|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #2 -: Април 21, 2011, 08:38:11 » |
Нагоре
|
Ние сме утре И на мен ми е любопитно да видя красоти Шефе утре е разпети петък бре,не се боядисват ,цапайте се с админка в събота
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #3 -: Април 21, 2011, 09:16:03 » |
Нагоре
|
Ние сме утре И на мен ми е любопитно да видя красоти Шефе утре е разпети петък бре,не се боядисват ,цапайте се с админка в събота В събота ще боядисваме, утре тъща му ще идва
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Април 21, 2011, 10:02:38 » |
Нагоре
|
Ние сме утре И на мен ми е любопитно да видя красоти Шефе утре е разпети петък бре,не се боядисват ,цапайте се с админка в събота В събота ще боядисваме, утре тъща му ще идва хахах шефчето утре ще го разпнат (тъщата де)
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Април 23, 2011, 07:16:03 » |
Нагоре
|
чакам снимкиииииииии,аз отивам да мажа
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Април 23, 2011, 12:42:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #9 -: Април 23, 2011, 23:47:30 » |