ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Април 14, 2011, 07:34:13 » |
Нагоре
|
Преди месец имах "Сделка"с една мацка тук.Хареса една рокля,аз и я изпратих.10 дни чаках да я получи.Е взе я тя и казва,че роклята имала петна....снимала ги и ако искам да ми пусне снимките да видя.Не съм,сляпа-може да не съм гледала хубаво,но съм 100% сигурна,че петна нямаше.Имала и дефект-няма и 1 см разшито на цепката-ок,казвам това вече не съм видяла.МОЯ Е ГРЕШКАТА,върна ми я.Не си плати нито пощенски,нито нищо.Идва роклята при мен и какво да видя-има "петна",които,ако ви се е случвало и сте го видели се получават от събличане или обличане,когато сте ползвали рол-он против изпотяване.За цепката съм съгласна-не съм видяла,но роклята я взех от един гардероб,в който оставяме дрехите,които не носим-НО ГИ ИЗПИРАМ И ПРИБИРАМ!!!В началото помислих,че може да е от прах за пране петната,но те не бяха,главата си залагам.Очаквах,че поне пощенските ще ми изпрати,но уви,нямаше нищо такова.А цепакта я занесох на една позната да я мине на машината,а тя падна от смях....разшила се беше 0,7мм....Ако това е повод за връщане на поръчка,моля поправете ме. Много ми е криво и затова реших макар и късно да пиша-просто искам да знам къде е вината.Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Април 14, 2011, 08:22:53 » |
Нагоре
|
Е как къде е вината .Жената ти я връща за да я изпереш и за следващия повод пак ще ти я поиска да я закупи и така .Що тя да си хаби праха ,да не е ней-на роклята.Облякла я ,поносила я и сега тия връща Може и така да е защото я пуснах в начакото на март,а я получих на 1.04......Еми здраве да е,само,че ме гложде и исках да знам безпристрастно мнение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Април 14, 2011, 08:31:57 » |
Нагоре
|
Е как къде е вината .Жената ти я връща за да я изпереш и за следващия повод пак ще ти я поиска да я закупи и така .Що тя да си хаби праха ,да не е ней-на роклята.Облякла я ,поносила я и сега тия връща Може и така да е защото я пуснах в начакото на март,а я получих на 1.04......Еми здраве да е,само,че ме гложде и исках да знам безпристрастно мнение. Мацо кажи коя е,да знаем да услужим и с други дрешки да поноси,ама да не се притеснява като ги връща,ние ще си ги изперем...
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #4 -: Април 14, 2011, 08:44:58 » |
Нагоре
|
Е паккк ли номера от селски вечеринки.Какво е това съзнание бе ,ще носи дрехата до спукване и накрая ще е върне под предтекст че е негодна.Незнам какво да кажа за такива мърл..... Нпиши и поне името да е знаем ,че то май редовна практика стана това чудо !!
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #5 -: Април 14, 2011, 08:51:04 » |
Нагоре
|
Е паккк ли номера от селски вечеринки.Какво е това съзнание бе ,ще носи дрехата до спукване и накрая ще е върне под предтекст че е негодна.Незнам какво да кажа за такива мърл..... Нпиши и поне името да е знаем ,че то май редовна практика стана това чудо !!
Дамм, май трябва да отворим и раздел "Дрехи под наем" Ама като ще ги носят, барем да плащат пътните и някво наемче , че аман от тарикатки вече
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Април 14, 2011, 08:54:12 » |
Нагоре
|
Искаме име!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #7 -: Април 14, 2011, 08:54:45 » |
Нагоре
|
ивке,сложи си отдолу подпис-давам дрешки под наем-за повод и без повод!защо си я приела обратно-и то след такова огромно закьснение!!! не ти ли хрумна че за този пазарльк си има причина!!тая па толкова ли не е могла да си цели устата,че я е лекедосала/или пьк няма парфюмчета та ползва ролл-он,който оставя и следи-жалкото мила от цялата ситуация е че трябва да се учиме сами от грешките си,когато ни предупреждават си мислиме"е точно па на мен няма да се случи"и аз ще стана банална,ма пращах нещо за проба по новогодишните празници,а ми се вьрна началото на януари-когато бяха отминали,та... вече и аз знам кое-как
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Април 14, 2011, 09:25:08 » |
Нагоре
|
Мили дами,не искам да излагам дамат тук,просто чета всеки ден разни подобни случки и най-накрая се реших да пиша.Моля Ви да ме разберете.Всичко вече е минало,но ми тежи!Ако искате на всяка една от Вас ще пиша ника на дамата,на лични.Не ме разбирайте погрешно,не си измислям.Не искам да има обидени.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Foxy1
new user
Неактивен
Публикации: 288
|
|
« Отговор #9 -: Април 14, 2011, 09:28:04 » |
Нагоре
|
Мили дами,не искам да излагам дамат тук,просто чета всеки ден разни подобни случки и най-накрая се реших да пиша.Моля Ви да ме разберете.Всичко вече е минало,но ми тежи!Ако искате на всяка една от Вас ще пиша ника на дамата,на лични.Не ме разбирайте погрешно,не си измислям.Не искам да има обидени. Не виждам причина да и пазиш "репутацията", темата е точно за такива... но ок , АЗ ДЪРЖА да науча името и (макар и на лични)
|
|
|
Активен
|
Бърза, точна и коректна съм. Очаквам същото и от отсрещния. Очаквам при заявена покупка от мен, да ми оставяте и актуален телефон за връзка. Аз също ще ви дам своя. Думичката "Запис", поставена в моя обява, не ви дава НИКАКВО ПРЕДИМСТВО! За сериозен ангажимент приемам единствено връзката на лични.Приятно пазаруване
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #10 -: Април 14, 2011, 09:29:36 » |
Нагоре
|
Мили дами,не искам да излагам дамат тук,просто чета всеки ден разни подобни случки и най-накрая се реших да пиша.Моля Ви да ме разберете.Всичко вече е минало,но ми тежи!Ако искате на всяка една от Вас ще пиша ника на дамата,на лични.Не ме разбирайте погрешно,не си измислям.Не искам да има обидени. Не виждам причина да и пазиш "репутацията", темата е точно за такива... но ок , АЗ ДЪРЖА да науча името и (макар и на лични) Пък и мислиш ли, че пускайки такава тема другите няма да искат да научат името на потребителката ? Като си казал хоп - скочи. В крайна сметка историята е приключила. Разбирам да пазиш името й, поради факта, че все още се изяснявате и договаряте,но пак казвам приключило е.
|
|
« Последна редакция: Април 14, 2011, 09:37:12 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Април 14, 2011, 09:36:43 » |
Нагоре
|
babyesi714,това е дамата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #12 -: Април 14, 2011, 09:39:34 » |
Нагоре
|
Като гледам и оценката сте й спестили, ако не отрицателна, то има и неутрални......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #13 -: Април 14, 2011, 09:40:03 » |
Нагоре
|
мацка,редно беше да ни кажеш,след като си пуснала темата!щяхме да разберем,достатьчно е и една само да знае!пьк и не заслужава да премьлчиш ника,не е заслужила тая чест! нека поне това да е удовлетворение за теб,макар че не си конфликтна-пазиш ВСИЧКИ НАС-поне зарад това си струва да знаем!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Април 14, 2011, 09:42:38 » |
Нагоре
|
редно е поне една неутрална оценка да има,с малко описание по случая
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|