vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Септември 02, 2011, 15:54:04 » |
Нагоре
|
Отново не могат да се трият продадени обяви.........
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #31 -: Септември 02, 2011, 16:21:34 » |
Нагоре
|
За кои обяви става въпрос,дайте линкове
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #32 -: Септември 02, 2011, 16:32:33 » |
Нагоре
|
Има проблеми със сървъра които в момента отстранявам! Ще съобщя когато е готово.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Септември 19, 2011, 15:03:16 » |
Нагоре
|
работя по въпроса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velizaria
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #35 -: Септември 19, 2011, 21:17:13 » |
Нагоре
|
И аз имам същия проблем: продаден артикул, изминал един месец, имам активна опция за препобликуване, но не и за изтриване http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?Kolichka+za+bliznaci+Maclaren+Twin+Tecno&product=89865&cat=500
|
|
|
Активен
|
Коректност за коректност! Не подсещам при запис! Хубаво е след запис да пишете какво сте решили. Ред НЕ пазя и изпращам на първия проявил интерес и ми писал на лични съобщения! Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е уговорено друго. Кутии и опаковки не плащам! Побликувам обявите и в другия сайт. Пиша оценки, пишете и вие!
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #36 -: Септември 21, 2011, 05:16:32 » |
Нагоре
|
Аз също имам изтекли обяви,но ми дава само опцията за препубликуване....не мога да ги изтрия....Дали се реши проблема или е за всички?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #37 -: Септември 21, 2011, 08:13:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #40 -: Септември 22, 2011, 15:19:20 » |
Нагоре
|
Спокойно. Скоро ще се оправи! тогава няма и аз да ти досаждам за сьщия проблем
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #42 -: Септември 24, 2011, 14:43:13 » |
Нагоре
|
кога ще мога да си изтрия обявите,че доста се натрупаха за триене?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Септември 24, 2011, 14:58:30 » |
Нагоре
|
кога ще мога да си изтрия обявите,че доста се натрупаха за триене?
Понеже правя промени по сайта, опцията е спряна временно. В момента можете да триете обяви публикувани преди 60 дни. Скоро ще влезем в режим. п.п. маркирайте ги като продадени и след ден ще се скрият от списъците в категориите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|