kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Април 22, 2011, 10:33:53 » |
Нагоре
|
Здравейте! Мина повечете от месец откакто съм продала някой дрешки,а я няма опцията да ги изтрия,също така немога да препубликувам обяви,които са пускани преди повече от месец! Досега не съм имала такъв проблем
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #1 -: Април 22, 2011, 10:36:45 » |
Нагоре
|
Здравейте! Мина повечете от месец откакто съм продала някой дрешки,а я няма опцията да ги изтрия,също така немога да препубликувам обяви,които са пускани преди повече от месец! Досега не съм имала такъв проблем Няма причина да не можете! Ако са минали 30 дни от публикуването им, чрез редакция на обявата я препубликувайте или я изтриите Ако имате затруднения, ми дайте конкретен линк и ще го проверя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #2 -: Април 22, 2011, 14:36:08 » |
Нагоре
|
От 3 дни се мъча да ги изтрия и чака сега успях /аз бях свикнала като отворя обявата и директно да ми излизат опциите изтрий и препубликувай,а бутона редактирай не съм го натискала! Благодаря Ви
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #3 -: Април 26, 2011, 13:29:35 » |
Нагоре
|
Здравеите! Нямам идея къде да се обърна ,за да помоля да се изтрият две от обявите ми ,понеже явно поради проблем в интернета една и съща обява излезна 3 пъти.Извинявам се и благодаря!
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Април 26, 2011, 13:49:59 » |
Нагоре
|
Здравеите! Нямам идея къде да се обърна ,за да помоля да се изтрият две от обявите ми ,понеже явно поради проблем в интернета една и съща обява излезна 3 пъти.Извинявам се и благодаря!
Линкове моля
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #5 -: Април 26, 2011, 13:54:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
mateda
new user
Неактивен
Публикации: 289
|
|
« Отговор #6 -: Април 26, 2011, 16:22:40 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз също немога да изтрия нито една от продадените ми обяви - така е от самото начало. ЕДна от другите потребителки ми беше казала, че след месец автоматично се изтриват, но това не се случва. Вече немога да публикувам обяви поради това, че старите ми заемат място. Моля за помощ Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото. Предимство за две и повече обяви - и отстъпка. Предпочитам превод по сметка пред запис. BG65BPBI79401042270901
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Април 26, 2011, 17:09:00 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз също немога да изтрия нито една от продадените ми обяви - така е от самото начало. ЕДна от другите потребителки ми беше казала, че след месец автоматично се изтриват, но това не се случва. Вече немога да публикувам обяви поради това, че старите ми заемат място. Моля за помощ Благодаря предварително! Обяви можете да триете само сами след като изтекат 30 дни от публикуването им. Как се изтрива обява: Влизате в обявата - горе в дясно "Опции" - Редактирай обява - поставяте човка на полето "Ако искате да Изтриете тази обява, маркирайте квадратчето " - натискате "Потвърди промените".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mateda
new user
Неактивен
Публикации: 289
|
|
« Отговор #8 -: Април 27, 2011, 18:55:18 » |
Нагоре
|
Супер, сега стана ..остава да успея да изтрия и обявите за подаряване, които и сега не ми дава опция за изтриване.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото. Предимство за две и повече обяви - и отстъпка. Предпочитам превод по сметка пред запис. BG65BPBI79401042270901
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Април 27, 2011, 19:43:15 » |
Нагоре
|
Супер, сега стана ..остава да успея да изтрия и обявите за подаряване, които и сега не ми дава опция за изтриване.
Дай някой линк да видя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
duhi_puhi
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #11 -: Юни 12, 2011, 05:14:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Приятно пазаруване!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Юни 12, 2011, 08:20:52 » |
Нагоре
|
Има проблем с изтриването с който ще се занимая днес. Ще помоля модовете за момента да не трият нищо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gemma
new user
Неактивен
Публикации: 172
|
|
« Отговор #13 -: Юни 12, 2011, 10:11:14 » |
Нагоре
|
И аз имам същия проблем.Ще чакам разрешението му в такъв случай
|
|
|
Активен
|
Две и повече обяви са с абсол.предимство!!! При запис с предимство е първия изпратил адрес на ЛС! Оценки от друг подобен сайт:http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=67472 скайп: niki7655 Боклуци не изпращам и връщам!
|
|
|
val_gadj
new user
Неактивен
Публикации: 46
Нека бъдем коректни
|
|
« Отговор #14 -: Юни 12, 2011, 17:25:53 » |
Нагоре
|
Здравейте, аз имам друг проблем не мога да ка4вам снимки.Рзмера им е под 2 МВ,а изписва 4е има проблем.Моля, ако имате отговор да ми пишете-предварително благодаря
|
|
|
Активен
|
Изпращането е с договаряне!
|
|
|
|
|