margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Март 16, 2011, 14:17:04 » |
Нагоре
|
Аз съм за 15дни
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #31 -: Март 17, 2011, 15:52:21 » |
Нагоре
|
15 дни е поносимо. 30 са наистина много. Не говоря за препубликуване, а по-скоро за изтриване на вече продадените артикули. Адски ме дразнят да висят 30 дни след като са продадени ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #32 -: Март 17, 2011, 16:06:12 » |
Нагоре
|
А кога ще стане ясно колко ще бъде срока?Колко дена има още за гласуване???
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #33 -: Март 17, 2011, 18:29:33 » |
Нагоре
|
А кога ще стане ясно колко ще бъде срока?Колко дена има още за гласуване??? До понеделник!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #34 -: Март 17, 2011, 19:54:19 » |
Нагоре
|
И аз съм за 15.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #35 -: Март 18, 2011, 12:29:38 » |
Нагоре
|
Аз гласувах за 20 дни, но и 15 дни е добре, важното е да намалим едномесечния период, за да се пораздвижат нещата, че продажбите замряха...
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #36 -: Март 18, 2011, 13:08:22 » |
Нагоре
|
И аз съм за 15.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #37 -: Март 18, 2011, 15:57:07 » |
Нагоре
|
А мога ли да попитам какъв е смисъла от препубликуването? По-скоро периода за чистене на обяви да е 15 да речем. Но препубликуване да не се позволява все пак за да не се дразнят потребители. Верно, след този период ще има възможност да се препубликува, но да не е желателно. В крайна сметка след като нещо е публикувано си седи в сайта. Винаги може да се намери, използвайки търсачката!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #38 -: Март 18, 2011, 18:46:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Март 19, 2011, 01:20:47 » |
Нагоре
|
И аз за 15 дни,и мен ме дразнят вече продадените артикули!Иначе всичко си е екстра!
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
HRISI_83
power user
Неактивен
Публикации: 473
|
|
« Отговор #40 -: Март 19, 2011, 11:55:11 » |
Нагоре
|
ДАМИ ПОМОГНЕТЕ НЕЗНАМ ЗАШТО НО ОТ НЯКОЛКО ДНИ НЯМАМ БУТОН ДОБАВИ ОБЯВА И НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАШТО МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
suzimuzi/muze
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #41 -: Март 21, 2011, 10:05:01 » |
Нагоре
|
Аз гласувах за 20 дни, но и 15 дни е добре, важното е да намалим едномесечния период, за да се пораздвижат нещата, че продажбите замряха...
Е ТОВА Е САМАТА ИСТИНА, напълно подкрепям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #42 -: Март 21, 2011, 10:51:06 » |
Нагоре
|
Кога ще приключи гласуването и какво ще е решението?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #43 -: Март 21, 2011, 11:00:47 » |
Нагоре
|
Е ТОВА Е САМАТА ИСТИНА, напълно подкрепям и аз подкрепям
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Март 21, 2011, 11:53:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
|
|