emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Април 12, 2011, 21:47:27 » |
Нагоре
|
Не му казвай шиши, много си е добре бебо Един здрав и едър бебешор
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #34 -: Април 12, 2011, 22:05:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #35 -: Април 12, 2011, 22:25:10 » |
Нагоре
|
Голямо бебе,евала.Да не вярва човек на фона на каката Моя голям Иванчо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #36 -: Април 12, 2011, 22:32:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #37 -: Април 13, 2011, 13:48:45 » |
Нагоре
|
Най-прекрасния момент! С най-голямото чудо на света! Тези малки душички осмислят живота ни, правят ни по-силни и издръжливи За тях живеем! Да са ти живи и здрави дечицата, Скоки! С първото е голяма хамалогия, но с второто вече с целия натрупан опит ти е по-леко и някакси повече се наслаждаваш на бебешките месеци Надявам се Казвам го от личен опит
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #38 -: Април 13, 2011, 14:22:00 » |
Нагоре
|
Честито и от мен Скоки!!! Много послушен да бъде малкия голям сладур и каката да помага, и само радостни моменти да ви носят!!!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #39 -: Април 13, 2011, 14:35:05 » |
Нагоре
|
е, гооооолям красавец (като каката) , много радост за цялото семейство
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #40 -: Април 14, 2011, 09:25:40 » |
Нагоре
|
Здравейте приятели, Днес сутринта нашата модераторка Скоки е родила момченце. Майката и бебето са добре и всички се радваме за тях. И на двете пожелаваме многоооо успехи в живота. Еее, браво на Скоки - тъкмо се чудех къде изчезна моята любимка... Значи всичко е шест, и вече освен Скоки, си имаме и ..Скокчо . Да са живи, здрави и щастливи
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #41 -: Април 14, 2011, 22:00:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #42 -: Април 14, 2011, 22:00:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #44 -: Април 15, 2011, 21:04:23 » |
Нагоре
|
Мерси на всички бебчо слуша ама каката ми е проблемна че много ревнува и когато го държа започва да се бута в мен и да иска нея да я гушна и едни крокодилски сълзи като зарони се чудя какво да я правя съвет от майчица на породени:гушкай повече каката Марти е бебе-яде,спи,и пълни памперса.Каката обаче може а го намрази,ако отделяш повече внимание на него.Радвай му се тя докато спи Смешно е,но това е тъжната истина.Като стане Марти на 1г. и половина-2г. така ще е.После ще станат приятели и ще те побъркавт теб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|