Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Март 10, 2011, 14:02:00 » |
Нагоре
|
Огромни адмирации за бързата намеса на АДмин-върна ми точките.А 7 000 точки хич не са малко!
Моля ви се хора,сменете си паролите с дълги и усукани букви и цифри,препинателни знаци.Не си давайте паролите на никой.Мен ме ограбиха и без да съм давала нещо на някой. Дано аз съм последния измамен в сайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #31 -: Март 10, 2011, 15:20:18 » |
Нагоре
|
Огромни адмирации за бързата намеса на АДмин-върна ми точките.А 7 000 точки хич не са малко!
Моля ви се хора,сменете си паролите с дълги и усукани букви и цифри,препинателни знаци.Не си давайте паролите на никой.Мен ме ограбиха и без да съм давала нещо на някой. Дано аз съм последния измамен в сайта!
радвам се , че си се оправила с този проблем,Отнесена!!!!! гласувах тук
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
|
|
« Отговор #32 -: Март 10, 2011, 16:02:27 » |
Нагоре
|
и тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Март 10, 2011, 21:45:15 » |
Нагоре
|
я кажете сега по колко точки правите от ВИП,аз преди по 300 средно,но сега като е 7 дни съм в шах дали да пускам.Само да начуквам вип-четата докарвам до 80 макс За камера май ще трябва да ползвам ВИП,къде са 25 000
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #35 -: Март 10, 2011, 23:36:45 » |
Нагоре
|
Радвам се че всичко се е оправило!Аз те послушах все пак,и си смених паролата за всеки случай!Не че имам много точки,но все пак.... Аз правя най-много до 200,но рядко...повече до 130... Отнесена,със същото име ли си все още?
|
|
« Последна редакция: Март 10, 2011, 23:46:24 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Март 11, 2011, 08:14:04 » |
Нагоре
|
да,стария ми ленк е.Смених паролата.Бях направила за 1ч. нов акаунт с 2 накрая,но са ми го изтрили и са ми прехвърлили точките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #37 -: Март 11, 2011, 09:18:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Март 11, 2011, 13:36:53 » |
Нагоре
|
и тук
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #39 -: Март 11, 2011, 14:12:10 » |
Нагоре
|
Цъкнати
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Март 11, 2011, 22:00:15 » |
Нагоре
|
И днес сте цъкнати Като Банкова и аз по около 200 точки правя на ден максимум.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Март 12, 2011, 13:35:33 » |
Нагоре
|
цъкнаххх
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Март 12, 2011, 15:18:07 » |
Нагоре
|
цък и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Март 12, 2011, 19:51:29 » |
Нагоре
|
Нещо немога да вляза в тази наградка.цом Само при мен ли днес не отваря сайта? Вип съм,а немога да си ползвам випството тази вечер
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #44 -: Март 12, 2011, 20:22:41 » |
Нагоре
|
Нещо немога да вляза в тази наградка.цом Само при мен ли днес не отваря сайта? Вип съм,а немога да си ползвам випството тази вечер И аз не мога да вляза в сайта.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
|