Геррри
new user
*
Активен Активен
Публикации: 2
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)
Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: dacetoooooooo -: Днес в 00:18:57 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
Писала е на едно място, че "Герито ме подведе" - да, може да е дреболия, но мен ме е яд, защото мои познати идват при мен и ме питат зная ли какво пише за мен из нета.
В първата обява, която видях от Илиана, ставаше дума,че са финансово затруднени и че 100 лв. са им непосилни, и че инхалатор им е много мнго важен.
А сега излиза, че тя не е толкова затруднена, а и че здравето на детенцето не е на първо място за нея.
Мисля, че просто не е могла да прецени какво да пише и какво да търси.
Някак си не й се сърдя, но искам тези, които ме нападнаха и обидиха заради нея, да видят, че не съм в комбина с нея.
Не съм в комбина с тази жена.
Не съм се срещала с нея.
От обявите й и от кореспонденцията ни заключих, че е затруднена. Оказа се, че не е така.
Нямам намерение да се срещам.
Желая й всичко най-хубаво.
Ето, и в отговора на моята тема тук тя ме обвинява, но не това е важното.
ILIYANA.V
new user
*
Неактивен Неактивен
Публикации: 49
Профил Ел. поща Лично Съобщение (Неактивен)
(Без заглавие)
« Изпратени до: dacetoooooooo -: Днес в 00:26:56 »
Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни
dobar ve4er,pi6a li4no za6toto to4no sled napisanoto 6te izlyaza ot saita,dostata4no ponesoh zaradi,,dobronamerenostta ,,na damata,sega az sama pi6a s dvete si race,i napisvam stiga ve4e zaradi tazi geri,vsi4ki me namraziha,nikomu nito ne sam vzela a me slagat s neya pod ob6t znamenatel i v bgmama,i v prodavalnika.ne jelaya da pi6a s damata,i ne sam obidila nikogo.leka ve4er,molya neka ne se spomenava ve4e imeto mi molya bez usnovanie,pi6a na vas za6toto vie ste vajniyat 4ovek tuk,s uvajenie,otnovo leka ve4er!
Тъй като и двете дами ясно изразиха позиции,че не желаят ,както и нямат нищо общо една с друга ,понататъшни дебати мисля са безсмислени.Никой на никой нищо не е взел и не дължи и можем да спим спокойно
Занапред ще посъветвам Илияна да внимава за какво и какви теми пуска!
Пожелавам на всички невероятна нощ ,изпълнена с много романтични сънища!