|
юстина
new user
Неактивен
Публикации: 245
Обичам детето си повече от всичко друго!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Март 08, 2011, 00:46:29 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ НЕКА ДА ИМА ЛЮБОВ В СЪРЦАТА И ИСКРИ В ОЧИТЕ ВИ
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност от вас!Пращам като Малък Пощенски Пакет(препоръчан)!Изпращам и получавам само със БГпощи!За нови потребители ,със малък, без рейтинг и отрицателен такъв предварително плащане!Държа на комуникацията при започване и завършване на сделката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ред не пазя ,освен ако нямаме уговорка,първият оставил адрес на лс е със предимство! Моля,поставяйте отценки,аз го правя винаги!МНОГО МОЛЯ,ПОЕМАЙТЕ СИ ПОЩЕНСКИТЕ,те са за сметка на куповача,освен ако не сме се разбрали ,че ги поемам аз!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Март 08, 2011, 05:56:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Март 08, 2011, 08:47:08 » |
Нагоре
|
Честит празник и от мен.Аз на 3 имах РД,сега това,на 15 имаме рожденник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monidari
new user
Неактивен
Публикации: 12
|
|
« Отговор #4 -: Март 08, 2011, 08:53:18 » |
Нагоре
|
Честит 8-ми март и от мен!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #6 -: Март 08, 2011, 09:05:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #7 -: Март 08, 2011, 10:39:15 » |
Нагоре
|
Честит празник и от мен дами. Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства. Полежелавам ви много усмивки и късме Благодарим ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен Бъдете винаги усмихнати и много обичани! Прекрасен ден
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
Dalila12
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #8 -: Март 08, 2011, 11:03:52 » |
Нагоре
|
Бъдете благословени с любов и нежност надарени! Честит празник!
|
|
|
Активен
|
При интерес към моя обява след запис в нея, моля пишете на лични. Пощенските са за купувача, освен ако не сме се уточнили друго! Предпочитам изпращането и получаването на пакетите да става като МПП! Не приемам пратки с наложен платеж, без предварителна уговорка! Разчитам на взаимна коректност и добра комуникация. Пиша оценки, надявам се и вие да не забравяте.
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #9 -: Март 08, 2011, 13:01:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #10 -: Март 08, 2011, 13:32:50 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Март 08, 2011, 13:37:35 от vivival »
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #11 -: Март 08, 2011, 15:17:49 » |
Нагоре
|
Честит осми март на всички ни
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #12 -: Март 08, 2011, 15:19:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #13 -: Март 08, 2011, 15:24:36 » |
Нагоре
|
Честит празник и от мен дами. Да сте живи и здрави и вие и вашите семейства. Полежелавам ви много усмивки и късме Благодаря. Нека същото важи и за твоето семейство и жена Шефе, а нещо по-така За Коледа имаше един дядо Коледа ли, сина му ли ..............
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #14 -: Март 08, 2011, 15:46:51 » |
Нагоре
|
Бъдете като тревата – изправяйте се, когато ви газят! Бъдете като кокичето – намирйте топлина, дори и в снега! Бъдете като звездите – близки и далечни, даряващи любов и светлина! Бъдете нежни, красиви, вдъхновени и прекрасни! Бъдете себе си! Нека да има слънце,усмивки и споделени мигове във всеки ваш ден! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!!! анимационные картинки - 8 марта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|