Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #495 -: Септември 14, 2011, 14:40:00 » |
Нагоре
|
Може ли да направите категория и за услуги? Сигурен съм, че ще има интерес. Отделно, че исках да пусна обява за компютърни услуги, но не става за нито една от трите категории.
това е добра идея Момичета и момчета, планираме доста промени в сайта, които мисля, че ще ви харесат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #496 -: Септември 26, 2011, 21:13:14 » |
Нагоре
|
с филтъра е супер лесно ама аз да кажа,защото зная,че си ни глезите... Ами така де Ще го направя Благодаря,ще черпя по едно
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #497 -: Септември 26, 2011, 21:26:30 » |
Нагоре
|
с филтъра е супер лесно ама аз да кажа,защото зная,че си ни глезите... Ами така де Ще го направя Благодаря,ще черпя по едно Малко закъснях, но нямаше как
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #498 -: Септември 28, 2011, 06:40:43 » |
Нагоре
|
Хуан,аз пьк да благодаря че си се справил с проблема около триенето на обявите!суупеерр!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
nikkito
new user
Неактивен
Публикации: 4
|
|
« Отговор #500 -: Септември 29, 2011, 15:29:55 » |
Нагоре
|
До Администраторите на сайта: Моля поправете есент Та на есента в опцията за избиране на: "за кой сезон е подходящ артикула" Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #501 -: Септември 29, 2011, 18:34:49 » |
Нагоре
|
До Администраторите на сайта: Моля поправете есент Та на есента в опцията за избиране на: "за кой сезон е подходящ артикула" Благодаря Въх! Ами админа ще го бием Ще го поправя още днес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #502 -: Септември 30, 2011, 12:28:35 » |
Нагоре
|
Привет, кога най-после ще започне да работи търсачката?
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #503 -: Септември 30, 2011, 13:41:48 » |
Нагоре
|
Привет, кога най-после ще започне да работи търсачката? Какво не и работи Галя?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #504 -: Септември 30, 2011, 14:04:07 » |
Нагоре
|
Привет, кога най-после ще започне да работи търсачката? Какво не и работи Галя? Примерно пиша "коректор" в раздел „Кипра” - козметика и парфюмерия и абсолютно нищо не се селектира.Все едно в целият раздел няма в нито една обява думата -коректор или производни на нея.Преди повече от година мисля, че го коментирахме този въпрос, но ...
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #506 -: Септември 30, 2011, 14:27:46 » |
Нагоре
|
Първият път бях написала думата с големи букви и нищо не излезе, с малки букви - 5 резултата, а съм сигурна , че ако системата чете всичко ще има най- малко поне 20 резултата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
galia_daskalova
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #508 -: Септември 30, 2011, 21:42:23 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз всеки пьт едва намирам кьде са гоблените, като напиша в търсачката гоблени, ми излиза няма намерени резултати.Започвам да тьрся и да ровя, мисля, че два или три пъти ги намерих.Предния път се ядосвах, че не съм си записала как ги намерих, сега пак не мога да ги открия, а знам, че има.Ако пак не ги открия, ще спра да се боря, мисля, че всичко трябва да е лесно откриваемо. Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен