desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 09, 2011, 22:38:07 » |
Нагоре
|
Браво!!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #16 -: Март 09, 2011, 22:41:42 » |
Нагоре
|
Не съм усетила, но браво за бързата реакция. На кой пък му пречи сайта, та се занимават с глупости
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #17 -: Март 09, 2011, 22:45:31 » |
Нагоре
|
Атаката засегна потребителските имена.
Да, и аз го забелязах, но мислех, че се прави някакво подобрение по сайта, а то какво било. Знае ли се кои са и какви повреди са нанесени?
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #18 -: Март 10, 2011, 05:49:26 » |
Нагоре
|
Атаката засегна потребителските имена.
Да, и аз го забелязах, но мислех, че се прави някакво подобрение по сайта, а то какво било. Знае ли се кои са и какви повреди са нанесени? Бяха засегнати последните 8 човека които се бяха регистрирали преди атаката. За съжаление изгубихме техните регистрации и обяви (около 15).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #19 -: Март 10, 2011, 07:36:27 » |
Нагоре
|
Браво Шефе ,супер си ! Вчера като е станало това ,аз не бях на линия и една приятелка ми звъни .Питаме каво става и защо не може да влезе сайта. Бързо я успокойх ,казах и че явно има забрана ,а пък тя е толкова стриктна ,чак не и се вярваше. Ей ,сякакви гадни хора има !!Като видя нов потребител да ми пише ,направо ми се изпраяя косата . Дано няма повече такива навлеци да ни пречат на спокойствието тук .
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #20 -: Март 10, 2011, 11:46:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #21 -: Март 10, 2011, 14:42:06 » |
Нагоре
|
В момента не мога да публикувам обява, това свързано ли е с хакването? Не ми я публикува, а ме връща отначало, да си избера дали продавам, купувам и т.н.
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #22 -: Март 10, 2011, 15:11:07 » |
Нагоре
|
лелее, колко се ядосвах ,че ми изписва грешна парола, накрая щях да пиша на имейла на deki.... , а то какво било, но всъщност после си помислих , че е станало нещо и опитах днес сутринта и разбрах де...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #23 -: Март 10, 2011, 15:19:04 » |
Нагоре
|
В момента не мога да публикувам обява, това свързано ли е с хакването? Не ми я публикува, а ме връща отначало, да си избера дали продавам, купувам и т.н.
предполагам е от снимките мила Аз вчера реших,че са ми се прочистили бисквитките и за това не мога да вляза Шеф,златен си-нема да се уморим да повтаряме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milenna
new user
Неактивен
Публикации: 276
http://nagradite.net/milenna - Моля дайте точка
|
|
« Отговор #24 -: Март 10, 2011, 23:07:42 » |
Нагоре
|
предполагам е от снимките мила Какво да им направя на снимките? От доста време снимам с една и съща резолюция и все са се качвали, а сега не става
|
|
|
Активен
|
http://www.clixsense.com/?4000032Изпращане/плащане едновременно Предпочитам парите по банкова сметка в ОББ или ПИБ - безплатно е внасянето в офис на банката. Може да се разберем и за друг вариант! Имам малко дете и нямам възможност да излизам всеки ден! Ако има повече желаещи да купят, с предимство са плащащите по банков път, независимо от реда на запис Не приемам връщане! Не изпращам за проба! От нови потребители и такива с отрицателни оценки - предварително плащане! Коректна съм и очаквам същото и от вас!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #25 -: Март 11, 2011, 08:53:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
|
|