Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Март 12, 2011, 20:41:04 » |
Нагоре
|
на мен ще ми оправят ВИП-а ,но помолих поне след седмица.Явно е проблем със системата,защото има и други оплаквания
не отварям сайта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #46 -: Март 12, 2011, 20:56:51 » |
Нагоре
|
на мен ще ми оправят ВИП-а ,но помолих поне след седмица.Явно е проблем със системата,защото има и други оплаквания
не отварям сайта
Отнесена,дай някакъв линк към адресът им да питам и аз за ВИП-а?Незнам кого да питам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #47 -: Март 12, 2011, 20:59:56 » |
Нагоре
|
и теб ли те прецакаха?С обратна връзка само,но като пуснат сайта.При мен близо 2 седмици минаха.На 03 трябваше да го пуснат още
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #48 -: Март 13, 2011, 13:36:13 » |
Нагоре
|
Цък на всички!
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #49 -: Март 13, 2011, 13:40:58 » |
Нагоре
|
и отмен
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Март 13, 2011, 23:28:34 » |
Нагоре
|
и от мен по точка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #51 -: Март 14, 2011, 14:08:22 » |
Нагоре
|
Нацъкани
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Март 14, 2011, 14:13:02 » |
Нагоре
|
По една точка и от мен!
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Март 14, 2011, 17:35:59 » |
Нагоре
|
и от мен
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Март 14, 2011, 22:50:02 » |
Нагоре
|
И тук гласувах!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #55 -: Март 15, 2011, 14:19:25 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Март 15, 2011, 14:25:30 » |
Нагоре
|
Цък!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #57 -: Март 15, 2011, 14:26:09 » |
Нагоре
|
Цък!
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Март 16, 2011, 14:26:44 » |
Нагоре
|
Цък пак
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Март 16, 2011, 20:28:32 » |
Нагоре
|
Готово!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|