desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Април 06, 2011, 13:31:57 » |
Нагоре
|
Момичета има нова игра с награди!Хайде да се наредим и тук Това съм аз www.notraxe.com/vote.php?id=desiplamenОчаквам ви
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #1 -: Април 06, 2011, 13:45:11 » |
Нагоре
|
desiplamen ти благодари, че му добави +1 успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #2 -: Април 06, 2011, 14:48:35 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тук www.notraxe.com/vote.php?id=bankova87desiplamen ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Април 06, 2011, 15:02:02 » |
Нагоре
|
bankova87 ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Април 06, 2011, 15:02:59 » |
Нагоре
|
desihd ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #6 -: Април 06, 2011, 16:00:19 » |
Нагоре
|
bankova87 ти благодари, че му добави +1
desihd ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #7 -: Април 06, 2011, 17:08:19 » |
Нагоре
|
desiplamen ти благодари, че му добави +1 bankova87 ти благодари, че му добави +1 desihd ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #8 -: Април 06, 2011, 17:53:31 » |
Нагоре
|
Айде и аз тук: www.notraxe.com/vote.php?id=rivalkaСега ще ви цъкна другите,че първо само на desiplamen дадох. Тук вижда ли се кой ти е дал, май не а?
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #9 -: Април 06, 2011, 18:03:09 » |
Нагоре
|
http://www.notraxe.com/vote.php?id=emi9 и аз, и аз едит : Нацъках ви, ама нещо не схващам. Може да се гласува веднъж на 24 часа, което ще рече, че ако сама си давам точки, телефонът, който искам ще е мой след хмммм 55 години
|
|
« Последна редакция: Април 06, 2011, 18:09:28 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Април 06, 2011, 21:12:10 » |
Нагоре
|
rivalka ти благодари, че му добави +1
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #11 -: Април 06, 2011, 21:13:14 » |
Нагоре
|
засега се очертава тъпа,защото само за 20лв си струва да събираш... В награди.ус поръчах 5лв и след 2 дни дойде известието.Ще се пренасочвам към там.В наградите.нет. от 02 м. поръчани 5лв ще ги пратят в края на април
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Април 06, 2011, 21:14:07 » |
Нагоре
|
emi9 ти благодари, че му добави +1 Mомичета,в страницата им във фейсбук пишат админите,че скоро ще има и чат!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #13 -: Април 06, 2011, 22:32:18 » |
Нагоре
|
засега се очертава тъпа,защото само за 20лв си струва да събираш... В награди.ус поръчах 5лв и след 2 дни дойде известието.Ще се пренасочвам към там.В наградите.нет. от 02 м. поръчани 5лв ще ги пратят в края на април Добре де, аз получих някакви 5лв. от Русе.От къде ли са тогаа, освен от Спе4ели ме, ама тях ги бях и забравила
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #14 -: Април 07, 2011, 06:40:56 » |
Нагоре
|
desiplamen ти благодари, че му добави +1 bankova87 ти благодари, че му добави +1 desihd ти благодари, че му добави +1 rivalka ти благодари, че му добави +1 emi9 ти благодари, че му добави +1
Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
|
|