И друго-обмисляли ли сте категория-купено от магазин втора употреба.
Имам дрехи,купени оттам,които бих предпочела да бъдат публикувани в подобна категория.
А и търсенето ще е по-лесно(за тези от нас,които нямат нищо против подобни дрехи),и
цените ще са по-съобразени.Все пак тук е пълно с дрехи маркa H#M напр.,за които много
се съмнявам,че са поръчвани от оригиналния сайт.Т.е.аз примерно пазарувам най-скъпо в
мания за 27 лв/кг,яке за 10 лв купено,защо да не се предложи за 5 лв,но да се знае,че е оттам.
Вярно е и ,че се намират хубави неща и на по-ниска цена за кг,но е въпрос на време и късмет.
Няма да имам и против,ако си заслужава,да купя нещо и без продавача да е свалил наполовина
от цената ,на която му е излязло,щом ще си спестя обикалянето...
И общо взето ,това би било категория,в която цените ще са по-ниски от средните в сайта-пр.тениските
би трябвало да са с цена от 1 до 2 лв...
Браво, браво, разкошна идейка! Моля най-сърдечно да се вземе под внимание.
Аз скоро бях мрънкала в някоя от темите по повод тези дрехи, но явно не беше в правилната
Та сега напълно подкрепям. И не само, ами и направо си очаквам с нетърпение такава категория.
Но най-вече държа да е ясно на всички, че това няма да е лоша категория, а напротив мисля че ще е доста посещавана.
Тъй като и аз нямам нищо против дрехите от магазини за втора употреба бих се радвала
да разгледам и тук попаденията на другите момичета.
Понякога нистина можеш да намериш съкровища там
Бих искала да изтъкна предимствата:
Първо проблема с цените:
Незнам защо,но имам наблюдения че тук повече са на почит скъпите неща.
Никой не обръща внимание на блузка за 3лв, но ако се пусне за 13 -
ще избие рибата по преглеждания.
Смятам че хората ще гледат по-различно на евтините дрешки в една такава категория,
защото ще са наясно с ниската цена - т.е. тя не значи, че дрешката е съсипана от носене,
както всеки си мисли като види тук блузка за 1 и 50 примерно.
Второ, мисля че може да се помисли и за варианта да се налагат някакви санкции,
ако получим дрешка,която си личи че е от такъв магазин,
а не е обявено и са ни взели сума ти пари за нея.
Понякога наистина е доказуемо!!
А все пак това влиза в категорията на търговията.
На мен ми се случи вече, но просто подминах, какво да правя...