|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Април 05, 2011, 12:19:52 » |
Нагоре
|
Браво,нека да са живи и здрави и много,много успех и късмет и на двамата!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #2 -: Април 05, 2011, 12:24:00 » |
Нагоре
|
Бравооооооооооо! Живи и здрави бебока и цялото семесиство! Да расте здраво и щастливо дете! Безгрижно детство и ного радост на цялото семеиство!
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #3 -: Април 05, 2011, 12:26:15 » |
Нагоре
|
ЧУДЕСНА НОВИНА,НА ФОНА НА ВСИЧКО В НАШАТА" СКЪПА" РОДИНА,ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #4 -: Април 05, 2011, 12:37:35 » |
Нагоре
|
Честит нов член на екипа! Да са живи и здрави и мамата и бебето, да расте усмихнато и здраво за радост на всички около него.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
|
« Отговор #5 -: Април 05, 2011, 12:56:13 » |
Нагоре
|
Честито на цялото семейство! Да е живо и здраво бебето и всички около него!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Април 05, 2011, 12:56:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonkata
new user
Неактивен
Публикации: 20
Моят бонбон Криси :)
|
|
« Отговор #7 -: Април 05, 2011, 13:00:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
|
|
« Отговор #8 -: Април 05, 2011, 13:28:39 » |
Нагоре
|
еха това е чудесна новина , да са живи и здрави ,едно щастливо и безгрижно детсво на бебчо много голямо честото на близките
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #9 -: Април 05, 2011, 13:32:01 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Април 05, 2011, 14:39:16 от WINKS »
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #10 -: Април 05, 2011, 13:32:53 » |
Нагоре
|
живи и здрави да са,само такива новини да виждаме,от това да дадеш живот на някого или нещо,няма нищо по-смислено в тоя живот!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #12 -: Април 05, 2011, 13:53:32 » |
Нагоре
|
Ох от тоооолкова време я чакам тази новина. Скокче честита рожба. Здраве, здраве и късмет и на теб и на бебо и на Мими
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #13 -: Април 05, 2011, 14:17:43 » |
Нагоре
|
Супееееер !!!! Най-накрая дочакахме !! СКОКЧЕ ЧЕСТИТО МИЛА !!!! анимационные картинки - ЦветыДа ви е живо и здраво ,като мама духовито и много да ви радва !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #14 -: Април 05, 2011, 14:35:01 » |
Нагоре
|
Честито и от мен! Бъдете живи,здрави и много щастливи! анимационные картинки - Цветы
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
|