daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Декември 20, 2010, 16:02:17 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам дали може да се направи така че като влезна да разглеждам обявите от конкрете раздел да има опция "ВИЖ ВСИЧКИ" а не да ги отварям страница по страница Благодаря За сега няма опция да се виждат всички обяви. Може да си увеличиш броя на обявите който да се виждат на една страница. Благодаря как става това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #391 -: Декември 20, 2010, 19:14:49 » |
Нагоре
|
Искам и аз да предложа нещо ако може разбира се Мен лично ме интересува и би ми било удобно ако има филтер размяна, тоест обяви който има опиця-може и с размяна Аз по пинцип съм много положително настроена към размяната и висчките ми обяви са с такава опция и много често ми се иска да мога да виждам само такива обяви, тоест такива ,който имат тази опция. Ех ама и аз се изразих ... И аз подкрепям,отдавна се каня да предложа,понякога е толкова голям кеф да разменяш,а все по-трудно ми е да попадна на потребители,които са склонни на това.Дано да може!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #392 -: Декември 21, 2010, 15:40:14 » |
Нагоре
|
Шефе, имам едно предложение за личните съобщения, но не знам дали е възможно: като преместиш някое съобщение в друга папка, то да не се показва повече в списъка с входящите и да се вижда само ако цъкнеш на папката, в която си го преместил. Аз примерно си създадох папка "Съхранени" (пак навик от phpbb форумите) и преместих там едно съобщение, но то остана видимо във входящите и като ги трих без да искам изтрих и съхраненото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
twinkle
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #393 -: Януари 06, 2011, 15:43:11 » |
Нагоре
|
Надявам се да не се повтарям с някой по-напред, но доколкото прегледах, не е ставало въпрос: Възможно ли като се преглеждат снимките в по-голям размер да не се отварят една по една, а да излизат всички в едно прозорче. Например - една голяма снимка с други по-малки като иконки отстрани или просто да се превъртат със стрелка. Така, както е сега, поне на мен ми е страшно досадно да цъквам по сто пъти - отвори, затвори, дай сега следващата снимка. Още повече, че съм с лаптоп и нямам мишка. Дано да съм се изразила разбираемо
|
|
|
Активен
|
Предпочитам предварително плащане, освен ако не сме се разбрали друго - пощенски запис, Еконт запис, банков превод. Моля, потвърдете с ЛС след като се запишете в моя обява! Получавам и изпращам като МПП. Приятно пазаруване!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #394 -: Януари 06, 2011, 18:02:44 » |
Нагоре
|
Надявам се да не се повтарям с някой по-напред, но доколкото прегледах, не е ставало въпрос: Възможно ли като се преглеждат снимките в по-голям размер да не се отварят една по една, а да излизат всички в едно прозорче. Например - една голяма снимка с други по-малки като иконки отстрани или просто да се превъртат със стрелка. Така, както е сега, поне на мен ми е страшно досадно да цъквам по сто пъти - отвори, затвори, дай сега следващата снимка. Още повече, че съм с лаптоп и нямам мишка. Дано да съм се изразила разбираемо Разбрах те Виждал съм подобен скрипт някъде. Ще потърся и ако пасне ще го направя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #395 -: Февруари 08, 2011, 09:00:39 » |
Нагоре
|
Предлагам веднъж като се пише коментар под обява поребителят да не може да си я трие сам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #396 -: Февруари 08, 2011, 09:17:53 » |
Нагоре
|
Предлагам веднъж като се пише коментар под обява поребителят да не може да си я трие сам
Аз съм за, но не знам как ще се възприеме от другите потребители. Технически е възможно и лесно направимо!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #397 -: Февруари 08, 2011, 09:18:09 » |
Нагоре
|
Шефе, имам едно предложение за личните съобщения, но не знам дали е възможно: като преместиш някое съобщение в друга папка, то да не се показва повече в списъка с входящите и да се вижда само ако цъкнеш на папката, в която си го преместил. Аз примерно си създадох папка "Съхранени" (пак навик от phpbb форумите) и преместих там едно съобщение, но то остана видимо във входящите и като ги трих без да искам изтрих и съхраненото.
И аз така писах на една мацка 100 пъти, че изтрих моите от папка "Важни"
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #398 -: Февруари 08, 2011, 09:19:21 » |
Нагоре
|
Аз съм за, но не знам как ще се възприеме от другите потребители. Технически е възможно и лесно направимо! Принципно не е лоша идея, но нали се сещате колко необмислени (спам) има по коментарите в обяви. Ако се налага Мод. да ги трие ще стане страшно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #399 -: Февруари 08, 2011, 10:05:46 » |
Нагоре
|
Аз съм за, но не знам как ще се възприеме от другите потребители. Технически е възможно и лесно направимо! Ще са против само тези, на които не им изнася. Аз като пиша коментар запис или размяна съм преценила че го искам " нещото " ако потребителя няма желание, а се записва за спорта си е негов проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #400 -: Февруари 14, 2011, 14:40:19 » |
Нагоре
|
и аз съм за това да се вижда дали обявата може да е с размяна или не. Харесвам размените и разменям , е имала съм и несполучливи размени но както и да е ,все пак всичко е на риск Ако го направите това много ще съм доволна( а и не само аз де:)
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #401 -: Февруари 14, 2011, 14:52:22 » |
Нагоре
|
Искам и аз да предложа нещо ако може разбира се Мен лично ме интересува и би ми било удобно ако има филтер размяна, тоест обяви който има опиця-може и с размяна Аз по пинцип съм много положително настроена към размяната и висчките ми обяви са с такава опция и много често ми се иска да мога да виждам само такива обяви, тоест такива ,който имат тази опция. Ех ама и аз се изразих ... И аз подкрепям,отдавна се каня да предложа,понякога е толкова голям кеф да разменяш,а все по-трудно ми е да попадна на потребители,които са склонни на това.Дано да може! Подкрепям с две ръце!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #402 -: Февруари 14, 2011, 15:36:44 » |
Нагоре
|
и аз си мислех за нещо такова,но да си има направо секция ''Размяна'',което да е само за размяна ,а не за продажба иначе губи смисъл
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #403 -: Февруари 22, 2011, 09:29:44 » |
Нагоре
|
Здравейте! Имам питане относно разделите за обувките- възможно ли е да са разделени на номера или стелки или само обувки само маратонки със стелка от -до..см. Същото е и при раздел ДАМСКИ ОБУВКИ там има -с ток, без ток, спортни ,отворени ,затворени ... Пак питам дали е възможно подраздели да се направят-както при детските дрехи -нали от 60см -до 78примерно но за номерата на обувките или по точно стелките ,че те номарта са относително нещо Ако вече е питано моля да ме извините -просто това е моето затруднение и търся решение ,ако пък има такова ,но аз не съм разбрала моля някой да ме светне ,че да търся по лесно
|
|
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 15:13:47 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #404 -: Февруари 22, 2011, 12:14:06 » |
Нагоре
|
Аз предлагам да може да си добавяме потребители в собствен черен списък който да не е видим за останалите. Ако има нещо такова явно не съм разбрала как става.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|