{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Каква отценка да поставя  (Прочетена 15425 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Март 28, 2011, 14:36:33 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте ,никога не съм предполагала че и аз ще пиша нещо лошо за някой ноо дойде момента.Винаги съм премълчавала когато са ме лъгали за не добра дрешка или непуснат запис (който никога не се пуска де) пия една студена вода ,ядосам се за малко и ми мине ,нооо сега съм много ядосана.Ето за какво става въпрос.
Една дама се записва за дрешка която продавам ,казва че иска да е вземе ,пиша й да мери хубаво за да няма недоразумения после.Писа ми че е мерила и е иска на 100% но запис неможела да пусне в сряда 23.03 а в четвъртък или петък тоест 24,03 .Казах и е няма проблем за което тя ми благодари .Аз пуснах пакета във петък защото бях болна и неможех по рано (бях е известила за това ).ПОвече комуникация нямаше ,писах и само че съм пуснала пакета ,това е.
Днес бях до пощата ,по моя си работа и реших да проверя за записа ,оказа се че няма запис .Прибрах се в нас влизам в сайта и чета следното писмо от дамата ,получих пакета дрешката е много хубава Благодаря и за подаръка (бях пуснала блузка като подаръче) .Утре ще ти пусна записа .ееееееееееее стига де писах и че не съм малумна маймуна да ме разкарва до пощите по 5 пъти и не е редно да ме лъже .Д а беше ми казала че няма да го прати ,няма проблеми.Тя ми отговаря че тона ки е груб и ми връща пакета ,не защото не и харесва покупката а защото съм груба.Пазя копие от писмата мои и нейни мога да ги пусна тук да видите дали ми е груб тона .Посъветвайте ме как да постъпя и каква отценка да поставя.
Сории за дългото писмо нооо с малко думи не става.
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #1 -: Март 28, 2011, 14:45:46 »
Раздели ТемаНагоре

ех приятелкоооо,рано или по-кьсно идва и тоя момент...аз на твое място щях да си изчакам записа и след това да го подчертая дебело в оценката!щом записа ти пристигне,няма как да сложиш отрицателна,можеш само да изкоментираш забавянето и да предупредиш останалите да си искат запис предварително,втория вариант е като види темата да ти се извини и обясни само на теб защо се е забавила,нали сме хора,зависими от обсоятелства и кво ли не в тая мизерна дьржавица,а има и трети вариант-ако е грубичка и тежкарее,си и рьгни това,което си намислила,като предупредиш вьз основа на какво...за мен важи пьрвия вариант де,досега никога не ми се е налагало да пиша отрицателна,макар че сьм имала повод ведньж...успех злато и си пести нервитееее! Kiss
ОПААА!!!ВРЬЩА ПАКЕТА ЗАРАД ГРУБ ТОН?!Е ТАЯ НЕ Е В РЕД!КОЯТО И ДА Е!КОЙ ЗНАЕ,Я Е НЯКОЙ БЕЗПАРКОВЕЦ,ДЕТО НЕ СМЕЕ ДА СИ КАЖЕ,ИЛИ ПЬК Е ХАРЕСАЛА НЕЩО ДРУГО ОТ ДРУГ...МИ РАЗМЕНЕНИ АДРЕСИ,РАЗВАЛЕНА СДЕЛКА-ЗА ОТРИЦАТЕЛЕН СИ Е ОТСЕКЬДЕ!
« Последна редакция: Март 28, 2011, 14:50:57 от rusamapaumna » Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #2 -: Март 28, 2011, 14:50:44 »
Раздели ТемаНагоре

Искам правилно да ме разберете ,аз не бързам за записа .Пратила съм пакета не след като съм получила запис а предварително. Проблема ми е следния .Защо ме лъже че го е пуснала и аз ходя да го търся .
Всички които са пазарили от мен знаят че като получат пакетчето тогава да ми пуснат записа .
Както съм чакала от човешка гледна точка 1 месец за парички не еднократно .
Защо ме лъжее ,това ми е проблема и сега ми връща пакета защото тона ми бил груб.Надявам се че поне пощенските си е поела (оставила в кутията)
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Март 28, 2011, 14:54:25 »
Раздели ТемаНагоре

всички които сме контактували с теб знаем що за човек си,знаем и качеството и сьстоянието на дрешките ти,така че-губещата е тя!перфектно отношение,хубави неща,ниски цени,разбиране,перфектна комуникация-ей това е изпуснала патицата!ич да не ти е,пиши си оценка,обесни на админа защо и това е Sad
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Март 28, 2011, 14:59:03 »
Раздели ТемаНагоре

Каква да бъде тя ,неутрална или отрицателна .
Чакам още мнения .
Активен

rusamapaumna
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #5 -: Март 28, 2011, 15:00:19 »
Раздели ТемаНагоре

за развалена сделка едностранно без предупреждение се поставя отрицателна!мнения дано видиш още,но сьм сигурна че няма да са по-различни!
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #6 -: Март 28, 2011, 15:15:46 »
Раздели ТемаНагоре

Казх ти да мериш внимателно Sad
Останах с впечатление че записа е пуснат и ходих до пощата да го търся .Естествено като последната малумна.Незнам защо  ,всеки чака да получи пратката (поне при мен е така) и тогава парите да изпрати ,пиша ти това не защото чакам да си купя хляб с тези пари а защото ще отсъствам около 20 дни и записа може да се върне при ътеб отново .
Както и да е ,вече си знам .
Успешна седмица .  
ТОНА ГРУБ ЛИ МИ Е ,ТОВА МИ Е ПИСМОТО ДО ДАМАТА ДНЕС .СЛЕД КАТО МИ ПИСА ЧЕ УТРЕ ЩЕ ПУСНЕ ЗАПИСА
На това писмо отговаора е :
пуснах ти пакета обратно,не защото не ми хареса,казах че е супер и това че ръкавите са ми малко къси не е проблем,но тона ти е супер неприличен,няма какво повече да пиша с теб съм приключила нещата си и за напред занм що за хора има тук,всеки си мисли че хоп щракне с пръсти и готово,да ама не е така
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #7 -: Март 28, 2011, 15:36:37 »
Раздели ТемаНагоре

Много обидчив народ се извъди напоследък Roll Eyes.Да се обидиш от това,че не си спазил уговорката с някого....меко казано ми се вижда несериозно Lips Sealed.Аз също мисля,че е редно оценката да бъде отрицателна - не може така:сега ми харесва,после като трябва да си платя не ми много харесва....и фръц -връщам го!
За мен ти си спазила твоята част от сделката - изпратила си пакета,а ответната страна освен,че не се е изплатила навреме има нахалството без предупреждение/КОМУНИКАЦИЯ/ да върне пакета ....
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #8 -: Март 28, 2011, 15:39:15 »
Раздели ТемаНагоре

Ааааааааа плясни една отрицателна,сделката е развалена по нейно желание,направо си е заслужена!Аз лично,не видях груб тон,а само някакво фръцкане от купувалката!
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Март 28, 2011, 15:42:00 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря Ви ,мацки
Чакам мнение и на АДМИН и пиша отценката ..
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #10 -: Март 28, 2011, 15:46:48 »
Раздели ТемаНагоре

По полека с оценките WinkПиша ти на лични Smiley
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #11 -: Март 28, 2011, 15:59:59 »
Раздели ТемаНагоре

По полека с оценките WinkПиша ти на лични Smiley

Ерия ако мислиш, че си ощетена можеш да поставиш отрицателна:
Цитат
- При некоректност от страна на потребител, този който е ощетен има право, по своя преценка да постави НЕГАТИВНА оценка посочвайки причината за поставянето (потребителят на когото бъде поставена Негативна оценка, заради некоректността от негова страна, НЯМА право да „връща жеста”).

Това е моето мнение.
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Март 28, 2011, 16:19:07 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря много за бързата намеса на АДМИНА .
Да изчакам ли нейната гледна точка или да пиша ..Или най-добре да почакам да ми дойде пакета за да видя поне пощенските дали си е поела за да поставя по цветуща отценка.
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #13 -: Март 28, 2011, 16:55:36 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря много за бързата намеса на АДМИНА .
Да изчакам ли нейната гледна точка или да пиша ..Или най-добре да почакам да ми дойде пакета за да видя поне пощенските дали си е поела за да поставя по цветуща отценка.

Както решиш Smiley
Активен

borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 759

Профил
« Отговор #14 -: Март 28, 2011, 17:48:05 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм въпросната потребителка,каквато искате оценка ми поставете,но не съм казала че съм пуснала запис в четвътък или петък,казах че ще пусна но такаи не успях,за което се извинявам,но никога не съм лъгала за нищо.Отрицателната ви оценка не ме плаши,но тона с който се обърнахте към мен беше повече от груб и неуместен,това е от мен нямам повече какво да ви кажа
Активен

КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО
Спазвам ред 3 часа,после давам напред

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: