emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Ноември 28, 2010, 23:37:15 » |
Нагоре
|
Може ли при доказано некоректен потребител да се пуска "циркуляр", т.е. масово съобщение до всички потребители. Пресен случай - CORO и незнанието на много от потребителките.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #316 -: Ноември 29, 2010, 00:01:25 » |
Нагоре
|
Може ли при доказано некоректен потребител да се пуска "циркуляр", т.е. масово съобщение до всички потребители. Пресен случай - CORO и незнанието на много от потребителките.
Може
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #317 -: Ноември 29, 2010, 00:45:32 » |
Нагоре
|
Може Сега остава да уточним какво е "доказано некоректен" потребител
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #318 -: Ноември 29, 2010, 00:48:15 » |
Нагоре
|
какво ще кажете, да има опция "харесва ми " , като във facebook , с която без да спамим , да адмирираме дадена обява , която не е приоритет в "необходимостите ни" ,но мн. ни харесва и бихме я купили при др. условия , ако е в подходяща за нас категория, например ?!
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #319 -: Ноември 29, 2010, 06:47:57 » |
Нагоре
|
какво ще кажете, да има опция "харесва ми " , като във facebook , с която без да спамим , да адмирираме дадена обява , която не е приоритет в "необходимостите ни" ,но мн. ни харесва и бихме я купили при др. условия , ако е в подходяща за нас категория, например ?!
Има хляб в това Ще помисля!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #320 -: Ноември 29, 2010, 18:59:58 » |
Нагоре
|
Има хляб в това Ще помисля! май ни изпревариха но си и поеха риска на "живото предаване "
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #321 -: Ноември 29, 2010, 19:04:30 » |
Нагоре
|
Има хляб в това Ще помисля! май ни изпревариха но си и поеха риска на "живото предаване " Spoко И ние ще си го направим ама по-хубаво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #322 -: Ноември 29, 2010, 20:08:29 » |
Нагоре
|
Еее...супер идея, много ми харесва:) Много ми харесва да можем да оценяваме обявите;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #323 -: Ноември 29, 2010, 20:11:13 » |
Нагоре
|
Ми да даже да им се трупат оценки на обявките като на нас,ще е много интересно
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #324 -: Ноември 29, 2010, 20:45:29 » |
Нагоре
|
Аз пак със скромно желание към шефа Може ли да има опция Всички, която да отваря всички страници на дадена тема във форума, а не да цъкаме 1,2,3..?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #325 -: Ноември 29, 2010, 21:22:59 » |
Нагоре
|
Шефче,има ли възможност за опция в редактирането на профила да има срийнчета да са ни красиви профилите,да си ги сменяме периодично според настроенията и празниците?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #326 -: Ноември 29, 2010, 21:30:46 » |
Нагоре
|
Аз пак със скромно желание към шефа Може ли да има опция Всички, която да отваря всички страници на дадена тема във форума, а не да цъкаме 1,2,3..? Ще видя от къде е настройката!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #327 -: Ноември 29, 2010, 21:31:34 » |
Нагоре
|
Шефче,има ли възможност за опция в редактирането на профила да има срийнчета да са ни красиви профилите,да си ги сменяме периодично според настроенията и празниците?
Не ти разбрах въпроса. В кой сайт си виждала такива?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #328 -: Ноември 29, 2010, 22:17:19 » |
Нагоре
|
Не ти разбрах въпроса. В кой сайт си виждала такива? скрийн исках да напиша ама съм пропуснала буква,пиша лично
|
|
|
Активен
|
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #329 -: Декември 01, 2010, 09:51:23 » |
Нагоре
|
аз отново с едно предложенийце.....ако разбира се е възможно дали има вариянт в списъка с наблюдавани да се сложат отстрани хиксчета, в смисъл да могат да се премахват от наблюдавани с едно кликване, без да се влиза в обявата, защото понякога се събират много и става бавно.... и още нещо дали е възможно опциите "изтрий" и "препубликувай обявата" да се сложат в падащото меню а не вътре през редактирай обява..? ако е било коментирано вече се извинявам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|