Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #15 -: Юни 13, 2011, 18:59:34 » |
Нагоре
|
В друга тема написах, че има някакъв проблем с триенето и ще го оправя по-късно днес. Ще помоля модовете да не трият обяви за момента. има ли развитие на проблема, че и аз също не мога да изтрия продадена обява, въпреки изтеклия срок от 30 дни след датата на първоначалното публикуване... Още 30 мин и сме готови
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Юни 13, 2011, 19:05:20 » |
Нагоре
|
В друга тема написах, че има някакъв проблем с триенето и ще го оправя по-късно днес. Ще помоля модовете да не трият обяви за момента. има ли развитие на проблема, че и аз също не мога да изтрия продадена обява, въпреки изтеклия срок от 30 дни след датата на първоначалното публикуване... Още 30 мин и сме готови готови сте! браво на 'шефа', проблема вече не съществува благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #17 -: Юни 25, 2011, 14:46:31 » |
Нагоре
|
Аз пък сега не мога да препубликувам обява или да трия -изтекъл е 30 дневния срок,но не ми излиза нито една от двете опции?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Юни 25, 2011, 15:36:18 » |
Нагоре
|
Аз пък сега не мога да препубликувам обява или да трия -изтекъл е 30 дневния срок,но не ми излиза нито една от двете опции?
Хъмм, дай линк към обявата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Юни 25, 2011, 18:00:00 » |
Нагоре
|
Хъмм, дай линк към обявата! Оппппс,пардон!Всичко е наред!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
Зелено
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Никога не е късно човек да срещне някого.
|
|
« Отговор #20 -: Септември 03, 2011, 08:45:17 » |
Нагоре
|
ПРЕДИ се изтриваха обявите, а сега не? Дава ми само за препубликуване, а това за изтриване го няма. Обявата е с минал срок. Къде да търся тази опция за изтриване?
|
|
|
Активен
|
Изпращам по ЕКОНТ.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Септември 03, 2011, 14:11:47 » |
Нагоре
|
ПРЕДИ се изтриваха обявите, а сега не? Дава ми само за препубликуване, а това за изтриване го няма. Обявата е с минал срок. Къде да търся тази опция за изтриване?
Има проблеми със сървъра и когато съм готов ще може да се изтрива. Бъдете търпеливи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #22 -: Септември 03, 2011, 15:06:30 » |
Нагоре
|
Шефе, проблема е решен Вече могат да се трият
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Септември 03, 2011, 16:32:18 » |
Нагоре
|
Шефе, проблема е решен Вече могат да се трият Не всички за съжаление Но работя по въпроса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #24 -: Септември 18, 2011, 14:12:44 » |
Нагоре
|
при мен все още има обяви,които не мога да изтрия.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Септември 19, 2011, 12:11:25 » |
Нагоре
|
при мен все още има обяви,които не мога да изтрия.
при мен също...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Септември 19, 2011, 12:17:41 » |
Нагоре
|
Ще погледна сегинка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Перник
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #27 -: Юни 12, 2015, 11:32:13 » |
Нагоре
|
Искам да изтрия няколко от обявите си, тъй като са продадени. Няма такава опция в редактиране. Как се изтрива профил? Моля за отговор на имейла ми. Благодаря.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #28 -: Юли 14, 2015, 22:26:44 » |
Нагоре
|
Искам да изтрия няколко от обявите си, тъй като са продадени. Няма такава опция в редактиране. Как се изтрива профил? Моля за отговор на имейла ми. Благодаря.
Моите обяви - Редактирай - сложи отметка на Ако искате да Изтриете тази обява, маркирайте квадратчето .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|