valency11
new user
Неактивен
Публикации: 204
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Март 26, 2011, 09:40:05 » |
Нагоре
|
На никой не му е приятно да го бавите ! Как е възможно да има хора които са взели нещо и спят спокойно без да са го платили!!Хора ,като нямате парички не поръчвайте да се излагате!И аз си чакам парите и аз си имам дете и сметки! вече ще пиша и лоши оценки ,а не да не поставям нищо!Срамота!предполагам не съм единствена ,но като те забавят 2-3ма и какво правиме?!
|
|
« Последна редакция: Март 26, 2011, 09:42:26 от valency11 »
|
Активен
|
НЕ РАЗМЕНЯМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #1 -: Март 26, 2011, 09:57:31 » |
Нагоре
|
А МАЛКО ПО-КОНКРЕТНО?ЗА КОЛКО ДЬЛГО ЗАБАВЯНЕ СТАВА ВЬПРОС?ЧЕ ЗА ДЕН-ДВА-ТРИ Е ВЕЧЕ СМЕШНО,ОСОБЕНО НА ФОНА НА ВСИЧКИ КРАЖБИ ИЛИ НЕКОРЕКТНИ ТУК!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #2 -: Март 26, 2011, 09:58:26 » |
Нагоре
|
На никой не му е приятно да го бавите ! Как е възможно да има хора които са взели нещо и спят спокойно без да са го платили!!Хора ,като нямате парички не поръчвайте да се излагате!И аз си чакам парите и аз си имам дете и сметки! вече ще пиша и лоши оценки ,а не да не поставям нищо!Срамота!предполагам не съм единствена ,но като те забавят 2-3ма и какво правиме?!
Мисля си, че поста е по-подходящ за "много ме дразни 2"
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Март 26, 2011, 10:37:48 » |
Нагоре
|
и какво станало?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Март 26, 2011, 10:48:03 » |
Нагоре
|
и какво станало? Поли, мисля, че иде реч за повод подобен на моят, за който се оплаках в Много ме дразни 2 - Уговаряте се нещо и изведнъж ти казвант " Ами нещо се обърка"
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Март 26, 2011, 11:12:58 » |
Нагоре
|
и какво станало? Поли, мисля, че иде реч за повод подобен на моят, за който се оплаках в Много ме дразни 2 - Уговаряте се нещо и изведнъж ти казвант " Ами нещо се обърка" То цялата планета се обърка,но си плащаме в магазина,дано да става въпрос за забавяне от рода на 2-3 дни,а между другото с твоето ''объркване'' какво стана,наредиха ли се нещата?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Март 26, 2011, 11:27:14 » |
Нагоре
|
и какво станало? Поли, мисля, че иде реч за повод подобен на моят, за който се оплаках в Много ме дразни 2 - Уговаряте се нещо и изведнъж ти казвант " Ами нещо се обърка" То цялата планета се обърка,но си плащаме в магазина,дано да става въпрос за забавяне от рода на 2-3 дни,а между другото с твоето ''объркване'' какво стана,наредиха ли се нещата? Наредиха се, ама повече не желая подобни контакти. Ако ме беше предупредила ок, но аз да пиша какво става и да ми се отговаря така - не е редно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #7 -: Март 26, 2011, 11:38:24 » |
Нагоре
|
Е,споко,аз пуснах нещо в началото на месеца,не го харесаха и още чакам да ми го върнат.....Така,че не се косете....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #8 -: Март 26, 2011, 11:44:21 » |
Нагоре
|
Е,споко,аз пуснах нещо в началото на месеца,не го харесаха и още чакам да ми го върнат.....Така,че не се косете.... И АЗ ИВКА ПРАЩАХ ЗА ПРОБА ПО НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ,ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО НА ВРЕМЕ МИ ВЬРНАХА ДРЕШКАТА-ВЕДНАГА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Март 26, 2011, 11:52:55 » |
Нагоре
|
Е,споко,аз пуснах нещо в началото на месеца,не го харесаха и още чакам да ми го върнат.....Така,че не се косете.... И АЗ ИВКА ПРАЩАХ ЗА ПРОБА ПО НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ,ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО НА ВРЕМЕ МИ ВЬРНАХА ДРЕШКАТА-ВЕДНАГА СЛЕД ПРАЗНИЦИТЕ Да,Руса,но не беше за проба,открили кусури и аз казах да ми върнат "боклука",но уви,още го няма.... П.с:Сега звънях ма сина на пощальонката и ми каза,че е пристигнал някакъв пакет,силно се надявам,да е моят "боклук"
|
|
« Последна редакция: Март 26, 2011, 11:56:30 от ivka1986 »
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #10 -: Март 26, 2011, 12:07:58 » |
Нагоре
|
е,стига де Аз също в момента бавя една мацка.Детето остана без обувки.Жената ги прати веднага,мъжът ми ги взе,но не можах да сваря да отида да пусна записа.Изпратих друго нещо в нейния плик,та сега и адреса не знам.Няма да се колим я.Който разчита на 2-3 лв. от стари “парцали“,трябва да е луд...Ние като вземем от тук някоя стотинка,веднага остава някъде по пътя-я в книжарницата,я на едно барче да пият сок и да поиграят с непознати деца,или на сладкарница,на Макдоналдс Тия пари дали днес или след 10 дни,все тая....А ако не си продал въпросното нещо,какво ще чакаш?Как ще си разпределиш +3-5лв?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Март 26, 2011, 12:11:37 » |
Нагоре
|
е,стига де Аз също в момента бавя една мацка.Детето остана без обувки.Жената ги прати веднага,мъжът ми ги взе,но не можах да сваря да отида да пусна записа.Изпратих друго нещо в нейния плик,та сега и адреса не знам.Няма да се колим я.Който разчита на 2-3 лв. от стари “парцали“,трябва да е луд...Ние като вземем от тук някоя стотинка,веднага остава някъде по пътя-я в книжарницата,я на едно барче да пият сок и да поиграят с непознати деца,или на сладкарница,на Макдоналдс Тия пари дали днес или след 10 дни,все тая....А ако не си продал въпросното нещо,какво ще чакаш?Как ще си разпределиш +3-5лв? Не беше това мисълта ми,ами исках да кажа,че трябва да има комуникацияяяяяяяяяяяяяяяя.За да се знае за какво иде реч.И с тези пари,и без тях,аз си оставам същата.... Понякога едно съобщение прави чудеса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #12 -: Март 26, 2011, 12:32:59 » |
Нагоре
|
и така да е....Аз съм много отнесена,та се налага да ме подсещат и ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ,пак ме подсети другата страна.Когато човек има други проблеми и тревоги,случва се да забрави нещо и да се сети след време
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Март 26, 2011, 12:40:38 » |
Нагоре
|
и така да е....Аз съм много отнесена,та се налага да ме подсещат и ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ,пак ме подсети другата страна.Когато човек има други проблеми и тревоги,случва се да забрави нещо и да се сети след време О,на мен ли ми го казваш? Та едва ли има по-отнесен човек от мен на света,въпреки,че съм доста млада,но се старая да не забравям.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
valency11
new user
Неактивен
Публикации: 204
|
|
« Отговор #14 -: Март 26, 2011, 15:24:12 » |
Нагоре
|
Случаите са 3 ! един тук и 2 в продавалника! тук като че ли се чувствам по-добре, а в продавалника - наглост бе хора!имала собствен магазин,незнам си какво а 20лв са и проблем! и то вече 3та седмица! писала си в подписа- ако си искате записа или пратката бързо- уведомете ме!бавя се но,не съм некоректна! Е, а ОЧИ има ли?!
|
|
|
Активен
|
НЕ РАЗМЕНЯМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|