Изглежда ми "върви" напоследък, толкова години не съм поглеждала раздела некоректни, а сега ми се налага за месец два пъти да пиша, жалко!
Въпросната потребителка е пуснала обява с лоши снимки, риза която няма снимка на която да се види цялата. След като уточнихме размерите, очаквах да ми обясни някак как било закопчаването понеже не е стандартно. Чаках едно денонощие да ми отговори, отговора който получих обаче е
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: Мери -: Вчера в 13:09:24 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Цитат Отговор Премахни
--------------------------------------------------------------------------------
Съжалявам мила,не мога да чакам повече,има и друга желаеща.Пратих ти на е-поща,но не си на линия а момичето иска да реша.Ако си харесаш нещо друго пиши.Приятен ден!
При положение че предната вечер беше влизала, но не е сметнал з нужно да ме удостои с отговор, на следващия ден продава ризата под носа ми. Считам го за крайно некоректно! Трудно намирам подходящ размер, ризата ми беше нужна за работа. Не мисля че трябва да бързам да купя нещо, за което не съм наясно как изглежда, само защото ще ми стане.
п.п. Отивам на работа, да не се сметне отсъствието ми погрешно отново!