elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 27, 2011, 10:22:50 » |
Нагоре
|
Конкретизирай моля? Кое не ти харесва?
Твърде шарено /малко като в приказката 'луд на шаренко се радва' / Аз лично обичам по-семплите неща, но естествено, това е лично мнение Другото-чисто практически, наистина е доста натоварващо за очите, а в начална страница /на 'ОБЯВИ/, разделите сякаш се сливат...с отделни акценти-цветови или друго, би било по-добре, отколкото цялостна промяна на визията Въпреки всичко-благодаря за труда и дори да остане в този си вид, ще си го ползваме
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #16 -: Март 27, 2011, 11:19:17 » |
Нагоре
|
Моето мнение е, че лилавото-синьо-много добре -но зеленото е много наситено-ако е по мек нюанс Оранжево и знам ли нещо бледо жълто-бледо розово-тези които са в момента. Светло синьо и оранжево и лилаво-като детски кът. Малко оранжево
|
|
« Последна редакция: Март 27, 2011, 12:21:26 от denismami »
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #17 -: Март 27, 2011, 12:48:41 » |
Нагоре
|
Сори, шефе, ама направо не се трае. За 10 мин и ми се изцъклиха очите. Аз отивам ако мога да си сменя сама темата (нали я има още опцията?!). Който му харесва да си го гледа, но на мен ми е адски светло.
Офффф, успях. Благодаря ти, че не си махнал поне опцията.
|
|
« Последна редакция: Март 27, 2011, 12:50:20 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #18 -: Март 27, 2011, 12:54:23 » |
Нагоре
|
Сори, шефе, ама направо не се трае. За 10 мин и ми се изцъклиха очите. Аз отивам ако мога да си сменя сама темата (нали я има още опцията?!). Който му харесва да си го гледа, но на мен ми е адски светло.
Офффф, успях. Благодаря ти, че не си махнал поне опцията.
Как се сменя?И аз си искам старото!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #19 -: Март 27, 2011, 13:19:10 » |
Нагоре
|
Отиваш на "редактирай профил" горе и там ще намериш "Настройки изглед и подредба". от там цъкаш на стария стил. Ще го видиш.
Има и един друг проблем в тази тема. В обяви снимките (началните на всяка обява) са по-малки. А аз там не можах да си я сменя с нова и ми е гадно сега. Все едно се взирам в мрака.
|
|
« Последна редакция: Март 27, 2011, 13:24:51 от aneliq38 »
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #21 -: Март 27, 2011, 13:40:10 » |
Нагоре
|
и на мен ми дразни очите,ама много,наистина е прекалено ярко!и аз отивам на редактор,дано успея да вьрна стария вид пробвах току-що,но не се получи нищо,Нелка,ти успя ли?как???
|
|
« Последна редакция: Март 27, 2011, 13:44:14 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #22 -: Март 27, 2011, 15:24:31 » |
Нагоре
|
Оуууу ИЗНЕНАДА ! Не ме дразни ,но и старото си ми харесваше ! Ама какво пък - малко разнообразие !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #23 -: Март 27, 2011, 15:26:18 » |
Нагоре
|
Нееее....Хуанито имай милост!!! Това отровно зелено в комбинация с синьо-лилаво е просто ужасно, човече....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #24 -: Март 27, 2011, 15:38:41 » |
Нагоре
|
и на мен ми дразни очите,ама много,наистина е прекалено ярко!и аз отивам на редактор,дано успея да вьрна стария вид пробвах току-що,но не се получи нищо,Нелка,ти успя ли?как??? И аз не успях! Май ще се мъча с този вид!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #25 -: Март 27, 2011, 15:59:05 » |
Нагоре
|
Най вероятно ще променим зеленото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Това е щастието
|
|
« Отговор #26 -: Март 27, 2011, 16:46:51 » |
Нагоре
|
и на мен ми дразни очите,ама много,наистина е прекалено ярко!и аз отивам на редактор,дано успея да вьрна стария вид пробвах току-що,но не се получи нищо,Нелка,ти успя ли?как??? И аз не успях! Май ще се мъча с този вид!!! Успях да си променя темата на старата ама само във форума. Ключа от палатката е че като влезете на редактирай профилтрябва да си изберете най долния HASAN, с другите не ми се получи. Но това е само за форума. В обяви все още ми е новата тема и виждам снимките като пощенски марки, а в друга тема говорихме че началните снимки на обявите са малки...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #27 -: Март 27, 2011, 17:02:11 » |
Нагоре
|
МНОГО Е ХУБАВА ВИЗИЯТА -СВЕЖА И ПРОЛЕТНА,НО МАЛКО ТИ ВЗЕМА ОЧИТЕ.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #28 -: Март 27, 2011, 17:04:15 » |
Нагоре
|
МНОГО Е ХУБАВА ВИЗИЯТА -СВЕЖА И ПРОЛЕТНА,НО МАЛКО ТИ ВЗЕМА ОЧИТЕ.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.
Промених зеленото със сиво. Надявам се е по-добре.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459