Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Юли 05, 2010, 16:59:22 » |
Нагоре
|
А как можем да видим дали има коментар по някоя от наблюдаваните ни обяви, без да я отваряме? :
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #31 -: Юли 05, 2010, 17:02:36 » |
Нагоре
|
Има такава опция горе има поле "Коментари по мои обяви " там хронолочично от горе надолу , най - нови към най стари са коментарите по вашите обяви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #32 -: Юли 05, 2010, 17:48:47 » |
Нагоре
|
Има такава опция горе има поле "Коментари по мои обяви " там хронолочично от горе надолу , най - нови към най стари са коментарите по вашите обяви
това е за моите лични обяви, но не и за тези които наблюдавам на др потребители. :
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #33 -: Юли 05, 2010, 17:57:59 » |
Нагоре
|
това е за моите лични обяви, но не и за тези които наблюдавам на др потребители. : За тях още не съм го измислил как да стане Ще помисля да го направя така, че да се вижда при листването!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #34 -: Юли 06, 2010, 13:15:19 » |
Нагоре
|
Аз имам и друго предложение. Когато съм на дадена страница например 5та тя да ми излиза в друг цвят за да мога веднага да кликна на 6 и да продължа,иначе ми е много объркващо. Дали ме разбрахте Разбрах те И преди съм работил по въпроса, но тогава без успех. Затова на всяка страница се изписва "Страница 1" (2,3,4,5,6). Ще погледна пак кода и ще видя дали ще мога да го коригирам както искаш Ох извинявам се не съм видяла това "страница 1" . Щом е така и в сегашния вид е добре.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Юли 06, 2010, 19:46:29 » |
Нагоре
|
Така на лс ми бяха предложени следните ъпдейти Смяна на надписния ярко розов цвят Смяна на фона с мечетата Последни коментари , които се виждат в края на начална страница да са примерно 5-6 аз даже казвам 10 и Лс-във секция обяви , вместо да се вижда цялостния брой да се виждат само новите съобщения или брой стари брой нови
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Юли 06, 2010, 21:41:34 » |
Нагоре
|
Така на лс ми бяха предложени следните ъпдейти Смяна на надписния ярко розов цвят Смяна на фона с мечетата Последни коментари , които се виждат в края на начална страница да са примерно 5-6 аз даже казвам 10 и Лс-във секция обяви , вместо да се вижда цялостния брой да се виждат само новите съобщения или брой стари брой нови
Значи, за първото и второто трябва да се поогледам и да решим как да изглежда. Третото вече е готово - 10 последни коментара има. Четвъртото няма как да стане. Системата е направена така. Ако сте съгласни мога на тяхно място да сложа "Моите съобщения" от форума! Диди поогледай се за нов фон и да напаснем нещата Някой ако има предложения да ми пише на лични!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Юли 06, 2010, 22:13:44 » |
Нагоре
|
Състоянията чудесно, прекрасно и т.н. са много объркващи. Ако пишете отлично, мн. добро, добро, ще е по-разбираемо. Подкрепям и предложението за категоризиране на дрехите по вид, а не по размер. По-удобно ще е за всички, било то продавачи или купувачи. Предполагам, че сегашните начини за описание и категоризиране са избрани с оглед на това, да са различни от тези на сайта, от който ви обвиняват в копиране. Коригирани са оценките за продуктите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ani
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #38 -: Юли 07, 2010, 17:16:12 » |
Нагоре
|
Здравейте, днес се регистрирах и пуснах няколко обяви.
Искам да споделя, че падащото меню когато се публикуват обявите и се избира рубрика е много претрупано, очите ми изтекоха доката намеря рубриката, която търся. Не може ли някак да са по-изчистени имената на рубриките, сега е много уморително за четене.
|
|
|
Активен
|
Пощенските - за купувача. Не пазя ред за запис без потвърждение на лични. Не приемам размяна, не изпращам за проба. Гарантирам за качеството на нещата в моите обяви. Държа на коректните отношения. Приемам плащания по банков път, имам сметка в ДСК.
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Юли 07, 2010, 19:51:39 » |
Нагоре
|
Ами , това е един недостатък който мисля е малък, така се получава защото се опитваме да сме възможно най изчерпателни от към раздели , за да улесним както продавачите така и куповачите , има един трик за заобикаляне на падащото меню , ето го и него Примерно аз искам да побликувам яке за едра жена , отварям раздела за нежната половинка , после дамски дрежи , после влизам в раздел Дрехи за пищни дами и влизам във връхни , като съм върте и натисна добави обява горе от менюто , дигекно съм на стъпка две и категорията която е застанала като избрана в падащото меню е тази в която съм влязла , знам че е занимавка , но пък занимавката е еднократна на обява , обява се публикува веднъж , докато търсенето и ровенето е доста повече и е хубаво да бъде лесно , поне от към раздели
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #40 -: Юли 07, 2010, 21:14:19 » |
Нагоре
|
сега прегледах един профил,който от 50,40 са маркирани със Солд дразнещо е > докато ги изгледаш и стигнеш свободните,ти се отще да разглеждааш дали не може периодично да се изтриват или нещо подобно?Шефа като дойде ще изкаже мнение,а и саамо се товари сайта излишно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Юли 07, 2010, 22:05:42 » |
Нагоре
|
Охххх , знам го това , ама то аз не трия не за друго , а за да няма после хър мър , ако има някакво недоволство от артикула , състояние качество , това по принцип си е задължение на самия потребител , след като сделката е извършена , и купувача е удовлетворен и няма оплаквания , просто да си махне обявата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Юли 08, 2010, 08:48:48 » |
Нагоре
|
сега прегледах един профил,който от 50,40 са маркирани със Солд дразнещо е > докато ги изгледаш и стигнеш свободните,ти се отще да разглеждааш дали не може периодично да се изтриват или нещо подобно?Шефа като дойде ще изкаже мнение,а и саамо се товари сайта излишно Не се притеснявайте ще ги скрия да не се виждат за да не пречат!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Юли 08, 2010, 11:04:13 » |
Нагоре
|
сега прегледах един профил,който от 50,40 са маркирани със Солд дразнещо е > докато ги изгледаш и стигнеш свободните,ти се отще да разглеждааш дали не може периодично да се изтриват или нещо подобно?Шефа като дойде ще изкаже мнение,а и саамо се товари сайта излишно Надписа "ПРОДАДЕНО" ще стои до петия ден след маркиране на обявата като продадена. След това обявата ще се скрие от списъка Надявам се да е по-удобно така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #44 -: Юли 08, 2010, 11:18:03 » |
Нагоре
|
аз ицчаквам до потвърждаване от купувача,че всичко е ОК и си ги трия после,но не всеки се занимава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|