margotooo
new user
Неактивен
Публикации: 125
Лудетина
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Септември 08, 2010, 12:50:27 » |
Нагоре
|
А някой купувал ли е от този сайт: http://perfume-bg.eu/цените не са мнооого ниски,но са поносими,ще се радвам ако някой сподели дали са оригинални
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #16 -: Септември 09, 2010, 13:42:09 » |
Нагоре
|
Ами за този сайт незнам,аз съм поръчвала парфюми от get.bg и всички са били общо взето трайни и наистина миришат като оригинала.Заслужава си от там да се купи според мен.Дори моите са били тестери,цената не е висока и държат по няколко часа.А имам оригинални,които като изляза и ме духне вятъра край
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margotooo
new user
Неактивен
Публикации: 125
Лудетина
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 08, 2010, 14:09:40 » |
Нагоре
|
А имам оригинални,които като изляза и ме духне вятъра край [/quote] ,не си само ти....НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ testerite.com,много добри ментетеа,НО МЕНТЕТАААААА ,ужас,но се разбира твърде късно,успех с оригиналните аромати.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 13, 2010, 08:58:34 » |
Нагоре
|
И аз поръчвам от get.bg и за сега съм доволна. Мислех да експериментирам точно с testerite.com, но благодаря margotooo, че писа за тях. И на мен си се сториха странно ниски цените там. Ако има и други сайтове от които сте разочаровани ще е хубаво да ги знаем.
|
|
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 10:48:08 от everything »
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 13, 2010, 10:01:30 » |
Нагоре
|
А имам оригинални,които като изляза и ме духне вятъра край ,не си само ти....НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ testerite.com,много добри ментетеа,НО МЕНТЕТАААААА ,ужас,но се разбира твърде късно,успех с оригиналните аромати. И аз поръчвам от get.bg и за сега съм доволна. Мислех да експериментирам точно с testerite.com, но благодаря margotooo, че писа за тях. И на мен си се сториха странно ниски цените там. Ако има и други сайтове от които сте разочаровани ще е хубаво да ги знаем. [/quote]Момичета,нека и аз се намеся по тази тема,защото съм доста запозната и съм си патила и аз.Първо да кажа,че съпругът ми се заминава с парфюми и ми е казвал,че Дубай са производители на ментета,които са с най-добро качество от всички други неоригинали.Цените им са достъпни и всички сайтове предлагат точно от тези аромати.И аз преди съм си поръчвала,но още преди да стигна до трайността на дадениа парфюм,съм наясно,че съм се минала.По самото шишенце си личи,дали е истинско или е менте.Затова,мили мами,не вярвайте на всички тези сайтове за ОРИГИНАЛНИ ПАРФЮМИ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 13, 2010, 10:28:33 » |
Нагоре
|
АЗ съм си купувала доста от parfium.bg и съм страшно доволна специално от тестерите!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 13, 2010, 10:46:18 » |
Нагоре
|
А имам оригинални,които като изляза и ме духне вятъра край ,не си само ти....НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ testerite.com,много добри ментетеа,НО МЕНТЕТАААААА ,ужас,но се разбира твърде късно,успех с оригиналните аромати. И аз поръчвам от get.bg и за сега съм доволна. Мислех да експериментирам точно с testerite.com, но благодаря margotooo, че писа за тях. И на мен си се сториха странно ниски цените там. Ако има и други сайтове от които сте разочаровани ще е хубаво да ги знаем. Момичета,нека и аз се намеся по тази тема,защото съм доста запозната и съм си патила и аз.Първо да кажа,че съпругът ми се заминава с парфюми и ми е казвал,че Дубай са производители на ментета,които са с най-добро качество от всички други неоригинали.Цените им са достъпни и всички сайтове предлагат точно от тези аромати.И аз преди съм си поръчвала,но още преди да стигна до трайността на дадениа парфюм,съм наясно,че съм се минала.По самото шишенце си личи,дали е истинско или е менте.Затова,мили мами,не вярвайте на всички тези сайтове за ОРИГИНАЛНИ ПАРФЮМИ! [/quote] Точно така.И на мен това ми казаха веднъж,когато реших да си поръчам от такъв сайт( не помня обаче кой беше).Обадиха ми се за потвърждаване на поръчката и на въпроса ми дали парфюмите са оригинални, ми отговориха, че са много добра реплика от Дубай.Аз отказах поръчката и затова нямам впечатления за качеството на предлаганите продукти.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
gugonka
Гочи
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 500
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 13, 2010, 18:22:45 » |
Нагоре
|
На шишето отдолу има печат на фирмата вносител за БГ,както и код който е единствен за всяка марка и модел.
|
|
|
Активен
|
Щастливото семейство
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 13, 2010, 20:45:28 » |
Нагоре
|
Като качество са добри наистина.3 пъти съм си поръчвала и съм доволна от трайността.Но се дразня от това,че ги обявяват за оригинални и цените им си ги бива
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 13, 2010, 21:14:44 » |
Нагоре
|
http://markoviparfumi.com/а за това какво ще кажете,някой поръчвал ли си е от тук
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 13, 2010, 21:24:39 » |
Нагоре
|
моля те,мила,недей!!! Мъжът ми се занимава с парфюми и ти казвам,че това са същите ментета,които той продава на по 20 лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 13, 2010, 22:27:09 » |
Нагоре
|
моля те,мила,недей!!! Мъжът ми се занимава с парфюми и ти казвам,че това са същите ментета,които той продава на по 20 лв аз не съм тръгнала да поръчвам просто исках да чуя мнение.за което благодаря
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 13, 2010, 23:40:50 » |
Нагоре
|
ДАно да съм помогнала!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 14, 2010, 09:35:27 » |
Нагоре
|
Просто няма как на тези цени да са оригинални
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 14, 2010, 10:35:49 » |