Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #225 -: Октомври 10, 2010, 12:46:39 » |
Нагоре
|
ще питам тук, а не в съседната тема, защото въпросът ми е продължение на темата от горните постове: на какъв принцип се подреждат стоките при извикване с новия филтър по състояние, т.е. като задам състояние "Отлично" и се показват 32 станици резултати, с разбъркани цени и разбъркани дати на подаване.... например тази моя обява излиза чак на 17 стр http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52159&cat=11без да е нито по-стара от останалите, нито по-скъпа, нито по-малко посещавана.... не е ли възможно извиканите по състояние резултати все пак вътре да са подредени по друг признак, или поне да се знае по какъв признак или просто е на късмет? Оправено е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #226 -: Октомври 10, 2010, 12:57:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #227 -: Октомври 14, 2010, 09:52:16 » |
Нагоре
|
Ще пробвам в тази тема: Въпросът е свързан с новата опция за автоматично препубликуване на обявите. Натъкнах се на обява, която купих преди време. Изглежда е имало повече от един брой, но това няма значение. Възможно ли е при препубликуване, системата автоматично да изтрива броя на преглежданията за съответната обява и коментарите по нея, защото виждам, че и те стоят. Просто обявата да си започва "на чисто" както при самото и публикуване. Ето линк към обявата, само за да онагледя: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=20838&cat=72
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #228 -: Октомври 14, 2010, 10:09:23 » |
Нагоре
|
Ще пробвам в тази тема: Въпросът е свързан с новата опция за автоматично препубликуване на обявите. Натъкнах се на обява, която купих преди време. Изглежда е имало повече от един брой, но това няма значение. Възможно ли е при препубликуване, системата автоматично да изтрива броя на преглежданията за съответната обява и коментарите по нея, защото виждам, че и те стоят. Просто обявата да си започва "на чисто" както при самото и публикуване. Ето линк към обявата, само за да онагледя: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=20838&cat=72Аз съм на мнение, че е добре като остава бройка на преглежданията, както и публикуваните коментари хората да се ориентират, че обявата е препубликувана, а не нова. Може да се нулира и брояча, не е проблем. За него съм склонен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ronicat
new user
Неактивен
Публикации: 239
Няма да съм в страната от 18.08.2012г.
|
|
« Отговор #229 -: Октомври 15, 2010, 09:13:41 » |
Нагоре
|
След въвеждането ви на подробно описание на състояние на стоката при публикуванме на нова обява, полето е станало много широко и полето в което трябва да се помести текста на обявата е станал малък, което е доста неудобно при едно прочитане и редактиране, тъй като се налака многократно скролиране на ляво и на дясно. Ако можете да форматирате текста така че да не заема толкова много място и да се избегне скролирването в дясната половина. Благодаря.
|
|
|
Активен
|
Поставям оценки след края на сделката, направете го и вие. тел. за връзка: 0889377599 Приемам коментар на цените в обявате
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #230 -: Октомври 15, 2010, 09:41:16 » |
Нагоре
|
След въвеждането ви на подробно описание на състояние на стоката при публикуванме на нова обява, полето е станало много широко и полето в което трябва да се помести текста на обявата е станал малък, което е доста неудобно при едно прочитане и редактиране, тъй като се налака многократно скролиране на ляво и на дясно. Ако можете да форматирате текста така че да не заема толкова много място и да се избегне скролирването в дясната половина. Благодаря.
Още утре ще го оправя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #231 -: Октомври 15, 2010, 14:24:39 » |
Нагоре
|
Възможно ли е при собствен коментар по обявите си да НЕ получавам имейл? Когато някох друг е писал - да, но иначе няма смисъл...
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #232 -: Октомври 15, 2010, 17:49:13 » |
Нагоре
|
Възможно ли е при собствен коментар по обявите си да НЕ получавам имейл? Когато някох друг е писал - да, но иначе няма смисъл... За съжеление, не става Но ще видя пак да променя нещо по кода!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #233 -: Октомври 15, 2010, 21:39:00 » |
Нагоре
|
ЕТО ГО И МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ Тъй като ми омръзна (а мисля не само на мен)да срешам обяви без размери,дали ще е възможно да се направи отделно от описанието прозорче РАЗМЕРИ ,КОЕТО ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ПОПЪЛВАНЕ,ВСМИСЪЛ,КАКТО Е В МОМЕНТА ГРАД ,ако не го полълниш не можеш да публикуваш обява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #234 -: Октомври 15, 2010, 22:05:30 » |
Нагоре
|
ЕТО ГО И МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ Тъй като ми омръзна (а мисля не само на мен)да срешам обяви без размери,дали ще е възможно да се направи отделно от описанието прозорче РАЗМЕРИ ,КОЕТО ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ПОПЪЛВАНЕ,ВСМИСЪЛ,КАКТО Е В МОМЕНТА ГРАД ,ако не го полълниш не можеш да публикуваш обява Как знаетe по какво работя ?
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 07:37:16 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #235 -: Октомври 15, 2010, 22:14:25 » |
Нагоре
|
ЕТО ГО И МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ Тъй като ми омръзна (а мисля не само на мен)да срешам обяви без размери,дали ще е възможно да се направи отделно от описанието прозорче РАЗМЕРИ ,КОЕТО ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ПОПЪЛВАНЕ,ВСМИСЪЛ,КАКТО Е В МОМЕНТА ГРАД ,ако не го полълниш не можеш да публикуваш обява Как знаетe по какво работя ? ПРОСТО МИ ХРУМНА КАТО ИДЕЯ,ТЪЙ КАТО НЕ ВИЖДАМ ДРУГ НАЧИН ДА СЕ НАПРАВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБАВЯНЕТО НА РАЗМЕРИ,ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА НЕ СЛОЖИ НЯКОЙ ,КОЙТО ДА СЛЕДИ ВСИЧКИ ОБЯВИ
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 07:37:35 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #236 -: Октомври 16, 2010, 15:52:13 » |
Нагоре
|
Благодарско,че вече е видно имаш ли нови ЛС. Сайта е страхотен!!!
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
емма
new user
Неактивен
Публикации: 84
|
|
« Отговор #237 -: Октомври 17, 2010, 09:13:18 » |
Нагоре
|
Аз пък искам да поздравя администраторите за това че си вършат чудесно работата Прехвърлих се тук от друг сайт(известен на всички) и се чувствам страшно комфортно
|
|
|
Активен
|
над 15лв предварително плащане
|
|
|
zinaida
new user
Неактивен
Публикации: 235
|
|
« Отговор #238 -: Октомври 17, 2010, 09:16:00 » |
Нагоре
|
Не знам дали вече е задван такъв въпрос - нямах време да прочета всичко ..... Възможно ли е при детските дрешки да се направят подкатегории - момиченце , момченце и унисекс. Така ще бъде много много по лено търсенето на дадена стока. ПП Сайта е страхотен , стана едно много любимо място за мен, Адмирации към целия екип и най-вече администратора
|
|
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 09:21:22 от zinaida »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #239 -: Октомври 17, 2010, 09:35:09 » |
Нагоре
|
Не знам дали вече е задван такъв въпрос - нямах време да прочета всичко ..... Възможно ли е при детските дрешки да се направят подкатегории - момиченце , момченце и унисекс. Така ще бъде много много по лено търсенето на дадена стока. ПП Сайта е страхотен , стана едно много любимо място за мен, Адмирации към целия екип и най-вече администратора Категоризирането е на принципа на размери. Не може да ги прехвърляме сега по полове. Направил съм, така, че при публикуването да се казва за какво е подходяща дрехата - "момче и момиче" , "момче" "момиче". Ще направя така, че да се вижда в категориите за да се ориентирате.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|