Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Април 15, 2010, 10:03:14 » |
Нагоре
|
Както във всяко демократично общество така и тук ще дам възможност на всеки потребител да изкаже своето одобрение, неодобрени и най-вече предложения за развитие и модернизация на сайта. Всяко предложение ще бъде обсъдено с Модератора и при техническа възможност ще бъде изпълнено! Надявам се на Вашата подкрепа в това начинание Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Април 15, 2010, 11:19:38 » |
Нагоре
|
Пу 1ва да кажа! имам по скоро м/у питане и предложение: примерно контактувам с даден потребител как мога да видя дали в момента е онлайн? освен на потребители и след като го намеря че тогава се вижда...има ли друг начин? и още: има ли възможност да ина категирии "търся" макар и по обобщени примерно за детете, майката, таткото и домът?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Април 15, 2010, 11:46:42 » |
Нагоре
|
Пу 1ва да кажа! имам по скоро м/у питане и предложение: примерно контактувам с даден потребител как мога да видя дали в момента е онлайн? освен на потребители и след като го намеря че тогава се вижда...има ли друг начин? и още: има ли възможност да ина категирии "търся" макар и по обобщени примерно за детете, майката, таткото и домът?
Можете да видите даден потребител дали е он-лине по 2 начина. Единия когато влезете в негова обява и натисните "Информация за продавача" в позиция "Текущ статус:" се вижда дали е активен или не. Втория начин е да прегледате в заглавната страница на сайта където са обявите най-долу има "Потребители разглеждащи BgDomakinq.com". Там са изписани всички потребители които в момента активни. До събота следобяд ще бъдат изготвени допълненията към разделите включително и такива за "търсене" и "размяна". Надявам се да помогнат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #3 -: Април 15, 2010, 16:26:17 » |
Нагоре
|
Не виждам опция за махане на обява от наблюдавани.... Или само не я виждам
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Април 15, 2010, 16:33:29 » |
Нагоре
|
Не виждам опция за махане на обява от наблюдавани.... Или само не я виждам Само не я виждаш надявам се Влизаш в самата обява. В горния десен ъгъл -> Опции -> Първата иконка (Премахни от Наблюдавани)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #7 -: Април 18, 2010, 18:39:45 » |
Нагоре
|
Има ли вариант да се оправи това с размера на снимката,повечето тук в този сайт сме мамчета с малки деца и е мъчение ако всяка една снимка трябва да я изрежа за да я кача тук Ще пробвам да задам по-голям формат за снимките, но това може да понижи скоростта на сайта. Ако това се случи ще върна стария вариант на големина на снимката. Вдигам големината на снимката до 3 мегабайта. Надявам се да няма проблеми! Много благодаря и дано няма проблеми
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
|
|
« Отговор #8 -: Април 20, 2010, 15:40:18 » |
Нагоре
|
Аз да попитам Има ли начин да се направи да се вижда кога има нови обяви в даден раздел а не да се гледа по дати и час нещо което да ти подскаже че има нова побликувана обява след тези който вече си разгледал?.Дано се изразих правилно. И нещо за новите коментари срещу всяка обява а не да трябва да се отвори всяка и тогава да се види че има коментар.ДАЛИ ще стане?Под датата и часа на коментара и от кой потребител е. Ама и аз се изразих.........ще ме прощавате ;D
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
cveti2005
new user
Неактивен
Публикации: 160
|
|
« Отговор #9 -: Април 20, 2010, 15:47:10 » |
Нагоре
|
И аз се присъединявам. Ако е възможно най-отпред във всяка категория да излизатнай-новите обяви. Благодаря, предварително!
|
|
|
Активен
|
ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ИЛИ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ИЛИ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! ИГНОРИРАМ ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА ПОТРЕБИТЕЛИ!
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #11 -: Април 29, 2010, 15:02:02 » |
Нагоре
|
Ще може ли при входящи и изходящи съобщения, в менюто което се отворя вдясно, да се вижда колко пространство е запълнено в %, защото в един момент да не се окаже така, че пощата е препълнена на съответния потребител и да не може да получава или изпраща съобщения. Това е необходимо с цел всеки да си регулира само нещата и да си преценява - например ,ако отсъства дълго време и очаква съобщения или иска да види после, всимко което му е писно, да има одсаттъчно простарнство, за да не се стига до недоразумения! Надявам се, че ме разбрахте! Благодаря предварително! Лука и спорна работа!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #12 -: Май 04, 2010, 22:07:17 » |
Нагоре
|
Искам да попитам, защо като кликна на КОМЕНТАРИ ПО МОИ ОБЯВИ, ми излиза Последно направени коментари 1, а всъщност нямам коментар в никоя от обявите си. Неможе ли да се изписва някъде, че има нов коментар, без да трябва да се отварят всички обяви една по една.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #13 -: Май 04, 2010, 22:40:38 » |
Нагоре
|
Мила , отдолу по принцип излиза и самия коментар и обявата към която е направен , предполагам че е грешка в системата , но там само администратора може да помогне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|