bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Май 19, 2011, 13:45:14 » |
Нагоре
|
аз по рано бях предложила опция да се виждат само тези обяви, на който може с размяна, мисля, че беше приета, но все още го няма като опция отказахте ли се или..? питам си само а другото което ми се иска сега както е направен в моите обяви бутон редактиране, да има и бутон за изтриване много ще ме улесните , пък предполагам и други даже си мисля , че по едно време за съвсем кратко имаше такъв бутон
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #481 -: Май 19, 2011, 14:30:35 » |
Нагоре
|
аз по рано бях предложила опция да се виждат само тези обяви, на който може с размяна, мисля, че беше приета, но все още го няма като опция отказахте ли се или..? питам си само а другото което ми се иска сега както е направен в моите обяви бутон редактиране, да има и бутон за изтриване много ще ме улесните , пък предполагам и други даже си мисля , че по едно време за съвсем кратко имаше такъв бутон Имаше бутон, но не работеше Нещо не успях да го включа Ще помисля пак!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
myfreshness
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #482 -: Май 24, 2011, 14:59:13 » |
Нагоре
|
И аз съм за опция за разгледане на обявите за които е посочено че може с размяна.
|
|
|
Активен
|
От 10 Ноември започвам работа. Моля да ме извините ако се бавя с отговорите. За изпращането на пратките ще се старая да бъда максимално бърза. Цените в обявите ми подлежат на коментар. Приемам и предлагам РАЗМЯНА. Държа да се оценяваме. Ако пропусна да напиша оценка, моля напомнете ми Нека не забравяме за пощенските разходи!!! Предпочитам при покупка сумата да се превежда чрез Еконт. По- евтино и бързо е. В съседния сайт потребителското ми име е същото.
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #483 -: Май 24, 2011, 15:08:54 » |
Нагоре
|
И аз съм за опция за разгледане на обявите за които е посочено че може с размяна.
и аз съм за такава опция...
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #484 -: Юни 17, 2011, 16:02:29 » |
Нагоре
|
шефе много ти се моля да сложиш категория Кинкалерия-конци,игли,копчета,ципове,мъниста,прежди,шивашки ножици и въобще ШИВАШКИ МАТЕРИАЛИ тук сме все женоря и без това не може
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #485 -: Юни 17, 2011, 16:14:39 » |
Нагоре
|
шефе много ти се моля да сложиш категория Кинкалерия-конци,игли,копчета,ципове,мъниста,прежди,шивашки ножици и въобще ШИВАШКИ МАТЕРИАЛИ тук сме все женоря и без това не може Имате я http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=139
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #486 -: Юни 17, 2011, 16:22:25 » |
Нагоре
|
шефе много ти се моля да сложиш категория Кинкалерия-конци,игли,копчета,ципове,мъниста,прежди,шивашки ножици и въобще ШИВАШКИ МАТЕРИАЛИ тук сме все женоря и без това не може Имате я http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=139Eйййййййййй голем си беееееееееее!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #488 -: Септември 02, 2011, 12:32:46 » |
Нагоре
|
Нахално,не нахално ще питам:не може ли да се сложи филтър за цена? Търся блузки до 10лв.,защо да не прегледам 5стр.примерно,а виждайки 20те се отказвам. Мисля,че ще е мн.удобно.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #489 -: Септември 02, 2011, 12:44:45 » |
Нагоре
|
Нахално,не нахално ще питам:не може ли да се сложи филтър за цена? Търся блузки до 10лв.,защо да не прегледам 5стр.примерно,а виждайки 20те се отказвам. Мисля,че ще е мн.удобно.
Пробвай от тук: http://www.bgdomakinq.com/search.phpТака може да пуснеш да гледаш обяви с различен ценови диапазон. Ще помисля да въведа филтъра и в категориите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #490 -: Септември 02, 2011, 13:38:48 » |
Нагоре
|
с филтъра е супер лесно ама аз да кажа,защото зная,че си ни глезите...
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #491 -: Септември 02, 2011, 13:56:52 » |
Нагоре
|
с филтъра е супер лесно ама аз да кажа,защото зная,че си ни глезите... Ами така де Ще го направя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #492 -: Септември 12, 2011, 20:28:55 » |
Нагоре
|
Може ли да направите категория и за услуги? Сигурен съм, че ще има интерес. Отделно, че исках да пусна обява за компютърни услуги, но не става за нито една от трите категории.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #493 -: Септември 12, 2011, 23:04:59 » |
Нагоре
|
Добър вечер! Понеже напоследък се оглеждам за обувки, може ли да се сложи филтър с номерацията, както при дрехите?
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #494 -: Септември 14, 2011, 13:38:10 » |
Нагоре
|
Може ли да направите категория и за услуги? Сигурен съм, че ще има интерес. Отделно, че исках да пусна обява за компютърни услуги, но не става за нито една от трите категории.
това е добра идея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|