doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Октомври 31, 2010, 10:46:37 » |
Нагоре
|
Пействам си коментар от друга тема,но свързан с тази...
....имам предложение към Шефа..Не може ли във всяка категория да се въведе подкатегория `Комплекти,сетове,лотове...`..нещо от този сорт. Например.. категория-ОБЛЕКЛО ЗА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ подкатегория-ДРЕХИ ЗА ДЕЦА раздел-За най-най-малките! (до 62 см. или 0-3 месеца) подраздел-Комплекти,сетове...
Това с категориите и разделите може да съм го пообъркала,но се надявам да ми схванете основната мисъл...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #271 -: Ноември 01, 2010, 07:30:51 » |
Нагоре
|
doublemama, аз съм 'за'! Обичам да купувам предимно лотове - хем излиза по-евтино, хем и не се налагаш за 5 блузки да пращаш 5 записа на 5 различни продавача. И би било чудесно да си има всеки раздел и подкатегория с лотове. По-лесно и удобно ще е за разглеждане и търсене.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #272 -: Ноември 01, 2010, 11:37:52 » |
Нагоре
|
Да, но има опастност и там да стане както с размяната. Всеки втори въпрос ще е - Делиш ли лота?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #273 -: Ноември 01, 2010, 21:00:10 » |
Нагоре
|
И за това има решение - всеки продавач може да пише в обявата си, че не разделя лота или пък, че е склонен да раздели лота.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #274 -: Ноември 01, 2010, 21:14:51 » |
Нагоре
|
Да, но има опастност и там да стане както с размяната. Всеки втори въпрос ще е - Делиш ли лота?
мани не думай хихихиих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #275 -: Ноември 02, 2010, 09:13:36 » |
Нагоре
|
Няколко пъти вече се зачеква темата и идеята. Та ... какво ще кажете за отделен раздел за дрехи купени от втора употреба?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #276 -: Ноември 02, 2010, 09:41:24 » |
Нагоре
|
Здравейте, дали е възможно при активация на търсачкана в даден раздел, тя да не е зависима от начина на изписване на артикула- примерно търся търся бебефот в раздела и при изписване на думана не ми излизат всички обяви в които фигурира бебефон , а се появява само една обява, при изписване на думата с големи букви - пак само една обява.Ще бъде много по-удобно ако се появяат всички обяви където фигурира даденият артикул , независимо от големината на шрифта или начина на изписване.Не знам ди ли успях да обясна , но примерно пиша бебе в даден раздел и да се появявят всички обяви където има тази дума както и производните на нея
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #277 -: Ноември 02, 2010, 09:48:04 » |
Нагоре
|
Аз като търся нещо на Пума пиша-пума,Пума,ПУМА,puma,Puma,PYMA и всички подобни възможни начини
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #279 -: Ноември 11, 2010, 13:14:25 » |
Нагоре
|
Когато редактираме обява от раздел Продавам, в падащото меню за смяна на категорията не фигурира Подарявам. Може ли да се добави, за да може дикректно да прехвърляме дрехата от продаване за подаряване.
В момента както е (освен ако аз нещо не съм догледала) трябва да пусна нова обява с цялата информация или пък нова обява с текст "подарявам дрехата от тази обява "линк""
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #280 -: Ноември 11, 2010, 13:19:34 » |
Нагоре
|
Когато редактираме обява от раздел Продавам, в падащото меню за смяна на категорията не фигурира Подарявам. Може ли да се добави, за да може дикректно да прехвърляме дрехата от продаване за подаряване.
В момента както е (освен ако аз нещо не съм догледала) трябва да пусна нова обява с цялата информация или пък нова обява с текст "подарявам дрехата от тази обява "линк""
Така е Барбарона. Не е възможна тази фукция. Такова прехвърляне може да се извърши за момента само от Админ или Мод. Само да ми остане малко време и ще погледна как да го оправя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #281 -: Ноември 14, 2010, 11:53:32 » |
Нагоре
|
Здравейте имам предложение да се направи оценяването задължително така ще се избягва срамът на майчето което е било коректно към даден потребител да проси и така ще бъдат по лесно разпознавани ( ДАМИ С НЕ КОРЕКТНИ НАМЕРЕНИЯ) и ще по намалеят измамените
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #282 -: Ноември 14, 2010, 23:14:56 » |
Нагоре
|
Здравейте имам предложение да се направи оценяването задължително така ще се избягва срамът на майчето което е било коректно към даден потребител да проси и така ще бъдат по лесно разпознавани ( ДАМИ С НЕ КОРЕКТНИ НАМЕРЕНИЯ) и ще по намалеят измамените Напълно съм съгласна с това.В Ибей например системата ти "напомня",че си пропуснал да напишеш оценка.Тук може например да има някакъв срок,в който задължително да поставиш оценка.Иначе..незнам,нямам идея,но наистина е добре да се направи нещо по въпроса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #283 -: Ноември 15, 2010, 15:16:25 » |
Нагоре
|
Днес открих нова за мен функционалност. Може и да е от отдавана, но не я бях забелезала: Можем да слагаме по различни папки (които ние си направим) входящите съобщения. Поздравления към админа.
Сега към предложението ми: тази функционалност е валидна само за входящите съобщения, но не и към изходящите. На мен би ми било много полезно да я има и там, защото изключително рядко ми се случва цялата ми кореспонденция по дадена обява да се дава с бутона "цитат" и да имам негледно всичко, което сме си писали с отсрещаната страна. Обявите се увеличават и започвам по някога да "губя връзката" кой какво казал и рекъл.
За мен лично бутонът "отговори" е направо излишен...
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #284 -: Ноември 15, 2010, 15:54:17 » |
Нагоре
|
Днес открих нова за мен функционалност. Може и да е от отдавана, но не я бях забелезала: Можем да слагаме по различни папки (които ние си направим) входящите съобщения. Поздравления към админа.
Мила,как става това?Аз не мога да намеря тази опция
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|