Здравейте, незнам дали точно тук е мястото-но не намирам къде другаде. Търся някое момиче или мама, да ми пооправи фирмата. От няколко години няма дейност, пускала съм деклараций, но като знам,че все излиза нещо ново- сигурно пак съм в гаф някъде..... И осигуровките ми куцат отдавна. Това би било и като предложение за нов раздел, нещо като: търся,услуги....
Незнам от кой град си, но ако си от София мога да ти помогна. Познавам жена /счетоводителка/, която ми взе смешни пари за пререгистрацията и ми оправи бакиите за последните две тримесечия само за 150лв. Счетоводните къщи ми искаха 450-600лв.! Държавните такси по прегеристрацията са към 50лв. А адвокатката ми искаше 300лв!!! >
Счетоводителката е много опитна /към 60г./, свястна като човек, в час е с всички новости в сферата на СО, ДДС, НАП, внос, декларации, пререгистрации, годишно отчитане, производство, търговия. Има връзки и изградени контакти с почти всички институции свързани с разрешителни и здравни книжки.
В началото се чудех, какво ли ще свърши за тия /малко/ пари, затова я попитах защо е с такива ниски тарифи. Отговорът й: "В тази криза по-добре малко, но сигурно, отколкото нищо!"
ме задоволи и затова я наех. Изобщо не съжалявам!
Който иска му давам телефон на ЛС.