zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Март 21, 2011, 15:17:40 » |
Нагоре
|
Вече близо месец ,че може и повече ми прави впечатление - ГОЛЯМО ЗАТИШИЕ Е НАСТАНАЛО в сайта ! И във форума и обявите пустеят.. Защо така как мислите ? Всички ли забягнаха - толкова веселко беше по едно време.... Ами мъчно ми е сякаш ........скука настана тук защо така ?? Вие как мислите ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #1 -: Март 21, 2011, 15:20:59 » |
Нагоре
|
Ще кажете " Ами хората нямат пари - криза е ! " Да може и да се съглася ,но и форума пустее - очеизвадно стана вече поне за мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #5 -: Март 21, 2011, 20:55:54 » |
Нагоре
|
Затопли се, още не сме изкарали лятната "стока", пък и всяко нещо се изчерпва и износва. Дори и щуравите в онази нашата си тема
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #7 -: Март 21, 2011, 21:10:17 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно - уж е пролет,ама хич не ми е пролетно .И на мен ми липсва лиготията отскоро....мъ нещо музата ми се е запецнала ,Айде дано като пекне слънцето се отприщят нещата - и настроение,и продажби,и ....всичко
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #8 -: Март 21, 2011, 21:28:09 » |
Нагоре
|
Депрсия, пролетна депресия (или зимна или каквато е там )
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #9 -: Март 22, 2011, 06:47:11 » |
Нагоре
|
Едно от нещата е, че стана по-топличко. Второ при конкуренцията няма правила които да се спазват и доста хора отидоха там. Аз нямам намерение да премахвам правила за размери, търговия, реални снимки и други и искам този сайт да спазва линията на взаимопомощ. Ако хората не го приемат така да бъде.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #10 -: Март 22, 2011, 08:42:25 » |
Нагоре
|
Едно от нещата е, че стана по-топличко. Второ при конкуренцията няма правила които да се спазват и доста хора отидоха там. Аз нямам намерение да премахвам правила за размери, търговия, реални снимки и други и искам този сайт да спазва линията на взаимопомощ. Ако хората не го приемат така да бъде.
Не правя четки на сайта,но тук се чувствам сигурна и защитена от пишман продавачи,не отричам,че и там правя сделки,но с много внимание и искани пари предварително...там е жив осарник,от кол и въже в новата платформа лъжат мажат и не се обръща грам внимание на потърпевшите. В Домакинята съм в свои води и ако няма спазвани правила ще стане като там,на който не му харесва да пуска питомното и да хваща дивото
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #11 -: Март 22, 2011, 09:19:26 » |
Нагоре
|
упс
|
|
« Последна редакция: Март 22, 2011, 09:21:21 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #12 -: Март 22, 2011, 09:20:49 » |
Нагоре
|
Не правя четки на сайта,но тук се чувствам сигурна и защитена от пишман продавачи,не отричам,че и там правя сделки,но с много внимание и искани пари предварително...там е жив осарник,от кол и въже в новата платформа лъжат мажат и не се обръща грам внимание на потърпевшите. В Домакинята съм в свои води и ако няма спазвани правила ще стане като там,на който не му харесва да пуска питомното и да хваща дивото БРАВО ШЕФЕ ,САМО ТАКА! И аз като теб Поли тук се чувствам в свои води и ми е хубаво тук .Отатък е много страшно,макар и аз да съм си копувала и продавала неща там.В съседите едно 30% са ученички където още незнаят какво искат.Пиша го това ,защото попаднах на две -три и вярвайте ми ако бяха наблозо щях ............... .Тук си ни е хубаво. Дано тая напаст не се появи и тук!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
soledad
new user
Неактивен
Публикации: 21
|
|
« Отговор #13 -: Март 22, 2011, 09:29:15 » |
Нагоре