Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Март 27, 2011, 08:36:21 » |
Нагоре
|
Как ви се струва тази визия?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Март 27, 2011, 08:39:49 » |
Нагоре
|
харесва ми.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Setito
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #2 -: Март 27, 2011, 09:03:07 » |
Нагоре
|
Супер, много е свежо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото и от Вас. Предварително НЕ плащам.При покупка си запазвам правото да приема и платя само след като това, което съм получила отговаря на състоянието, което е посочено от продавача в обявата. Ако има някакви дефекти, които не са отбелязани като забележка в обявата, връщам обратно на адрес. За нови потребители и такива с отрицателни оценки предварително плащане. Наложен платеж без предварителна уговорка не приемам - доказала съм се като точен платец и се опитвам да избегна излишното оскъпяване на пратката с тази опция. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=35528&profile_type=feedback
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Март 27, 2011, 09:08:39 » |
Нагоре
|
Да,свежичко е,само мое мнение,не е моята цветова гама,нещо в бордо,лила или от сорта ще ми хареса повече
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #4 -: Март 27, 2011, 09:11:17 » |
Нагоре
|
На мен лично ми е светло и приятно (предишната версия ми беше много тъмна ) Не знам как ще се отрязява това "светло" на очите при повече време прекавано пред монитора ... Но днес бях приятно изнеандана като отворих сайта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
soledad
new user
Неактивен
Публикации: 21
|
|
« Отговор #5 -: Март 27, 2011, 09:33:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #7 -: Март 27, 2011, 09:53:06 » |
Нагоре
|
+1
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #8 -: Март 27, 2011, 09:55:25 » |
Нагоре
|
Свежо е, но ми натоварва очите,не е моята цветова гама не ми допада честно казано предишната визия по ми харесваше.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #9 -: Март 27, 2011, 09:55:40 » |
Нагоре
|
зеленото е много ярко, иначе е свежо - имаме нужда от малко разнообразие
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
|
|
« Отговор #10 -: Март 27, 2011, 09:59:43 » |
Нагоре
|
Съжалявам, че ще го кажа, но за мен е ужасно
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Март 27, 2011, 10:08:18 » |
Нагоре
|
Съжалявам, че ще го кажа, но за мен е ужасно Конкретизирай моля? Кое не ти харесва? зеленото е много ярко, иначе е свежо - имаме нужда от малко разнообразие
Кое зелено?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #12 -: Март 27, 2011, 10:12:19 » |
Нагоре
|
Харесва ми, че е по-пролетна и свежа визията, но зеленото и на мен ми е много ярко...това, което е "отстрани", ако ме разбирате
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #13 -: Март 27, 2011, 10:17:58 » |
Нагоре
|
Ми на мен само зеленото отстрани ми смущава зрението,иначе визията е готина.Поздравления!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Март 27, 2011, 10:19:49 » |
Нагоре
|
Ми на мен само зеленото отстрани ми смущава зрението,иначе визията е готина.Поздравления!
Вече не знам с какво да я сменя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|