staneva
• Добрите думи може да са кратки и лесни за казване, но ехото им е наистина безкрайно,
new user
Неактивен
Публикации: 191
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Април 07, 2011, 19:57:33 » |
Нагоре
|
Ох изморих се вече .На тази опашка няма да се наредя(not6) По цял ден и после се чувствам гузна,че не обръщам достатъчно внимание на детето.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #16 -: Април 07, 2011, 20:53:26 » |
Нагоре
|
bankova87 ти благодари, че му добави +1 desihd ти благодари, че му добави +1 Може да гласувате веднъж на всеки 24 часа! rivalka- Може да гласувате веднъж на всеки 24 часа! emi9 По-късно ще цъкна и вас
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #17 -: Април 07, 2011, 22:12:00 » |
Нагоре
|
и аз гласувах за всички Но да попитам,нужно ли е да се дава доказателство...?
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #18 -: Април 07, 2011, 22:39:40 » |
Нагоре
|
Моля ви ,момичета остават два дни до финала,дайте ми по една точка http://abvto.com/vote/shico-5982.html
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #19 -: Април 08, 2011, 08:39:15 » |
Нагоре
|
и аз гласувах за всички Но да попитам,нужно ли е да се дава доказателство...? На мен лично не ми трябва
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Април 08, 2011, 13:02:41 » |
Нагоре
|
и днес глсувах и на мен не ми трябва доказателство честно казано не ми се и дава,зщото толкова много игри санаха,че......но ако все пак някой иска да ми пише
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Април 08, 2011, 21:30:23 » |
Нагоре
|
И аз гласувах за всички!няма нужда от доказателства според мен!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #22 -: Април 09, 2011, 13:53:40 » |
Нагоре
|
дано не ставам нахална,но остават по-малко от 1ден 8часа до финала, моля ви момичета,дайте своя глас. П.П. На всеки час пускам точка за всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Април 09, 2011, 14:03:36 » |
Нагоре
|
и тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Април 10, 2011, 12:47:29 » |
Нагоре
|
и днес
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Април 11, 2011, 09:23:54 » |
Нагоре
|
Гласувах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Април 11, 2011, 12:37:34 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Април 12, 2011, 10:22:22 » |
Нагоре
|
гласувах и тук Момичета,в http://nagradivote.ovo.bg/ може да се разменят точки и за тази игра.Дайте си линковете на момчетата да ви запишат-по-лесно се събират точките така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Април 12, 2011, 14:17:29 » |
Нагоре
|
и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|