Пускам темата, която всячески се опитах да спестя на горната потребителка.
Но тъй като тя не спря да мрънка, че съм я писала по всички възможни форуми (което не се е случвало до днес), аз реших да пиша най-после за нея, за да знам за какво реве.
Моля ви, дайте мнение, основано на сниманите дънки по-надолу: Какво състояние, каква цена и какво описание бихте им сложили вие.
Това, това което аз поръчах по обява публикувана от 4о4олино, беше описано като (цитирам) : "практически нови дънки, обувани веднъж, купени от бутик за 120лв", състояние разбира се - "отлично".
Дори заради само една от сниманите от мен поне 8 (осем) забележки, обявата е повече от некоректна. Състоянието на дънките не бих определила за повече от средно, най-много добро. Забележките неспоменати дори, са поне следните:
1. от двете страни на ханша разшити шевове по около 1.5-2см
2. ръбовете на крачолите отдолу протрити и прокъснаи (сигурен признак за носени много повече от веднъж дънки)
3. пожълтял етикет с избелели букви - много, много пранета
4. ОГРОМНО бяло петно като от боя на единия крачол
5. на другия крачол също огромно петно като от напръскано с нещо, с цвят ръждив
6. 3-4 по-малки петна.
Естествено съм върнала дънките наобратно и съм поставила отрицателна оценка.
Цялата сага е от преди два месеца, но вчера ми е поставила и тя отрицателна оценка, която моля, уважаемите шефове, да ми бъде премахната. Ако е възможно и да възстановите нейтата обява за великите дънки, която вече е изтрита, за да се сравни все пак. Но така или иначе тя си твърди жената, че купила дънките от бутик за 120лв и че били чисто нови, а тези снимки, които изпратих и на нея, така и не пожела да коментира и да даде обяснение.
П.С. В оценката която ми е писала, твърди че ми е пратила някакъв запис за много повече, отколкото аз съм дала, но запис дори и за по-малко отколкото съм дала не съм получавала. Последно преди два часа ходих в централната поща (за да се уверя още веднъж) - не са и чували. Преди това ходих в кварталната поща - също не са чували.