет...
------ Май след мен всички замлъкнаха. administrator, колко време би отнело добавянето на тези филтри и въобще смятате ли че ще са полезни? Лично за мен много често ми се иска да ги има 1. Има филтър за сортиране по цена "Най-ниска цена" 2. За филтър по състояние на стоките ще помисля как да се направи (софтуерно) 3. Ще има промени по състоянието на стоките. Надявам се днес или най-късно утре. Маминко мога да те уверя, че чета 99% от постовете и съм реагирал на твоя още когато го публикува. В момента се обсъждат нещата с модовете и днес или утре ще излезем с решение. Единствено т.2 ще ме затрудни, но ще го измислим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #209 -: Октомври 05, 2010, 09:00:36 » |
Нагоре
|
Аз предлагам да се разделят обувките от маратонките (спортните обувки). Или просто всички обувки да са в един раздел.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
|
|