{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Моля за съвет!  (Прочетена 14053 пъти)
0 Членове и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
evrovioleta
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Поканени потребители: 2

Профил
« Отговор #15 -: Април 15, 2011, 09:24:48 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте,радвам се да съобщя че излязох прекалено мнителна към една клиентка,от която нямах изпратени пари за извършена сделка.Писах на 13.04  че тя си е получила нещата и ми дължи около 14-15лв. но не ми се обажда.Да,беше позакъсняла и не ми се беше обадила,но в крайна сметка си е превела дължимата сума.Дано никога не ми се налага отново да пиша тук.Пожелавам на всички само коректни и точни взаимоотношения и хубав ден!Благодаря!
Активен

1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами.
2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук...
4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане
5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив
6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
maxi07
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 311

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Април 27, 2011, 11:48:01 »
Раздели ТемаНагоре

Доста некоректност от твоя страна-- ужасена съм. Незнам защо- явно за това , че не съм ги купила, но сантиметрите наистина не отговарят. При номер 24 няма как стелката да е почти 16см. (аз и за това допълнително те попитах за стелката) и няма как да са обувани, тъй като са ни доста малки.Значи според теб съм ги взела детето ми да ги обуе и да ви ги върна, така ли?Huh?Huh??-----УЖАС. Не ставайте смешни и дребнави за 4-5лв. момичета, това води до негативизъм. За голяма жалост некоректните потребители КАТО ВАС в тези сайтове все повече стават.

http://http://www.copy--paste.com/BgDomakinq?v=wall/pantofi-zetpol-24-i1759416----------- за тези става въпрос ---- та тук колко см. е стелката, мила моя и не са ли същия номер?

Тази стелка, която си показала е допълнителната, а не стелката, на пантофките. Така е възможно допълнителната стелка да е 15,7см.
Активен
maxi07
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Април 27, 2011, 11:50:32 »
Раздели ТемаНагоре

Доста некоректност от твоя страна-- ужасена съм. Незнам защо- явно за това , че не съм ги купила, но сантиметрите наистина не отговарят. При номер 24 няма как стелката да е почти 16см. (аз и за това допълнително те попитах за стелката) и няма как да са обувани, тъй като са ни доста малки.Значи според теб съм ги взела детето ми да ги обуе и да ви ги върна, така ли?Huh?Huh??-----УЖАС. Не ставайте смешни и дребнави за 4-5лв. момичета, това води до негативизъм. За голяма жалост некоректните потребители КАТО ВАС в тези сайтове все повече стават.

http://bgdomakinq.com/pantofi-zetpol-24-i1759416----------- за тези става въпрос ---- та тук колко см. е стелката, мила моя и не са ли същия номер?

Тази стелка, която си показала е допълнителната, а не стелката, на пантофките. Така е възможно допълнителната стелка да е 15,7см.

Жалко, че този линк, който съм сложила е от Продавалника и не се отваря тук.  Та там мога да докажа, че стелката на тия пантофки е 14,5-15см.
Активен
denizara
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #18 -: Април 27, 2011, 12:12:42 »
Раздели ТемаНагоре

Госпожо, не ставай смешна вече!
И 100 пъти да ми изпратиш едно и също съобщение няма да ме убедиш в това, което виждам в действителност.
Първо - пантофите нямат собствени стелки, които да меря, имат допълнителни, които съм закупила по мое собствено желание и които ти продавам с тях, за да ти е по-удобно на детето.
Второ, няма как стелката да е по-дълга, пантофите по-къси и аз да слагам стелката вътре, а тя да стърчи отвън 10 см. Просто и да не съм виждала пантофите не бих могла да си го представя. Shocked А да не говорим да ги обувам на детето си така, дори и някак си да ми е развинтена фантазията. Roll Eyes
А за носенето не съм сигурна, какво са правени. Факт беше, че ти ги пратих съвсем бели и чисти отдолу, а ги получих черни. Ако само са пътували в пакета, защо са черни тогава? Ти ще кажеш.
Все пак ти ми върна пантофите, аз ти пратих парите и ти пак не си доволна. Тези пантофи, които си ми ги представила, изглеждат доста по-зле от моите и са без стелка, която "според теб" не влиза в пантофа, защото е с 10 см по-дълга. Не мога да отговарям за това, кой как си мери пантофите. Аз съм приложила снимка на стелката, за да се види, колко е дълга.
Няма да се обяснявам повече с теб. Аз съм продала поне 4-5 чифта обувки вече и съм мерила по един и същи начин - с метър. Няма оплаквания досега, а съм поне от 2 години в такива сайтове.
Всичко хубаво!
Активен
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #19 -: Април 27, 2011, 12:44:37 »
Раздели ТемаНагоре

denizara , нека изкажа и аз своето мнение. Вие правилно сте премерили стелката, но както се вижда тя е задигната отпред и отзад.Следователно мястото за крачето се скъсява поне с 1 см. И мисля, че точно това е трябвало да обясните още в самата обява, за да няма такива недоразумения. Моята дъщеря сега е с пантофки на Зетпол, номер 25. Стелката е точно 15,7см, а крачето и е почти 15см.
А това , че пантофките са върнати носени и черни отдолу, не го приемам  Lips Sealed
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
maxi07
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Април 27, 2011, 13:03:40 »
Раздели ТемаНагоре

Стелка се казва там където стъпва крачето на детето, а не само на тези, които се слагат допълнително. Възможно е допълнителната стелка да е по-голяма с почти 1см. и да пасне на по- малка обувчица, тъй като стелката е мека, а самата част при обувчицата, където се слага е леко вдлъбната (както случая с твоите пантофки) и  се намиста по очартанията, и при теб стелката беше съвсем леко подгъната нагоре при петата, което говори, че всъщност е по-голяма. Но както и да е, ти си се настроила срещу мен. Всъщност незнам защо такава злоба--  най-вероятно за това, че съм ги върнала.Но всъщност ако бях ги задържала и бях ти обяснила за стелката, нямаше да е така. Ако бях виновна щях да си примълча и нямаше да пиша нищо, но просто искам да докажа истината. Но здраве да е
БЪДЕТЕ ЖИВИ , ЗДРАВИ И ПОВЕЧЕ УСМИВКИ
Активен
maxi07
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Април 27, 2011, 14:02:12 »
Раздели ТемаНагоре

И КАКВО ЗНАЧИ ПОТРЕБИТЕЛ СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛНИ ОЦЕНКИ, СЛЕД КАТО ИМАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ОЦЕНКИ(14) И СА ПОВЕЧЕ ОТ ТВОИТЕ(4)Huh?? И ПРИ ДВЕТЕ СНИМКИ,,( КАКТО КАЗВАШ ТИ- ЧЕ ПРИ ЕДНАТА СА ИЗМИТИ, А ПРИ ДРУГАТА НЕ)----ВСЕ СА СИ ЧЕРНИ ОТДОЛУ, А НЕ БЕШЕ ОПОМЕНАТО В ОБЯВАТА ТИ
Активен
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #22 -: Април 27, 2011, 16:30:11 »
Раздели ТемаНагоре

И КАКВО ЗНАЧИ ПОТРЕБИТЕЛ СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛНИ ОЦЕНКИ, СЛЕД КАТО ИМАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ОЦЕНКИ(14) И СА ПОВЕЧЕ ОТ ТВОИТЕ(4)Huh?? И ПРИ ДВЕТЕ СНИМКИ,,( КАКТО КАЗВАШ ТИ- ЧЕ ПРИ ЕДНАТА СА ИЗМИТИ, А ПРИ ДРУГАТА НЕ)----ВСЕ СА СИ ЧЕРНИ ОТДОЛУ, А НЕ БЕШЕ ОПОМЕНАТО В ОБЯВАТА ТИ
Да, и аз това се питам  Roll Eyes. Защо 14 положителни оценки( спрямо 4) за вас са задоволителни ?

Само да поясня, че не познавам maxi07. Просто са ми интересни изказванията на продавачката ...
Активен

анимационные картинки

ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #23 -: Април 27, 2011, 16:41:16 »
Раздели ТемаНагоре

И между другото като гледам снимката в обявата, подметката на пантофите изобщо не ми изглежда снежно бяла Roll Eyes.
Вижте пантофите на Беко, които продавам, те са точно до вашите. Разгледайте третата снимка, за мен това е бяла подметка Wink.
Активен

анимационные картинки

ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

maxi07
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Април 27, 2011, 16:54:49 »
Раздели ТемаНагоре

Благодаря ти Galina Lovecheva. Мисля, че съм права и в двата случая- за дължината на стелката и за ,,снежнобелите подметки,,. Не съм конфликтна личност и човек, който да напада и обижда някого без основателна причина. В този случай пак е така- просто искам да се види истината и да завърши спора.   
Активен
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #25 -: Април 28, 2011, 13:53:35 »
Раздели ТемаНагоре

Тъй,понеже ме поканиха на лично пак да се изкажа по спора Cheesy,та  до сега се пулих в сантиметрите и в меренето на продавалката и купувалката...значи,в никакъв случай не виждам стелка 14.5 см!,по сантиметъра,който виждам и извивките на самата стелка аз ако я мерех бих написала 15.5 см.,а не 15.7 см.,но и другото си мисля,за 2 мм. разлика е смешно да има спор и го няма,щото не е за 2 мм.,а спора е за цял см.и милиметри,егати върнахте ме у математиката във 2-3 клас Cheesy,а относно това дали са върнати мръсни,ми единственото ми предположение е,че са пробвани от детенцето в доста мръсно помещение щом не са носени...,а ако е било чистичко значи са разходени навън Roll Eyes.Та заключението ми,мое лично е,че стелката не я виждам като 14.5 см. Smiley
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Профил
« Отговор #26 -: Април 28, 2011, 14:22:47 »
Раздели ТемаНагоре

Тъй,понеже ме поканиха на лично пак да се изкажа по спора Cheesy,та  до сега се пулих в сантиметрите и в меренето на продавалката и купувалката...значи,в никакъв случай не виждам стелка 14.5 см!,по сантиметъра,който виждам и извивките на самата стелка аз ако я мерех бих написала 15.5 см.,а не 15.7 см.,но и другото си мисля,за 2 мм. разлика е смешно да има спор и го няма,щото не е за 2 мм.,а спора е за цял см.и милиметри,егати върнахте ме у математиката във 2-3 клас Cheesy,а относно това дали са върнати мръсни,ми единственото ми предположение е,че са пробвани от детенцето в доста мръсно помещение щом не са носени...,а ако е било чистичко значи са разходени навън Roll Eyes.Та заключението ми,мое лично е,че стелката не я виждам като 14.5 см. Smiley

и аз бях поканена на лично да се изкажа та гледах ........ гладах.... чудих се и гледах....и останах без думи Cheesy
от това което виждам 15. 5 стелка би следвало да е за краче 15 см или 14. 5 см
извинявайте вече не знам за какво беше спора и т.н. пиша само какво виждам а кой каквито изводи иска такива да си вади. САмо се надявам да не изпадам в такава ситуация и ще взема да си премеря пак пантофи и сандали каквото продавам че да не съм ги измерила неправилно.  Roll Eyes
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #27 -: Април 28, 2011, 14:29:09 »
Раздели ТемаНагоре

и аз бях поканена на лично да се изкажа та гледах ........ гладах.... чудих се и гледах....и останах без думи Cheesy
от това което виждам 15. 5 стелка би следвало да е за краче 15 см или 14. 5 см
извинявайте вече не знам за какво беше спора и т.н. пиша само какво виждам а кой каквито изводи иска такива да си вади. САмо се надявам да не изпадам в такава ситуация и ще взема да си премеря пак пантофи и сандали каквото продавам че да не съм ги измерила неправилно.  Roll Eyes
ми то стелката като е дадена в см.купувалката да си прецени крачето на детето,дали ги иска да са по-големички на крачето или точни...(аз лично взимам 20 см. стелка за крачето на щерка ми,което е 19.5 см.)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #28 -: Април 28, 2011, 16:19:44 »
Раздели ТемаНагоре

За мен допълнителната стелка е 15,7 см,като дефакто "използваеми" са 15,3 см-съдя по прегъвката образувала се от обувката.В описанието е посочено
Цитат
Дължина на подметката - 16,5 см, стелка - 15,7 см
В този случай не мисля,че 3-4 мм са от решаващо значение.
Другият въпрос-подметката.Понеже в обявата не се вижда как е била преди да се изпратят,не мога да взема отношение по въпроса.Видно е обаче,че е зацапана!
Ще помоля denizara да промени оценката на неутрална ,заради спестените 3-4 мм.
Активен

denizara
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 52

Профил
« Отговор #29 -: Април 28, 2011, 19:10:53 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте отново!
Прибирам се от път и чак сега успях да пиша. Извинявам се за закъснението!
По повод недоволството на двете дами относно израза "задоволителните оценки", който съм използвала, ще посоча значението на думата "задоволявам" в тълковния речник:

задоволявам - задоволяваш, несв. и задоволя, св.; кого/какво. Удовлетворявам (отговарям на) нужди, желания или изисквания. Задоволих жаждата си е чаша вода. Свири на пиано, за да задоволи желанието на баща си. — задоволявам се/задоволя се. 1. Изпитвам удовлетворение от това, което получавам. Задоволих се от нейния отговор. 2. Смятам, че нещо отговаря на потребностите, желанията или изискванията ми. Бих се задоволила и само с твоето уважение.

Под този израз съм имала в предвид, че оценките са били напълно достатъчни да се довери човек. А това, че е възприето като обида или е направено сравнение със сътоянието на дрехите - лошо, задоволително .... и там е на второ място.., не съм искала да обидя никого.
Аз съм нов потребител в този сайт, но това не значи, че нямам право на мнение и да поискам съвет от безпристрастни потребители. И не се заяждам.
Няма значение вече, тъй като нямам предишна снимка на подметките на сандалите преди да ги изпратя, но съм ги снимала измити да се види разликата. Вече ще снимам винаги и отдолу, явно се налага.

Но, за да види въпросната дама, че не се заяждам с нея злобно, ще приема, че са пробвани в мръсно помещение. Smiley
Поправката на дължината на подметката от 3-4 мм я приемам, видях, че са прегънати и ако за тези 3-4 мм пантофките не са станали, се Извинявам на госпожата - признавам си грешка в меренето.
Ама май става въпрос за разлика от 1,2 см, а и после четох, че пантофките били твърде малки и изобщо не можели да се обуят...
Както и да е, не задълбавам вече.
Коректна съм, мисля, че изпълних своята част и за да съм точна докрай, ще променя отрицателната оценка на неутрална, като бях помолена от модератора. Благодаря й за включването!
Благодаря и на всички потребители, които дадоха мнението си в тази тема!
Приятна вечер на всички! Cheesy

« Последна редакция: Април 28, 2011, 21:18:12 от denizara » Активен

Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: