Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Март 09, 2011, 17:54:54 » |
Нагоре
|
Преди около час неизвестни до момента се опитаха да хакнат сайта. Атаката засегна потребителските имена. Нещата са поправени и атаката е отблъсната.
Съжелявам за неудобството!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Март 09, 2011, 17:57:40 » |
Нагоре
|
Здравейте! Показва ми,че имам едно ново,непрочетено съобщение,но аз нямам такова?! От какво се получава?
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #2 -: Март 09, 2011, 17:58:15 » |
Нагоре
|
Здравейте! Показва ми,че имам едно ново,непрочетено съобщение,но аз нямам такота?! От какво се получава?
Изпрати едно ЛС сама на себе си и ще се оправи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #3 -: Март 09, 2011, 17:58:31 » |
Нагоре
|
Преди около час неизвестни до момента се опитаха да хакнат сайта. Атаката засегна потребителските имена. Нещата са поправени и атаката е отблъсната.
Съжелявам за неудобството!
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #4 -: Март 09, 2011, 17:58:42 » |
Нагоре
|
Ние благодарим за бързата Ви реакция и професионализъм
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #5 -: Март 09, 2011, 18:01:17 » |
Нагоре
|
Благодаря Хуан Куеста,супер си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
hiitklif
new user
Неактивен
Публикации: 54
|
|
« Отговор #6 -: Март 09, 2011, 18:01:49 » |
Нагоре
|
Благодарим -реакцията ви беше светкавична,а аз се чудех какво става-отхвърляше ми паролата постоянно.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и държа на същото от Ваша страна. Ред пазя 6 часа.След запис-пишете на л.с. моля Ви.Не се записвайте в обявите ми само за спорта. Изпращам и получавам като МПП и по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж. Държа много на комуникацията. За суми над 15 лв-предварително плащане. Не се пазаря,не го правете и вие. Моля след приключена сделка-поставяйте оценки,аз винаги го правя.
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #7 -: Март 09, 2011, 18:16:09 » |
Нагоре
|
Уффф...досадно и май не за пръв път...
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #8 -: Март 09, 2011, 18:17:12 » |
Нагоре
|
Браво на вас!Добре,че всичко е наред. Аз да попитам къде има тема за предложения за нови опции?
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви.
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Март 09, 2011, 18:41:50 » |
Нагоре
|
Да,и аз като влязох във форума някои никове липсваха помислих си,че е от моя ''телевизор'' ,благодарности на нашия ангел-пазител Хуан А относно опита за хакване,единственото,което ми мина през акъла е злобна конкуренция на подобен сайт ,е,важното е,че всичко е на ред
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #12 -: Март 09, 2011, 18:55:15 » |
Нагоре
|
Това е човек да си разбира от работата ,не само на думи ,но и на практика.Браво Шефе,дай им да разберат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #13 -: Март 09, 2011, 18:57:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velizaria
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #14 -: Март 09, 2011, 22:33:36 » |
Нагоре
|
Поздравления за бързата и адекватна реакция!
|
|
|
Активен
|
Коректност за коректност! Не подсещам при запис! Хубаво е след запис да пишете какво сте решили. Ред НЕ пазя и изпращам на първия проявил интерес и ми писал на лични съобщения! Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е уговорено друго. Кутии и опаковки не плащам! Побликувам обявите и в другия сайт. Пиша оценки, пишете и вие!
|
|
|
|
|