mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #285 -: Ноември 15, 2010, 16:58:08 » |
Нагоре
|
Здравейте имам предложение да се направи оценяването задължително така ще се избягва срамът на майчето което е било коректно към даден потребител да проси и така ще бъдат по лесно разпознавани ( ДАМИ С НЕ КОРЕКТНИ НАМЕРЕНИЯ) и ще по намалеят измамените Напълно съм съгласна с това.В Ибей например системата ти "напомня",че си пропуснал да напишеш оценка.Тук може например да има някакъв срок,в който задължително да поставиш оценка.Иначе..незнам,нямам идея,но наистина е добре да се направи нещо по въпроса. и аз съм за това предложение.доста често оценките се забравят.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #286 -: Ноември 15, 2010, 17:46:48 » |
Нагоре
|
Днес открих нова за мен функционалност. Може и да е от отдавана, но не я бях забелезала: Можем да слагаме по различни папки (които ние си направим) входящите съобщения. Поздравления към админа.
Мила,как става това?Аз не мога да намеря тази опция Моите съобщения -> Настройки -> Настройки на папките (намира се вляво под Съобщения - входящи/изходящи) - излиза диалогов прозорец, в който можеш да създаваш нови папки, коригираш или изтриваш папки, които използваш за сортиране на съобщенията. Относно оценките, бих искала да се включа в дискусията. Разбирам, че е хубаво да има много положителни, но това не е критерий за коректност. Смятам, че не трябва да са задължителни. Наистина ще е добре да има вариант за напомняне за поставяне на оценката, но отсрешната страна може да не иска да сложи такава. Лично аз не робувам на 6-тиците...
|
|
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 17:57:02 от maminko »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #287 -: Ноември 15, 2010, 17:56:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #288 -: Ноември 15, 2010, 18:05:39 » |
Нагоре
|
Момичета това предложение с оценките трудно ще стане, но обещавам да помисля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #289 -: Ноември 15, 2010, 19:15:13 » |
Нагоре
|
А може ли да се търси вътре в съобщенията?
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #290 -: Ноември 15, 2010, 20:11:17 » |
Нагоре
|
Във Форума или коментарите? т.е. и в двете може Във форума, когато влезете в съобщения, от ляво в колонката има Търсене. В обяви при Разширено търсене има опция за търсене в Коментари.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #291 -: Ноември 15, 2010, 20:18:16 » |
Нагоре
|
За съжаление не може! И на мен ми липсва това като опция
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #292 -: Ноември 15, 2010, 20:59:37 » |
Нагоре
|
Хм, при мен търсачката в самите съобщения работи, но в обявите при разшитено търсене, когато избирам да търси в коментарите, не става. Предполагам, че е заради полето "Маркирай категория".
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #293 -: Ноември 15, 2010, 21:01:46 » |
Нагоре
|
Във Форума или коментарите? т.е. и в двете може Във форума, когато влезете в съобщения, от ляво в колонката има Търсене. В обяви при Разширено търсене има опция за търсене в Коментари. Имах предвид в Личните съобщения, съжалявам че не уточних. Преди малко търсех едно мое в Изпратени и като написах в търсачката ми даде резултат във форуминте съобщения не в личните.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #294 -: Ноември 15, 2010, 21:14:23 » |
Нагоре
|
Ще проверя и ще пиша!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poliloli
Павлина
new user
Неактивен
Публикации: 201
Тези две слънца са моето съществуване
|
|
« Отговор #295 -: Ноември 15, 2010, 22:48:30 » |
Нагоре
|
Здравейте да кажа и моето предложение а вие решете дали е добре и дали може да се въведе например при обявите за крачета и не само там а и в другите категорий за обувки номерация тоест когато влезна да разглеждам да не ми се налага да разгледам всички обяви ами например търся маратонки №35 влизам на раздела от там подраздел и от №30 до №36 нещо такова и още нещо пак към това предложение както го направихте като се публикува обявата за момче или момиче да стане с падащо меню ами дано сте ме разбрали ако не питаите ме ще се опитам да обясня по подробно лека вечер на всички
|
|
|
Активен
|
Точна и коректна съм,надявам се на същото,моля чете внимателно както обявата така и ЛС,зада не се получават грешки.Слагам оценки слагайте и вие.Пощенските са за сметка на купувача освен ако не се уговорим за друго.
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #296 -: Ноември 15, 2010, 23:16:18 » |
Нагоре
|
в предложението на poliloli има смисъл, подкрепям тази идея, ако не за всеки номер, поне за групи от номера, защото е много затрудняващо, аз търся обувчици 19-20 номер, а преглеждам страници и страници с номера 25-30, веднъж стигнах до края - май бяха 25 страници, но едва ли ще го направя втори път.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #297 -: Ноември 16, 2010, 07:11:19 » |
Нагоре
|
в предложението на poliloli има смисъл, подкрепям тази идея, ако не за всеки номер, поне за групи от номера, защото е много затрудняващо, аз търся обувчици 19-20 номер, а преглеждам страници и страници с номера 25-30, веднъж стигнах до края - май бяха 25 страници, но едва ли ще го направя втори път.
Аз влизам в раздела в който ще търся и в търсачката пиша номер или цвят или както искам и то ми показва обяви само с този номер и цвят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #298 -: Ноември 16, 2010, 07:14:31 » |
Нагоре
|
Ето за това е много важно да пишем много точно описанията и размерите, за да може после някой като търси да намира обявите ни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #299 -: Ноември 18, 2010, 22:57:16 » |
Нагоре
|
Шефе,може ли полето за размяна да стане задължително,както е например "Вашето местоположение"-ако не е попълнено да не може да се публикува обявата и да се появява прозорче с подсещане.Просото е много гадно в някоя обява да няма нищо отбелязано и като попиташ за размяна,веднага да отмятат "Не желая размяна".И накрая ,ако някой види така обявата ще помисли,че въпреки отметката аз съм питала за размяна. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|