{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Каква отценка да поставя  (Прочетена 13379 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Март 28, 2011, 17:54:19 »
Раздели ТемаНагоре

аз съм въпросната потребителка,каквато искате оценка ми поставете,но не съм казала че съм пуснала запис в четвътък или петък,казах че ще пусна но такаи не успях,за което се извинявам,но никога не съм лъгала за нищо.Отрицателната ви оценка не ме плаши,но тона с който се обърнахте към мен беше повече от груб и неуместен,това е от мен нямам повече какво да ви кажа
Казахте че ще го пуснете в четвъртък ,петък.А това че не сте успяли също не е проблем ,проблема е че дори не писахте че не сте имали възможност да го пуснете.
Тона го прочетоха всички а някои хора които трябва и с подробности ,никой не видя груб тон.
За мен темата е приключена ситуацията е ясна ..
Извинявам се на всички че ви занимах с темата.
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 759

Профил
« Отговор #16 -: Март 28, 2011, 17:57:36 »
Раздели ТемаНагоре

добре щом искате така,бях готова да преглътна миризмата на цигари,която е ужасна за човек,който никога не е пушил,това не казах,понеже щях да го изпера и готово,блузката подарък,миризмата на втора употреба дрехи няма как да се смени,и това си премълчах
Активен

КОРЕКТНА СЪМ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО
Спазвам ред 3 часа,после давам напред
borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Март 28, 2011, 18:15:33 »
Раздели ТемаНагоре

винаги,когато се пуска тема за някой всеки напда отсрещната страна без да знае за какво става въпрос,което не е правилно.А това ,че само с админите ме заплашвате е типична децка постъпка,вие като зряла жена се оправете с мен а не с админите,.Правете какво си искате,пишете каквото си искате,поставяйте каквато оценка си пойскате,аз знам че съм коректна и мн тук могат да го кажат,това че имате 1 или 2 потребителки,които ще застанат на ваша страна не ме плаши по никакъв начин,знам за себеси каква е ситуацията и няма да обяснявам на никой,.
Активен

bibkaribka
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 880

Профил
« Отговор #18 -: Март 28, 2011, 18:17:39 »
Раздели ТемаНагоре

добре щом искате така,бях готова да преглътна миризмата на цигари,която е ужасна за човек,който никога не е пушил,това не казах,понеже щях да го изпера и готово,блузката подарък,миризмата на втора употреба дрехи няма как да се смени,и това си премълчах
Моля за извинение,но в момента Вашия тон е груб.Как пък допреди да Ви попита потребителката дали й е пуснат записа нямаше проблем с дрешките и после Ви замирисахте и ги върнахте? Недоумявам.... Huh?
....пък достатъчно добре познавам Деси за да зная,че тя не ползва дрехи втора употреба/но това е друга тема/
Не Ви познавам и не мислете ,че реагирам лично към Вас ,но в случая за мен постъпвате некоректно - не сте спазили уговорка!
Активен

не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС
коректна съм и очаквам същото

не пращам неща,които аз не бих си купила
borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Март 28, 2011, 18:18:44 »
Раздели ТемаНагоре

КАЗВАТЕ ЧЕ СЪМ ДВУЛИЧНА,НО БЪРКАТЕ НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗАЛА ЧЕ РЕХИТЕ НЕ МИ ХАРЕСВАТ,ХУБАВИ СА,КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА,НО НЕ МИ ХАРЕСА МИРИЗМАТА,оооооооооо ама я какво се занивам с някой който не му се свири по свирката
Активен

borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Март 28, 2011, 18:20:33 »
Раздели ТемаНагоре

не съм и писал преди това за миризмата,понеже не исках да я обидя,якенцето ми хареса,затова
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Март 28, 2011, 18:30:26 »
Раздели ТемаНагоре

Абе ,мила казах ти дрехите ще пратя директно на Админа за да предцени той на какво миришат.
Неискам да става достояние на всички но не пазаря от дрехи 2ра употреба както се изрази на лични..Имам прекрасната финансова възможност да пазаря от скъпи магазини и Европа .
Дори от тук съм пускала обяви че търся конкретни марки.
Защо веднага не каза че ти миришат ? Ще ги изпратя и до арменския поп за да реши какви са дрехите.
Друг е въпроса че ръкавите са ти къси и затова не го искаш но можеше човешки да ми кажеш ивърнеш.
Стига си ровила излишно е .. Нека другите предценят какви са дрехите ,съжалявам неможах да ти ги напръскам с Нарцисо Родригес ако съм знаела че си с изтънчен нос и нещо което не ти става ще ти замирише на лошо ,щях да го направя
Всъщност тук стана традиция някой като не хареса нещо да каже че е от 2ра употреба ..Но не минава ,измисли нещо друго .Да в нас се пуши но не в гардероба .Божеее колко сте жалка ,карате ме да пиша неща които са смешни за аудиторията .
« Последна редакция: Март 28, 2011, 18:37:16 от eria » Активен

borislav
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Март 28, 2011, 19:18:28 »
Раздели ТемаНагоре

power user
**
Активен Активен

Публикации: 807

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: borislav -: Днес в 19:54:47 »
   Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
С луди хора които не си вземат редовно лекарствата немога да се оправя затова се търси помощ от лекар ( в случая Админ) Виновна си и лъжкиня при това ,това е мое мнение и никой неможе да ми го промени.Пък тръгнала да пише че биле 2ра употреба хахахахахахаха
Аз не бих купила и торбичка от ВУ ако съдиш по себеси че се обличаш от там и виждам добре знаеш как миришат дрехите от там.
Взе да ми се оправя настроението за предстоящата ми празнична вечер .благодаря ти за което:))
Пий си хапчето и хубава вечер

http://93.123.36.75/ppc/member.php?uid=75082
eria
power user
**
Активен Активен

Публикации: 807

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: borislav -: Днес в 20:01:07 »
   Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Моята отценка ще бъде премахната Smiley))) Но лъжливия човек си ти .Значи имаше време да вземеш пакета днес а нямаше време  да пуснеш запис ,или по добре така да измуфтиш някой ..Е не уцели човека

http://93.123.36.75/ppc/member.php?uid=75082

ето четете щом искате да имате за какво да говорите,луда без време ме изкараха,защо ще си премахаш оценката нека седи да видят хората що за човек съм,не ме плаши тази оценка бе мила,не го ли разбра,ако искаш 5 ми сложи но хората си ме знаят каквато съм,то си личи.А пакетите ми ги носят в нас,не ходя аз до пощата
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #23 -: Март 28, 2011, 19:24:06 »
Раздели ТемаНагоре

Айде и аз да се намеся Smiley

Борислав какво попречи да пишете на ериа, че не сте успели да пратите запис в четвъртък, петък ? - за мен това си е лъжа. Ако бяхте драснали едно ЛС "Не успях да пусна запис днес, моля да ме извиниш", нямаше да ви се изтърка клавиатурата.
 Какво попречи да й кажете още в началото "Сори ама ми мирише на цигари", дори и да не го върнете, а просто да го споменете ?
То пък като сте в грешка не на цигари ами и на лай..а ще ви мирише.
На всичкото отгоре като няма за какво да се хванете намирате кусури и на подаръците.

И да познавам ериа виртуално, момичето ме чака 1 месец да й платя 27 лв, споменах и за дребна забележка на стоката и тя веднага ми предложи да й я върна, защото не я е видяла !!! Ама на мен си ми харесваше и си ползвам нещото Smiley
« Последна редакция: Март 28, 2011, 19:29:03 от emi9 » Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Март 28, 2011, 19:25:38 »
Раздели ТемаНагоре

Затова пък можеш добре да лъжеш че пускаш парите Smiley) ВЕрно то май аз съм лудата че ти повярвах Sad
Активен

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Март 28, 2011, 19:29:44 »
Раздели ТемаНагоре

Айде и аз да се намеся Smiley

Борислав какво попречи да пишете на ериа, че не сте успели да пратите запис в четвъртък, петък ? - за мен това си е лъжа. Ако бяхте драснали едно ЛС "Не успях да пусна запис днес, моля да ме извиниш", нямаше да ви се изтърка клавиатурата.
 Какво попречи да й кажете още в началото "Сори ама ми мирише на цигари", дори и да не го върнете, а просто да го споменете ?
То пък като сте в грешка не на цигари ами и на лай..а ще ви милише.
На всичкото отгоре като няма за какво да се хванете намирате кусури и на подаръците.

И да познавам ериа виртуално, момичето ме чака 1 месец да й платя 27 лв, споменах и за дребна забележка на стоката и тя веднага ми предложи да й я върна, защото не я е видяла !!! Ама на мен си ми харесваше и си ползвам нещото Smiley
Точно това имах предвид ,защо на секундата не ми каза че миришат на цигари ВУ и т.н .Няма проблеми връща ми ги ,въпреки че не миришат на това за кето твърди .Мога да го докажа на всеки .Не бях и за парите ,всички го знаят дори в момента чакам дама за сумичка ,но дамата си каза няма ще имам еди кога си ,къв е дерта ще я изчакам и месец ако трябва .Но борислав взя да търси под вола теле ,няма да го намери .
Активен

Foxy1
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 288

Профил
« Отговор #26 -: Март 28, 2011, 19:49:10 »
Раздели ТемаНагоре

винаги,когато се пуска тема за някой всеки напда отсрещната страна без да знае за какво става въпрос,което не е правилно.А това ,че само с админите ме заплашвате е типична децка постъпка,вие като зряла жена се оправете с мен а не с админите,.Правете какво си искате,пишете каквото си искате,поставяйте каквато оценка си пойскате,аз знам че съм коректна и мн тук могат да го кажат,това че имате 1 или 2 потребителки,които ще застанат на ваша страна не ме плаши по никакъв начин,знам за себеси каква е ситуацията и няма да обяснявам на никой,.
Ситуацията е повече от ясна - не е нужно човек да има симпатии към едната или другата страна, за да прецени, че сте НЕКОРЕКТНА- взели сте си пакета, но не сте пуснали записа!!! Значи имахте време за едното, но да отскочите до другото гише- не  Wink Демек, чакай да се прибера, да го огледам ,да го измеря, па ако нещо съм объркала в преценките, да го върна по някаква  причина...Ако ли ми харесат и станат, ще ги платя утре...другиден. И понеже дамата отреща се е възмутила от това ви поведение и е вкарала(оправдано) груб тон , сега се правите тук на ...ощипаната монахиня от ордена на кармелитките ..Аееее н,ема нужда! Аз бих ви зашила отприцателната , ама в полет , честно !!  (evil3)
Активен

Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния.
Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка.
Аз също ще ви дам своя.
Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката  на лични.Приятно пазаруване Smiley

eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #27 -: Март 28, 2011, 19:57:40 »
Раздели ТемаНагоре

Дааа ,аз сложих отрицателна но дамата с  изтънчен нос си промени веднага нейната от пол.от ми сложи отрицателна ..
Поне вече ще знаете че у дома се пуши единствено и само в детската в гардероба .И ако видите че дрехите  са от дъщеря ми значи миришат на цигари ,а пратя ли ви подарък от ВУ е ..Ако липък все пак решите да ги вземете ,поносете ги седмица ,две и ми ги върнете ,разбира се парите няма да ми пращате и добре ще ме лъжете че сте ги пратили.Smiley
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТЪРПЕНИЕТО ДА ЧЕТЕТЕ
Желая на всички ви хубава и весела вечер ,аз като се прибера сутринта ще надникна да видя да не би на конски фъшкий да са замирисали  дрехите ми >Smiley))))))))))
Активен

rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #28 -: Март 28, 2011, 20:11:44 »
Раздели ТемаНагоре

борислав,страхотна антиреклама си направи!!!и аз сьм пращала дреха на марго 306 миришеща за нея на цигари,ма се извиних като човек,който няма как да прави разликата,махни и ти с рька и кажи"е просто между нас не се получи"-имай сьрце да го направиш,ще тушираш ситуацията,а не"не ми пука",щот ако не ти пука-фащай свет кьм другия сайт-там са свикнали на подобни разправии,тук се сьобразяваме с правилата все още!егати простите хора-кой ще иска контакт с такива в последствие?!
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
eria
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Март 28, 2011, 20:26:47 »
Раздели ТемаНагоре

И темата не беше на какво са миришели дрехите ми а за лъжата ,пратих парите а всъщност не са пратени .
Борислав нямаше какво друго да каже в нейна защита и започна с миризмите .
Не съм писала отрицателна защото така ми е кеф ,а защото за мен е ЛЪЖКИНЯ
КОйто ги иска за проба да види на какво миришат пращам ги след като ги получа обратно ,само да не се окааже че ще ги пусне другата седмица ,след временно ползване.
Активен

Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: