Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Март 31, 2011, 17:35:53 » |
Нагоре
|
И като за предстоящ Рожден ден на любимия ни сайт - 13 април нека забавлението започне още сега.
Забавни номинации
Всеки потребител може да номинира в дадена категория до 3 човека. Един и същи човек може да бъде номиниран в няколко различни категории. Номинациите се правят в един пост, който при нужда може да се редактира. Срокът за номиниране е до 3 април 2011 г. 20.00 ч. В анкетите ще участват всички номинирани потребители с повече от един глас.
1. Мис Стайлинг - аватар, подпис 2. Мис Добродушко 3. Мис Пристрастена - прекарващ по-голямата част от времето си в сайта 4. Мис Луд умора няма - щур и забавен 5. Мис БГ Домакиня - Вашият любимец
Екипът на сайта има право на участие.
|
|
« Последна редакция: Април 08, 2011, 06:33:24 от Фло »
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #1 -: Март 31, 2011, 17:36:49 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - 2. Мис Добродушко - 3. Мис Пристрастена - 4. Мис Луд умора няма - 5. Мис БГ Домакиня - Копирате и попълвате. Кой сега е номер 1?
|
|
« Последна редакция: Март 31, 2011, 17:48:14 от Фло »
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #2 -: Март 31, 2011, 18:02:22 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - 2. Мис Добродушко - Nikovat 3. Мис Пристрастена - emi9 4. Мис Луд умора няма - aneliq38 5. Мис БГ Домакиня - black_ice Стайлингът не ме впечатлява особено, затова не мога да го измисля в момента, но по-късно може да си добавя, ако измисля, нали
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Март 31, 2011, 18:22:06 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - 2. Мис Добродушко - Nikovat 3. Мис Пристрастена - emi9 4. Мис Луд умора няма - aneliq38 5. Мис БГ Домакиня - black_ice Стайлингът не ме впечатлява особено, затова не мога да го измисля в момента, но по-късно може да си добавя, ако измисля, нали Човекът, който може да се забавлява и е номер 1 е emi_9eni. Поздравления! Може да се добави по-късно, а може и така да си остане.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #4 -: Март 31, 2011, 18:39:23 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - Dacetoooooo-подпис 2. Мис Добродушко -Lusi12345 3. Мис Пристрастена -emi9 4. Мис Луд умора няма -rusamapaumna 5. Мис БГ Домакиня - Поли Дано не се обиди някой!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Илейн
Пращам на първия писал ЛС след ЗАПИС и по лично усмотрение!
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Разгледайте другите ми обяви.
|
|
« Отговор #5 -: Март 31, 2011, 21:47:03 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - Dacetoooooo-подпис 2. Мис Добродушко -Lusi12345 3. Мис Пристрастена -emi9 4. Мис Луд умора няма -rusamapaumna 5. Мис БГ Домакиня - Поли Дано не се обиди някой!
|
|
|
Активен
|
Разгледайте и другите ми обяви.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Март 31, 2011, 22:27:50 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - dacetoooooooooooo, sweet _girl71 -заради кокичетата 2. Мис Добродушко - emi_9eni, eternity, Nikovat 3. Мис Пристрастена - Криси09 (нищо, че напоследък липсва), Barbarona 4. Мис Луд умора няма - eria, rusamapaumna, stefani220609 - всъщност целият "луд" отбор 5. Мис БГ Домакиня - doublemama, Поли (ей много награди ще обере тая девойка ), emi_9eni Кой сега е номер 1? - аз естествено Всъщност повечето, с които съм общувала са мис (някои даже и мисис) за мен. Контактите, които създадох тук са незаменими. На модераторките - браво момичета, на шефа - Шефе ти си мъж на годината Трябваше да е забавно................ ПП Благодаря за номинациите
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2011, 14:07:48 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #7 -: Април 01, 2011, 12:17:05 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - la vida loca 2. Мис Добродушко - dacetooooo 3. Мис Пристрастена - emi9 ,eria 4. Мис Луд умора няма - rusamapaumna 5. Мис БГ Домакиня -emi9 ,Поли Ще допълня. Еми благодаря
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2011, 12:19:19 от sweet_girl71 »
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
ели
kote_81
power user
Неактивен
Публикации: 749
:)
|
|
« Отговор #8 -: Април 01, 2011, 12:31:28 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - sweet_girl71 2. Мис Добродушко - Поли; Илейн 3. Мис Пристрастена -kokonata ;ЕЛКА 4. Мис Луд умора няма - Dacetoooooo- 5. Мис БГ Домакиня -musi
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #9 -: Април 01, 2011, 12:54:26 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - margafraca 2. Мис Добродушко - dacetoooooooooooo 3. Мис Пристрастена -slamcho_,emi9 4. Мис Луд умора няма - nmomchilova 5. Мис БГ Домакиня - dacetooooooooooo Tова е от мен и успех на всички.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #10 -: Април 01, 2011, 14:12:06 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг --> Фло --> аватар 2. Мис Добродушко --> Nikovat 3. Мис Пристрастена --> emi9 4. Мис Луд умора няма --> rusamapaumna 5. Мис БГ Домакиня --> Поли Успех, момичета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #11 -: Април 01, 2011, 14:13:34 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг - dacetoooooooo 2. Мис Добродушко - ROSIDINKOVA . KickFish . Barbarona 3. Мис Пристрастена - SILVENA 4. Мис Луд умора няма - ERIA . BIBKARIBKA . stefani220609 . rusamapaumna . 5. Мис БГ Домакиня - Поли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Април 01, 2011, 15:47:27 » |
Нагоре
|
Интересно
100 човека гласуваха в анкетата, а тук 10.
Ако имате притеснения пращайте ми номинациите си на лично съобщение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #13 -: Април 01, 2011, 15:57:10 » |
Нагоре
|
. Мис Стайлинг --> Фло -->Поли,но да си вьрне динята с цепката!!! 2. Мис Добродушко --> ruki1980 3. Мис Пристрастена -->mimen4eto-от нея никой не е по-активен,само емо чолаков,щот му се налага!! 4. Мис Луд умора няма --> dacetooooooooo/достатьчно О-та ли са?-аз влагам друг смисьл тук,като"накьде без мен":Д 5. Мис БГ Домакиня -->я погледнете кой е на диета,пьк тьрси купички за крем-карамел?!това е ТЯ:д-alexok ФЛО беее,ето-взех си забележката навьтре,и аз имам мнение,пьк даже сьм и страаашно добронамерена/добре сьм се намерила,щот сьм загубена/ alexok-злато,не се сьрди-номинирах те щот се топиш сьс севьн-омни-потенса,ма ше се потиш над крем-карамела
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2011, 15:59:47 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
panda7
power user
Неактивен
Публикации: 276
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #14 -: Април 01, 2011, 16:53:59 » |
Нагоре
|
1. Мис Стайлинг -zorniza 2. Мис Добродушко -milkata83 3. Мис Пристрастена -Nikovat 4. Мис Луд умора няма -Криси09 5. Мис БГ Домакиня - Поли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|