dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Април 19, 2011, 00:28:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #1 -: Април 19, 2011, 01:13:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Април 19, 2011, 04:58:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #3 -: Април 19, 2011, 06:55:52 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,ПОЛИ!ДЪЛГО МЛАДЕЙ,ВЕК ПОЖИВЕЙ,МНОГО СЕ СМЕЙ И ВЪВ ВСИЧКО УСПЕЙ!ВЯРВАЙ В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ,СМЕЙ СЕ КОГАТО ТЪЖИШ!ЖИВОТА КАЗВАТ Е ИГРА В КОЯТО ВСЕ НЯКОЙ ПОБЕЖДАВА,АКО НАИСТИНА Е ТАКА ,ДА ПОБЕДИШ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.....ХУБАВ ПРАЗНИК!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
ruki1980
power user
Неактивен
Публикации: 581
|
|
« Отговор #4 -: Април 19, 2011, 07:19:06 » |
Нагоре
|
Ч.Р.Д. приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов! анимационные картинки - Цветы
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #6 -: Април 19, 2011, 07:28:20 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #8 -: Април 19, 2011, 09:41:00 » |
Нагоре
|
красивые картинки - ЦветыЧестит Рожден Ден! Бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #9 -: Април 19, 2011, 10:47:54 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден, Поли! Желая много здраве, късмет, любов и пари! Весел празник!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pileto
new user
Неактивен
Публикации: 307
|
|
« Отговор #10 -: Април 19, 2011, 11:41:38 » |
Нагоре
|
Успех във всичко, с което се захванеш. Късмет във всичко, което не зависи от теб. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от Вас! При запис-пишете и на лични! За 2 и повече обяви-предимство! Изчаквам записалите се 12 часа и давам ред на следващият! Пощенските разходи,са за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! Връщам стоки не отговарящи на описанието! Поставям оценки,правете го и Вие
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Април 19, 2011, 12:56:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #12 -: Април 19, 2011, 13:45:05 » |
Нагоре
|
http://vbox7.com/play:4a13dba3Да си ни жива и здравааааааааааааа !!! Много ни радваш !!!! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ !!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #13 -: Април 19, 2011, 21:53:25 » |
Нагоре
|
Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве и късмет,а другото ще дойде от само себе си! красивые картинки - Цветы
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
kkk
new user
Неактивен
Публикации: 255
Усмихвай се!!!!
|
|
« Отговор #14 -: Април 19, 2011, 22:33:10 » |