|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Април 13, 2011, 05:36:49 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден мой любим сайт,пожелавам още много рождени дни за радост на всички,които ползваме сайта и най-вече за създателя,Благодаря и Честито!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #3 -: Април 13, 2011, 06:45:56 » |
Нагоре
|
Пожелавам много,много успехи на Нашия прекрасен и уникален сайт!!! Благодаря за всяка една секунда,която имах възможността да прекарам тук.И за дните,в които ще продължавам да присъствам с огромно желание и положителна нагласа!!! Успех... и издръжливост!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
belleamie
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #4 -: Април 13, 2011, 07:05:13 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #5 -: Април 13, 2011, 07:26:20 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ МНОГО ЗДРАВЕ ,КЪСМЕТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ХУБАВИ МОМЕНТИ И СРЕЩИ ТУК.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИЯ САЙТ
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
tinkarbel
new user
Неактивен
Публикации: 13
|
|
« Отговор #6 -: Април 13, 2011, 07:29:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #7 -: Април 13, 2011, 07:37:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #8 -: Април 13, 2011, 07:41:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #9 -: Април 13, 2011, 07:50:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #10 -: Април 13, 2011, 07:55:58 » |
Нагоре
|
Честит рожде ден а Домакинята, скоро и аз ще правя 1 година тук .................(леле как минава времето)
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #11 -: Април 13, 2011, 07:58:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
cherry79
new user
Неактивен
Публикации: 149
|
|
« Отговор #12 -: Април 13, 2011, 08:00:30 » |
Нагоре
|
Честит Рожден Ден и от мен,пожелавам на сайта да се развива и расте все так а!!!На всички пожелавам много здраве и успех!!!
|
|
|
Активен
|
покупката е с предимство пред размяна.
|
|
|
la vida loca
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #13 -: Април 13, 2011, 08:04:38 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден, БГдомакиня В спорта се казва "старт". В литературата - "увод". В операта - "увертюра". А в живота, може би "начало". ... Преди година БГдомакиня направи "началото" успешно ... Пожелавам на този прекрасен сайт (който се превърна и в "моя" сайт) все повече успехи ... и най-вече ЗДРАВЕ на Човеците стоящи зад него!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #14 -: Април 13, 2011, 08:05:39 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО САЙТЧЕ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА НАШИТЕ ДОМАКИНИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СЕ РАДВАМЕ НА УЮТНИЯ ДОМ ,КОЙТО НИ СЪЗДАДОХА!НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ И НЕПОЗНАТИ,ПАК ЗДРАВЕ И МНООГО ЩАСТИЕ!ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И НАЗДРАВЕ,НАПРЕД И ВСЕ НАПРЕД!!!! красивые картинки - Цветы красивые картинки - Цветыкрасивые картинки - Открытый альбом красивые картинки - Цветы
|
|
« Последна редакция: Април 13, 2011, 08:10:38 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
|