bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Март 28, 2011, 11:01:26 » |
Нагоре
|
На мен пък много ми харесва
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #46 -: Март 28, 2011, 12:08:51 » |
Нагоре
|
ЯВНО Е ДОБРЕ САМО ЗА ТЕЗИ,КОИТО НЯМАТ ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ!И АЗ РАБОТЯ САМО С КОМПЮТЪР,И В КЬЩИ КАТО СЕДНА ПРЕД НЕГО,С ТИЯ СИЛНИ ЦВЕТОВЕ ЩЕ ЛУДНА...МНОООООГО ЯРКО,НАИСТИНА-НЕКА Е ЦВЕТНО,НО ПОНЕ МАЛКО ПО-УБИТИ ДА СА,ПО-НЕУТРАЛНИ!
Aз нямам проблем с очите,но ми идва доста светло.
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #47 -: Март 28, 2011, 12:12:45 » |
Нагоре
|
ЯВНО Е ДОБРЕ САМО ЗА ТЕЗИ,КОИТО НЯМАТ ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ!И АЗ РАБОТЯ САМО С КОМПЮТЪР,И В КЬЩИ КАТО СЕДНА ПРЕД НЕГО,С ТИЯ СИЛНИ ЦВЕТОВЕ ЩЕ ЛУДНА...МНОООООГО ЯРКО,НАИСТИНА-НЕКА Е ЦВЕТНО,НО ПОНЕ МАЛКО ПО-УБИТИ ДА СА,ПО-НЕУТРАЛНИ!
Aз нямам проблем с очите,но ми идва доста светло. В сравнение с предното наистина е по-светличко. Довечера ще видя да го го намаля малко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
Публикации: 96
|
|
« Отговор #48 -: Март 28, 2011, 16:07:07 » |
Нагоре
|
Здр, на мен лично не ми харесва, много стерилно и безжизнено ми се струва, тези огромни букви на категориите, страшно много се набиват, направо е стряскаща визията.
|
|
|
Активен
|
1.Давам на първия дал адрес на лични. 2.С две обяви са с предимство. 3.Преdpочитам плащане чрез epay. 4.Пишете оценки. Аз пиша.
|
|
|
pepina_tina
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
всяко нещо в живота си има цена, дори и доверието!
|
|
« Отговор #49 -: Март 28, 2011, 18:48:07 » |
Нагоре
|
много е ярко и натоварва очите, старата визия беше по-добра
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mariq1819
new user
Неактивен
Публикации: 445
|
|
« Отговор #50 -: Март 28, 2011, 21:07:38 » |
Нагоре
|
Супер е новата визия единствено,че цветовете са много светли и превземат очите.
|
|
|
Активен
|
Стоки НЕ отговарящи на описанието, НЕ плащам и НЕ връщам,спазвам ред и изчаквам 8 часа.Поставям оценки(ако забравя може да ме подсетите)Коректна съм очаквам същото,приема и размяна ако си харесам нещо.Моля четете подписа ми за да няма после сърдити.Приятно пазаруване:)
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #51 -: Март 28, 2011, 21:38:14 » |
Нагоре
|
То май на нас угода няма, питам се кой и къде ще ни обръща толкова внимание, да не би като сме ползвали разни сайтове досега да са ни питали светло ли ни е, тъмно ли ние, как ни се вижда шрифта
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
ralli
new user
Неактивен
Публикации: 63
|
|
« Отговор #52 -: Март 29, 2011, 00:12:07 » |
Нагоре
|
То май на нас угода няма, питам се кой и къде ще ни обръща толкова внимание, да не би като сме ползвали разни сайтове досега да са ни питали светло ли ни е, тъмно ли ние, как ни се вижда шрифта Много вярно! За такова нещо изобщо не трябва да се пита - една харесвала един цвят, друга - друг! Няма как да се хареса на всички! На мен пък ми допада, различно е, забавно, в началото трудно се свиква с новите неща, но няма как! Освен това като ви е ярко и светло - регулирайте си яркостта на монитора!
|
|
« Последна редакция: Март 29, 2011, 00:13:49 от ralli »
|
Активен
|
Здравейте! Ако желаете да закупите нещо от обявите ми, желая първо да ми се плати и след това изпращам до 24часа (ако предстоят почивни дни, не мога да изпратя пакет по обясними причини). Изпращам и веднага, при условие, че след като ми изпратят парите, предоставят снимана пощенската разписка, като и аз предоставям снимана такава винаги непосредствено след изпращането на пакет. Разменям, тъй като не съм тук да печеля, а за да си разчистя гардероба от дрехи, които са ми умалели или не ми допадат. Размяната може да става и едновременно от двете страни. Всички дрешки, които предлагам са нови или носени не повече от няколко (от 1 до 3) пъти, но са без хартиени етикети(имам навика да изхвърлям). Ами това е! ))
|
|
|
irini22
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #53 -: Март 29, 2011, 01:07:11 » |
Нагоре
|
Чудесно е, че се грижите за сайта, а по този начин косвено и за нас - потребителите. Аз, самата, съм привърженик на по-семплия и изчистен дизайн и на мен старият, нашарен, тъмно син фон ИЗОБЩО НЯМА да ми липсва... Ще повторя мнението на дамите преди мен, че концепцията е натоварващо ярка за очите, но ако трябва да дам съвет, ще се огранича само до предложението основната, по-голяма площ (под текстовата част) да е в по-тъмен, убит, дори ... просто т.сив цвят. Оттам нататък: заглавни полета, страничен фон и пр. могат да бъдат освежени дори с комбинации от типа "оранжево и лилаво". но това го решете ВИЕ, защото ако попитате 100 човека, ще получите 100 различни мнения. И угодия пак няма да има Още веднъж: поздравления за старанието и времето, което влагате и дано скоро всички се зарадваме на окончателния цветови вариант!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
veselina miteva
new user
Неактивен
Публикации: 130
на мама слънцата
|
|
« Отговор #54 -: Март 29, 2011, 07:39:20 » |
Нагоре
|
харесва ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #55 -: Март 29, 2011, 07:47:23 » |
Нагоре
|
аз ли свикнах с цветовете или сега са по-притъпени
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
Loreta
new user
Неактивен
Публикации: 201
Бъдете коректни!
|
|
« Отговор #56 -: Март 29, 2011, 14:11:23 » |
Нагоре
|
На белия фон и на мен ми са силни цветовете... Или фона да се затъмни ,или яркоста да се намали...ако може разбирасе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vili_zah
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #57 -: Март 29, 2011, 14:40:53 » |
Нагоре
|
ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВА,ЧЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО,НО ТЕЗИ ЦВЕТОВЕ НАИСТИНА МАЛКО МИ СА ПО-ИЗМОРИТЕЛНИ ЗА ОЧИТЕ. МОЕ МНЕНИЕ ВСЕ ПАК,НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ НИКОЙ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|