Здравейте!
Първо да честитя първата годишнина на сайта!
Да има все повече потребители и всички коректни, както и много продажби! Успех!
Бих искала да споделя моя проблем.
Продадох едни пантофки на потребителка maxi07 - потребителка със задоволителни оценки. Това е обявата:
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Pantofki+ZETPOL+-+5+lv+s+poshtenskite&product=154725&cat=59След, като получава пакета, тя ми пише, че били по-малки от описаното в обявата и ги връща. Учудих се, тъй като преди да ги изпратя, ги мерих няколко пъти, за да не стане грешка. Но тя настоя, били малки и не ставали.
Днес ги получих. Е, стелката е със същата дължина, която бях написала, а не с 1 см по-малки, както тя твърди, но и на всичкото отгоре бяха носени /отдолу подметката беше черна/Уж малки, пък носени.
Аз измих малко подметката, за да видя, че наистина е мръсна и я снимах. Затова на долната снимка стои на петна - бялото си е както беше преди. Сложила съм и снимка с дължината на подметката.
Аз не съм конфликтна личност, контактувала съм основно в Продавалника, а тук само с няколко дами, но все пак не искам за 5 лв с пощенските да ме правят на глупачка. Явно не са й харесали, но не е това начинът. Ето вижте сами - публикувам и снимките, и кореспонденцията.
Цитат на: maxi07 в Април 09, 2011, 13:10:31
Днес получих пантофките, .Незнам как са мерени и къде , но стелката е 14,5см. Явно сте мерели от външната страна. Без стелката, точно в очертанията за крачето вътре е 14,5см., а като сложа стелката става почти 15см. Незнам как сте мерели, но не е това, което сте писали.
Цитат на: denizara в Април 09, 2011, 01:04:41
Здравейте!
Не зная, как е възможно да има такава разлика в меренето - 1,2 см. Как да меря стелка от външна или вътрешна страна - меря дължината изобщо. . И като сложите стелката, обувката по-дълга ли става, че е почти 15 см. Не мога да ви разбера.
Малки ли са пантофите?
Цитат на: maxi07 в Април 08, 2011, 18:08:33
Стелката се мери по вътрешната част , т.е. при тези пантофки като махнеш стелката има леко вдлъбната част, там е очартанието където е крачето- там е 14,5см., като сложа стелката вдлъбнатата част се изравнява и затова става почти 15см. Вие може би мерите по подметката . Да, малки са ни-- много съжалявам, ще искам да ги върна
Цитат на: denizara в Април 09, 2011, 01:04:41
Не съм мерила подметката, а стелката.-
Върнете ги, ще пратя парите.
Цитат на: maxi07 в Април 09, 2011, 13:10:31
Съжалявам, мила. Няма какво да ги правя- ще трябва да ги върна. В понеделник ще ги изпратя
Ако не се вижда добре, ще направя още снимки.
Искам вашето мнение. Благодаря!