springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Април 09, 2011, 20:39:20 » |
Нагоре
|
Момичета, споделете колко ви е излязло получаването или пращането на количка? Мамата трябва да ми я прати от Добрич, чудя се кой куриер да ползвам, пощи ли...Смятам с тарифните калкулатори на куриерите, но се получават едни космически суми..Количката тежи 6 кг, лятна е.
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Април 09, 2011, 20:47:41 » |
Нагоре
|
И двата пъти ми излезе към 9 лв с Еконт за количка около 9 кг. Най-евтино е по автобус
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Април 09, 2011, 20:59:28 » |
Нагоре
|
9? Звучи добре, аз си мислех поне 20.
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Април 11, 2011, 15:42:59 » |
Нагоре
|
emi9, благодаря, че се включи , надявам се да може по пощенската тарифа на Еконт, макар че пише, че пратката трябва да е до 60 см, пък количката сгъната си е към 100...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Април 11, 2011, 16:06:31 » |
Нагоре
|
emi9, благодаря, че се включи , надявам се да може по пощенската тарифа на Еконт, макар че пише, че пратката трябва да е до 60 см, пък количката сгъната си е към 100... Май няма да минеш по пощенската В сайта на Еконт си има калкулатор, смея да твърдя, че е доста точен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Април 11, 2011, 16:19:40 » |
Нагоре
|
ихххх
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Април 11, 2011, 16:24:04 » |
Нагоре
|
ихххх Сета те видях, че си от Варна............. Ми то Добрич е на един ... разстояние. Няма ли нещо като маршрутки или някой неин или твой познат да пътува в тази посока
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Април 11, 2011, 16:38:53 » |
Нагоре
|
има, мила, но майката предпочита този вариант..иначе има и как безплатно да мия доставят по Етап, ама...Та търся по-евтин начин с куриер, не ми е удобно да я разкарвам. Надявах се и още хора да се включат с мнения, нали е сайт за взаимопомощ, ама...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Април 11, 2011, 16:40:54 » |
Нагоре
|
има, мила, но майката предпочита този вариант..иначе има и как безплатно да мия доставят по Етап, ама...Та търся по-евтин начин с куриер, не ми е удобно да я разкарвам. Надявах се и още хора да се включат с мнения, нали е сайт за взаимопомощ, ама...
Има как да ти я доставят безплатно, пък майката не желае да отстъпи. Или се притеснява за парите или има нещо гнило !!! Искай опция "отвори и виж", че аз имах едни премеждия с една количка.......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Април 27, 2011, 15:25:21 » |
Нагоре
|
Ти сигурно си я получила количката, но да кажа, че аз миналата година по влака я пратих като колетна пратка и ми излезе 8 лв. , става въпрос за масивна комбинирана количка. Момичето ми изпрати запис предварително за 130 лв., нещо, което аз не бих направила, признавам си , но тя ми се довери и после по влака и я пратих.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Април 27, 2011, 15:56:26 » |
Нагоре
|
така, да кажа..пратиха ми я с Еконт с наложен, излезе 10 лв, дано помогна на някой друг с инфото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shushamusha
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #11 -: Май 04, 2011, 22:48:06 » |
Нагоре
|
Здравей! Искам да поясня, че ако искаш количката да бъде изпратена по Еконт с опция ОТВАРЯНЕ, задължително трябва да бъде КУРИЕРСКА ПРАТКА, защото при малките пакети и колетна пратка няма подобна опция. Тъй като и аз се интересувах за моята количка, колко ще излезнат куриерските, разбрах от служителката на Еконт, че размера няма да бъде взет под внимание. Така че остават килограмите и наложения платеж, който е препоръчителен при по-големи и скъпи пратки. Сумата, която ще ти излезе в крайна сметка зависи от това на каква цена е количката, която ще купуваш. Ще ти дам пример: Количката ти струва 60лв. и тежи 6кг. До 10кг. тарифата е 5лв. Като ги прибавиш към 60те лв. стават 65лв. Наложения платеж е 1% от сумата за наложен платеж, т.е. 0.65лв. Прибавяш ги към 60лв и става 65.65лв. Прибавя се и 1.2% за превод на паричките, което е още към 0.80лв. Сумираш и получаваш 66.45лв. или грубо 67лв, т.е. 7лв ти излизат куриерските. По Еконт не чакаш, изпращаш и получаваш бързо. Не знам колко струва количката, но направи изчисленията по този начин. Дано да съм ти била полезна. И на мен ми беше много трудно, но сега взех да се ориентирам. Само не знам опцията ОТВАРЯНЕ дали се заплаща и как. Успех в покупката ако не си я осъществила още. Може и да съм закъсняла.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|