Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #180 -: Април 21, 2011, 08:21:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #181 -: Април 21, 2011, 10:34:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #182 -: Април 21, 2011, 14:38:55 » |
Нагоре
|
гласувах за всички админите ми отговориха,че ще изпратят на мен парите,но все още не съм ги получила
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #183 -: Април 21, 2011, 15:45:22 » |
Нагоре
|
гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #185 -: Април 21, 2011, 21:48:38 » |
Нагоре
|
гласувах за всички и в двете игри,надявам се да гласувате и вие за мен и в двете игри!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #186 -: Април 22, 2011, 08:33:40 » |
Нагоре
|
навсякъде всички са нагласувани за днес!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #187 -: Април 22, 2011, 09:43:21 » |
Нагоре
|
glasuvah
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mariq1819
new user
Неактивен
Публикации: 445
|
|
« Отговор #188 -: Април 22, 2011, 12:12:16 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
Стоки НЕ отговарящи на описанието, НЕ плащам и НЕ връщам,спазвам ред и изчаквам 8 часа.Поставям оценки(ако забравя може да ме подсетите)Коректна съм очаквам същото,приема и размяна ако си харесам нещо.Моля четете подписа ми за да няма после сърдити.Приятно пазаруване:)
|
|
|
nina82
power user
Неактивен
Публикации: 693
|
|
« Отговор #189 -: Април 22, 2011, 16:24:01 » |
Нагоре
|
готови
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #190 -: Април 22, 2011, 17:38:33 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #192 -: Април 22, 2011, 21:59:41 » |
Нагоре
|
на всички по точка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #193 -: Април 23, 2011, 11:37:54 » |
Нагоре
|
gotowo i dnes
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|